leriban Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 εχω ενα επεξεργαστη i7-920 σε κουτι haf 932 με corsair h60 ψυξη!κοιταω στο speedfan θερμοκρασια και μου γραφει cpu:max 39 idle 28 kai core0:max 53 idle 41. αυτες οι θερμοκρασιες χωρις να εχω παιξει κανενα παιχνιδι!απλα η ερωτηση μου ειναι ποια θερμοκρασια ειναι πιο σημαντικη (cpu ή core0) και αν ειναι λογικες οι θερμοκρασιες αυτες! ευχαριστω!
WalkerSW Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Τα cores ειναι πιο σημαντικά και για θερμοκρασίες ξεχνα το speedfan και βαλε hwinfo για να έχεις σωστές ενδείξεις.... Κακή επιλογή σε ξενικές γραμμές η Η60 για τον 920 παντως.
leriban Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Λάθος επιλογή ε; την κάτσαμε δηλαδή... Τι θα πρότεινες για 920; μήπως φταίει και η πάστα της υδροψυξης; δεν είναι καλή;
WalkerSW Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Γερή αεροψυκτρα απο mugen, macho και πάνω .. Η έτοιμη υδροψυξη με διπλο ψυγείο τύπου Η100i 1
leriban Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 σ`ευχαριστω για το χρονο σου! εκανα χαζομαρα που δεν σας ρωτησα και πηγα και την εβαλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα