NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα...εχω ενα θεμα με το pc...μου γυρναει πισω η ωρα...αλλαξα μπαταρια στην μητρικη και παλι τα ιδια...ξερει κανεις τι φταιει?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Προφανως κατι παιζει στο λειτουργικό σου και οχι στο hardware
AMD Expert Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 μπες στο BIOS και σιγουρέψου ότι εκεί υπάρχει η σωστή ώρα
NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Προφανως κατι παιζει στο λειτουργικό σου και οχι στο hardware εχω κανει φορματ πριν 5 μερες...δεν νομιζω μπες στο BIOS και σιγουρέψου ότι εκεί υπάρχει η σωστή ώρα ευχαριστω...θα δοκιμασω το βραδακι..
NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ναι ολα οκ ειναι...τωρα εφτιαξα την ωρα απο το bios...θα δειξει
NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 παλι αλλαξε....δεν εγινε τιποτα με την αλλαγη στο bios
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 παλι αλλαξε....δεν εγινε τιποτα με την αλλαγη στο bios Πήγαινε εκει που ειναι η ζωνη ωρας και βαλε την κανονική, επισης απενεργοποίησε την αυτοματη ρύθμιση ωρας Τι λειτουργικό εχεις, μηπως εισαι σε διπλο boot
NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 κανονικη ειναι η ζωνη....ολα οκ ειναι
Tasos_93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα με το cmos battery της μητρικής σου και θέλει αλλαγή. Ψάχτο λίγο στο google και θα βρείς απαντήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Η διαφορά ωρας ειναι σε ακέραιες ώρες ή και σε λεπτά της ώρας
NissanFan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μπαταρία άλλαξα...η αλλαγή είναι και σε ώρα και σε λεπτά....καμία φορά και σε ημέρα...
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μπαταρία άλλαξα...η αλλαγή είναι και σε ώρα και σε λεπτά....καμία φορά και σε ημέρα... Ετσι οπως τα περιγράφεις δεν υπαρχει σωτηρία !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα