playlandos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το κινητό μου είναι Samsung galaxy s3 και θέλω ότι κάνω στο κινητό μου να στέλνετε με μήνυμα σε κάποιο mail μου. Πχ όταν στέλνω ή πέρνω ένα μήνυμα να αποθηκεύεται αυτόματα και στα email μου. Ξέρετε αν είναι εφικτό αυτό; Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 O τίτλος που εβαλες ειναι τελείως άσχετος 1
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω καταλάβει τί θες να κάνεις ακριβώς.
playlandos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδί μου πχ με κάνει κάποιος κλήση στο κινητό μου έτσι ή με στέλνει μήνυμα. Αυτόματα το κινητό μέσω κάποιου προγράμματος να στέλνει αυτή την κλήση ή μήνυμα στο email Μου. Δηλαδή Ώρα 7:58 Νίκος Κορας (1 Αναπάντητη Κλήση) Ή 7:58 Νίκος Κορας (Σας έστειλε ένα μήνυμα: Γεια θα πάμε έξω Κατανοητός;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 https://play.google.com/store/search?q=SMS%20Forwarding&c=apps&hl=el
arc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδί μου πχ με κάνει κάποιος κλήση στο κινητό μου έτσι ή με στέλνει μήνυμα. Αυτόματα το κινητό μέσω κάποιου προγράμματος να στέλνει αυτή την κλήση ή μήνυμα στο email Μου. Δηλαδή Ώρα 7:58 Νίκος Κορας (1 Αναπάντητη Κλήση) Ή 7:58 Νίκος Κορας (Σας έστειλε ένα μήνυμα: Γεια θα πάμε έξω Κατανοητός; Προβλήματα με την καλή σου; κανεις google για sms forwarding και θα βρεις πολύ υλικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα