Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά

έχω μερικές απορίες,αυτή τι στιγμή έχω ένα βιντεάκι το οποιο έχω κάνει Multi Trim και έχω βγάλει διάφορα κομμάτια που ήθελα.

η ερώτηση είναι μπορώ να κάνω τα κομμάτια combine? ώστε να μπορώ να έχω ένα ενιαίο option menu για όλα τα κομμάτια?

γιατί θέλω για παράδειγμα να βάλω mask να του αλλάξω θέση και μέγεθος εφόσον θα είναι και PiP σε ένα background και δεν βολεύει να το κάνω σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά εφόσον θέλω να είναι στο ίδιο σημείο με τα ίδια settings.

εγώ που το δοκίμασα έτσι η επιλογή είναι γκρι,μήπως πρέπει τα κομμάτια να τα έχω κάνει trim από πριν και να τα περάσω μέσα στο project μετά? γιατί αυτή τι στιγμή έχει στην μνήμη όλο το video οποτε αν πάω και μεγαλώσω λίγο τι διάρκεια σε κάποιο κομμάτι είναι κανονικά η συνεχεια του video από εκεί που το είχα κάνει trim.

επίσης για upload στο youtube πια θα ήταν τα καλύτερα settings για FullHD αλλα και να μην είναι και τεράστιο το αρχείο?

αυτά προς το παρόν θα επανέλθω και με άλλες απορίες!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα κάνεις render τα κομμάτια σε ένα ενιαίο βίντεο και θα το φορτώσεις σε νέο project όπου θα το κάνεις ότι θέλεις.

Αν μας έλεγες και σε ποιο πρόγραμμα δουλεύεις...!

Δημοσ.
τι εννοείς σε πιο πρόγραμμα? με το powerdirector 12 απλά ξέχασα να το αναφέρω και μέσα στο κείμενο. εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

αν μπορείς δώσε μου λίγες παραπάνω πληροφορίες μιας και κάνω τα πρώτα βήματα σιγά σιγά.

Δημοσ.

τι εννοείς σε πιο πρόγραμμα? με το powerdirector 12 απλά ξέχασα να το αναφέρω και μέσα στο κείμενο. εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
αν μπορείς δώσε μου λίγες παραπάνω πληροφορίες μιας και κάνω τα πρώτα βήματα σιγά σιγά.

Αυτό ακριβώς εννοούσα.

Θα εξάγεις ένα αρχείο βίντεο από το pd12 (δεν ξέρω πως το έχει, ίσως reder ή export ή make) με τα κομμάτια όπως το έχεις κάνει trim (edit λέγεται). Χρησιμοποίησε αρκετά υψηλό bitreate και σαν codec προτίμησε h264 και διαστάσεις βάλε ότι έχουν και το αρχικό βίντεο που έκοψες.

Μετά δημιούργησε νέο project και φόρτωσε το τελικό βίντεο που έβγαλες πριν ώστε να μπορέσεις να το βάλεις PIP σε background.

Δημοσ.

ωραία, ευχαριστώ!

για την ερώτηση σε τι μορφή να τα κάνω save και αν χρειάζεται κάποια συμπίεση μετά και αν ναι πια και πως? για να γίνονται upload στο youtube ,έχεις να προτείνεις κάτι?

θα επανέλθω και με άλλες απορίες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...