Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήθελα να αποφύγω να ανεβάσω αυτο το θέμα στο forum αλλα ποτέ δεν ξέρεις... ψάχνω να βρω εταιρία για να κάνω την πρακτική μου... εχω στείλει ήδη βιογραφικό σε 6-7 μεγάλες εταιρίες αλλα ακόμα τίποτα. περίμενα να υπάρχει πιο πολύ ζήτηση να πώ την αλήθεια :-D δεν βιάζομαι τόσο απο οικονομική άποψη αλλα περισσότερο για να πάρω το πτυχίο και να τελειώνω απο την άθλια σχολή μου (ΤΕΙ Αθήνας) B) θέλω να βρω αν γίνεται κάτι πάνω σε προγραμματισμό. (και αν γίνεται όχι κάτι σχετικό με web design)

αν εχει κανείς καμιά ιδέα η ξέρει εταιρίες που παίρνουν για πρακτική ας την γράψει εδώ ή σε πμ...

• Like 1
Δημοσ.

Στο ΚΔΕ δεν παίρνουν;

μετά απο τόσα χρόνια δεν νομίζω να αντέξω να καθήσω ούτε 10 λεπτά παραπάνω εκει μέσα... και τι να κάνω? τεχνική υποστήριξη...?? δεν θα πάρω...

Δημοσ.

εχω στείλει ήδη βιογραφικό σε 6-7 μεγάλες εταιρίες...

Στείλε και σε 6-7 μικρές... wink.png

...απο την άθλια σχολή μου (ΤΕΙ Αθήνας)...

Γιατί άθλια;;; "Εκείνα" τα χρόνια, θυμάμαι, καλά περνούσαμε.... Τόσο πολύ χάλασε; 

μετά απο τόσα χρόνια δεν νομίζω να αντέξω να καθήσω ούτε 10 λεπτά παραπάνω εκει μέσα... και τι να κάνω? τεχνική υποστήριξη...?? δεν θα πάρω...

Μακάρι να μπορέσεις να το αποφύγεις αυτό (και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα του "Έλληνα Προγραμματιστή") στην υπόλοιπη ζωή σου... Θα γίνεις το ίνδαλμα μου!

Δημοσ.

Γιατί άθλια;;; "Εκείνα" τα χρόνια, θυμάμαι, καλά περνούσαμε.... Τόσο πολύ χάλασε; 

θα προτιμούσα να μην γίνει αυτο το θέμα η χολή μου προς την σχολή... αν εξαιρέσεις 1-2 καθηγητές(δεν θυμάμαι και ονόματα τώρα, ο ένας σίγουρα ειναι ο Γρίβας), όλα τα αλλα εκει μέσα ήταν - και ειναι - χάλια.. καθηγητές + φοιτητές άσχετοι με το αντικείμενο, καθυστερήσεις στα πάντα, απεργίες χωρίς αιτία, κλειστή η σχολή καθημερινές χωρίς λόγο, ανοιχτή και να γινονται μαθηματα μερες με αργία... με τα πολλά κατάφερε να με ξενερώσει γρήγορα και να ασχοληθώ τα τελευταία 6-7 χρόνια με άσχετο θέμα με την πληροφορική... εντάξει δεν φταίει για όλα η σχολή πολλά ήταν επιλογές μου αλλα ποτέ δεν ένιωσα οτι κάτι μου πρόσφερε.

για προσωπικούς λόγους αποφάσισα να αφήσω την προηγούμενη δουλειά και να συνεχίσω να ασχολούμαι με το αντικείμενο και να πάρω το πτυχίο(όσο ακόμα προλαβαίνω) :-)

ΟΝ τοπικ: ακούω προτάσεις... !!! B)

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι σε φάση ψαξίματος για πρακτική άσκηση.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Δημόκριτο. Το θέμα είναι πως θα δεχτούν κάποιον που έχει σχοληθεί ή έχει πάρει μαθήματα στη σχολή του σχετικά με το project που έχουν. Παραδείγματος χάρην πέρισυ πήραν γνωστό μου από την ίδια σχολή ζητώντας του γνώσεις προγραμματισμού υψηλών επιδόσεων και κωδικοποίηση βίντεο. Είναι ευχαριστημένος με αυτή την εμπειρία. Το καλό είναι ότι δουλεύεις εκεί. Όχι σαν τον ΟΤΕ που μας στέλνουν πχ εδώ στον Βόλο απλά για να καθόμαστε και να κοιτάμε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επανέρχομαι στο θέμα... στον Δημόκριτο δίνουν 75 ευρώ αφου λεφτά δεν υπάρχουν. Οπότε δεν ασχολήθηκα να πάρω τηλέφωνο.

ό,τι άλλες εταιρίες βρήκα παίρνουν μέσω ΕΣΠΑ και η σχολή δεν έχει λεφτά για ΕΣΠΑ. Τελικά βρήκα σε ένα τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ που γίνεται μέσω οαεδ και είναι και κοντά μου σχετικά. δεν τρελενομαι με το αντικείμενο αλλα 6 μήνες ειναι θα περάσουν :P ..

βρήκα και άλλη μια εταιρία με - απο ότι φαίνεται - καλό αντικείμενο (προγραμματισμός) αν και εκεί με προβληματίζει η απόσταση.

εσείς τι κάνατε?

Δημοσ.

Κοίτα και Intracom και συγκεκριμένα Intrasoft. 

είχα στείλει απο τον ιανουάριο, και στις δύο ξεχωριστά, δεν μου απάντησαν ποτέ. μάλλον δεν τους αρέσει η φάτσα μου :P

βασικα πριν κατι μέρες είδα οτι είχαν βγάλει στο karriera για πρακτική κατα τα μέσα φεβρουαρίου... οπότε μάλλον ήταν bad timing. όπως και να χει τους έστειλα και τρίτη φορά, ακόμα περιμένω :P βιάζομαι αρκετά γιατι έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα εκτώς απο την πρακτική, και όσες μέρες-βδομάδες-μήνες περνάνε απλα καθυστερεί το πτυχίο, οπότε μάλλον θα καταλήξω στην εύκολη λύση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έτσι για την ιστορία (και για όποιον έχει όρεξη για κουβέντα) ενώ πέρασα την συνεντευξη σε ΟΤΕ και Intracom και με δέχτηκαν με πολύ θετικά σχόλια, ήμουν ένα τσάκ πριν ξεκινήσω σε μια απο τις δύο, αποφάσισα να πάω σε μια τρίτη (πολυ μικρότερη εταιρία) που με δέχτηκε και ασχολείται περισσότερο με προγραμματισμό σε Java. τουλάχιστον εκεί ίσως να μάθω και κάτι σε αυτο το 6μηνο.

θεωρητικά υπάρχουν ακόμα οι δύο θέσεις αυτές που έγραψα παραπάνω για όποιον ψάχνεται αυτον τον καιρό, αλλα καλό θα ειναι να βιαστεί :)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ όταν έψαχνα για πρακτική έστελνα βιογραφικά στις εταιρίες που μου άρεσε η δουλειά τους, χωρίς να έχουν απαραίτητα θέση ανοιχτή για πρακτική άσκηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...