Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, theo93 είπε Εγώ όταν έψαχνα για πρακτική έστελνα βιογραφικά στις εταιρίες που μου άρεσε η δουλειά τους, χωρίς να έχουν απαραίτητα θέση ανοιχτή για πρακτική άσκηση. Το εχω κανει αυτο που λες και μου απαντησαν οι περισσοτερες οτι δε παιρνουν καθολου Πρακτικαριους και μενα με ενδιαφερει να παω καπου για να μαθω τουλαχιστον κατι στο τομεα μας και να μην φιλτραρω excelακια και σηκωνω τηλεφωνα. Το 95% των αγγελιων που υπαρχουν για Πρακτικη Ασκηση στη Πληροφορικη ειναι για απογοητευση. Τελος παντων, οτι προτασεις υπαρχουν καλοδεχουμενες.
theo93 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε Το εχω κανει αυτο που λες και μου απαντησαν οι περισσοτερες οτι δε παιρνουν καθολου Πρακτικαριους και μενα με ενδιαφερει να παω καπου για να μαθω τουλαχιστον κατι στο τομεα μας και να μην φιλτραρω excelακια και σηκωνω τηλεφωνα. Το 95% των αγγελιων που υπαρχουν για Πρακτικη Ασκηση στη Πληροφορικη ειναι για απογοητευση. Τελος παντων, οτι προτασεις υπαρχουν καλοδεχουμενες. Και εγώ μιλάω για τέτοια εταιρία, απλά αν είναι μικρή, <20 ατόμων μπορεί να μην έχει αγγελία για πρακτηκάριο.
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δείτε Convert group. Είναι μικρή, την έχει ξεκινήσει αυτός που έκανε το Buldoza (Παναγιώτης Γκεζερλής) και έχει κερδίσει βραβείο top 5 Working environment στην Ελλάδα για μικρές εταιρείες. Είναι ένα μικρό διαμάντι, όσα άτομα έχω γνωρίσει που δουλεύουν εκεί, φαίνονται πολύ εντάξει. Δουλεύουν κυρίως Ruby on Rails.
Luciddream Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 12/09/2018 at 16:05, Στεφανος123 said: Το εχω κανει αυτο που λες και μου απαντησαν οι περισσοτερες οτι δε παιρνουν καθολου Πρακτικαριους και μενα με ενδιαφερει να παω καπου για να μαθω τουλαχιστον κατι στο τομεα μας και να μην φιλτραρω excelακια και σηκωνω τηλεφωνα. Το 95% των αγγελιων που υπαρχουν για Πρακτικη Ασκηση στη Πληροφορικη ειναι για απογοητευση. Τελος παντων, οτι προτασεις υπαρχουν καλοδεχουμενες. Για την ιστορία, τελικά βρήκα πρακτική όταν άνοιξα το τοπικ, και απο τότε δουλεύω στην ίδια εταιρία έχοντας ήδη πάρει 2 αυξήσεις. Δεν λέω ότι είναι όλα ρόδινα, αλλά υπάρχουν εταιρίες που ψάχνουν κόσμο. Θυμήθηκα και το site που ποστάρουν θέσεις για πρακτική https://atlas.grnet.gr/ Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Luciddream 1
zenwalk23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Αν ξαχνει καποιος πρακτικη ή δουλεια, ας μου στειλει ενα μηνυμα, εχω χτενισει κυριολεκτικα την αγορα και εχω μαθει καποια πραματα. :Ρ 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα