Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα σήμερα το παρακάτω λαπτοπ

http://www.skroutz.gr/s/3852931/Dell-Inspiron-15-7537-Touch-i7-4500U-8GB-1TB.html

Ωστόσο εχω ένα πρόβλημα με ένα Bluetooth mouse της Logitech. Εχω συνέχεια απο συνδέσεις και γι αυτο ευθύνεται το PC και οχι το mouse τσεκαρισμενο. Μπαίνω μέσα στο dell tool για να κανω αναβαθμίσεις μήπως υπάρχουν διαθέσιμοι drivers και μου βγάζει 18 διαθέσιμους. Ωστόσο δεν τους κανει αυτόματα. Ρωτάω το εξής πως ξέρω οτι ειναι καινουριοι αυτοι? πως θα κρίνω αν πρεπει ή οχι να κανω εγκατάσταση. Δεν θα έπρεπε να μου δίνει option για αυτόματο update?

Δεύτερον αυτο δεν εχει DVD και μέσα δεν εχει ούτε DVD ούτε κανένα USB με το recovery που σε περίπτωση που χρειαστεί να κανω restore το σύστημα. Μήπως ξέρει κανεις πως γίνεται αυτο;

Ευχαριστω

Δημοσ.

δες απο τη διαχειριση συσκευων τι ακριβως φοραει το μηχανημα και βαλε τον αντιστοιχο.

Στο ιδιο σασι βγαινουν διαφορετικες παραλλαγες οποτε τους βαζουν ολους μαζι(δυστυχως)

το dell datasafe local backup ειναι εγκατεστημενο;

απο εκει θα κανεις επαναφορα τα windows αν σου χρειαστει ποτε.Δισκακι δεν δινουν χρονια τωρα.Αν εχεις dvd αδεια εχει και οδηγιες για το πως μπορεις να κανεις backup το restore partition ωστε αν αλλαξεις δισκο να επαναφερεις τα windows.

Δημοσ.

και αν χτυπήσει ο δίσκος τι γίνεται?αν έχω το πρόγραμμα σε ένα usb δίσκο ή stick μπορώ να κάνω επαναφορά. ενώ έτσι πως γίνεται? πολύ δύσκολα μας τα λέει η dell. 

επίσης το μηχάνημα το πήρα με windows 8 pro. Έχουν βγει τα windows 8.1 pro όπως διαβάζω σε μερικά site ή οχι? αν ναι πως κάνω αναβάθμιση? γιατί έκανα check και δεν μου έβγαλε τπτ

Δημοσ.

αν χτυπησει ο δισκος μπορεις να επαναφερεις απο το dvd recovery disks που εκανες,ειτε οταν ερθει ο τεχνικος να σου αλλαξει τον δισκο και περνας μονος σου windows,ειτε ζητας να στα εγκαταστησουν εκεινοι οποτε ερχεται κουριερ,παραλαμβανει το λαπτοπ και στο επιστρεφουν σε 1-2 μερες!

για τα 8 σε 8.1 εχω διαβασει οτι μερικες εκδοσεις αναβαθμιζονται και αλλες χρειαζονται clean install.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν χτυπησει ο δισκος μπορεις να επαναφερεις απο το dvd recovery disks που εκανες,ειτε οταν ερθει ο τεχνικος να σου αλλαξει τον δισκο και περνας μονος σου windows,ειτε ζητας να στα εγκαταστησουν εκεινοι οποτε ερχεται κουριερ,παραλαμβανει το λαπτοπ και στο επιστρεφουν σε 1-2 μερες!

για τα 8 σε 8.1 εχω διαβασει οτι μερικες εκδοσεις αναβαθμιζονται και αλλες χρειαζονται clean install.

ναι αυτό θέλω να κάνω recovery disk αλλα το λαπτοπ δεν εχει οπτικό μέσο. και δεν ξερω πως γινεται σε δισκο

edit Εντάξει κατι βρηκα. Thanks για τη βοήθεια

Επεξ/σία από Bakxos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...