pitogiro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Είμαι στη hol εδώ και 2 μήνες σχεδόν και έχω το router ZTE ZXHN H108N. Οι ταχύτητες που πιάνω είναι 11mbps ή 7mbps (με att. 31-32dB). Παρατήρησα ότι κάθε μέρα, την ίδια ακριβώς ώρα η ταχύτητα πέφτει από τα 11mbps στα 7. Κάθε μέρα στις 4 το μεσημέρι το router "κατεβαίνει" και συγχρονίζει στα 6,5-7mbps. Αν δοκιμάσω να κάνω reboot το router μεταξύ 4μμ και 1πμ, τότε εξακολουθεί να συγχρονίζει γύρω στα 7. Αν το κάνω reboot μετά τη 1πμ τότε θα συγχρονίσει στα 11mbps μέχρι πάλι τις 4μμ που θα ξαναπέσει στα 7. Whyyy... ?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 λογικά crosstalk/παρεμβολές...
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.μπορει να γινεται απο οτιδηποτε που παρεμβαλετε.κατι που ξεκιναει 4 η ωρα και κραταει μεχρι την ταδε ωρα πχ καποιο μηχανημα κτλ.μια δοκιμη θα ηταν να δεις αν γινετε και αυτο στον κατανεμητη σου για να ξερεις αν ειναι κατι στο κομματι του οτε η αν ειναι κατι στο κομματι της πολυκατοικιας.
Ziant Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κάθε μέρα στις 4 το μεσημέρι το router "κατεβαίνει" και συγχρονίζει στα 6,5-7mbps Μήπως κάνει restart ?
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 παλι θα πρεπε να συγχρονιζει στην σωστη ταχυτητα μετα το restart.
pitogiro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.μπορει να γινεται απο οτιδηποτε που παρεμβαλετε.κατι που ξεκιναει 4 η ωρα και κραταει μεχρι την ταδε ωρα πχ καποιο μηχανημα κτλ.μια δοκιμη θα ηταν να δεις αν γινετε και αυτο στον κατανεμητη σου για να ξερεις αν ειναι κατι στο κομματι του οτε η αν ειναι κατι στο κομματι της πολυκατοικιας. Εκεί που μένω είναι μόνο 2-3 διαμερίσματα. Θα υπάρχει κατανεμητής; Ή κάτι μικρότερο; Θα ρίξω μια ματια... έτσι κι αλλιώς μόνο ισόγειο και 1ο όροφο έχει... Μήπως κάνει restart ? Αποσυνδέεται το internet στιγμιαία και επανέρχεται..
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί που μένω είναι μόνο 2-3 διαμερίσματα. Θα υπάρχει κατανεμητής; Ή κάτι μικρότερο; Θα ρίξω μια ματια... έτσι κι αλλιώς μόνο ισόγειο και 1ο όροφο έχει... τοτε θα υπαρχει χωνευτη πανω στον τοιχο του σπιτιου που εκει ενωνονται τα καλωδια του οτε με τα δικα σου.Λογικα απεξω θα ειναι απλα ελεγα μηπως το κανεις δοκιμη για να εισαι σιγουρος.οι γειτονες ξερεις να εχουν ιδιο θεμα?
pitogiro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 τοτε θα υπαρχει χωνευτη πανω στον τοιχο του σπιτιου που εκει ενωνονται τα καλωδια του οτε με τα δικα σου.Λογικα απεξω θα ειναι απλα ελεγα μηπως το κανεις δοκιμη για να εισαι σιγουρος.οι γειτονες ξερεις να εχουν ιδιο θεμα? Θα ρίξω κάποια στιγμή μια ματια να δω τι υπάρχει... Στην πολυκατοικία μένει ακόμη μια γιαγια μονο, και υπάρχει και ενα σουβλατζιδικο απο κάτω
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 για αυτο εχεις και τετοιο Nick? χαχα. ειχε ανοιξει καποιος ενα θεμα πριν καμποσο καιρο που ειχε το ιδιο προβλημα με σενα.οταν ανοιγε το σουβλατζιδικο και εβαζε μπροστα κατω τοτε ξεκινουσε το προβλημα του.
the marauder Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα.αλλά με πιτσαρια.Μολις ανοιγε ο εξαερισμος,ξεκινουσαν οι αποσυνδεσεις.Αν ειναι αυτο,δυστυχώς δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Εγω ζητησα να μου ανεβασουν το margin και καπως βελτιωθηκε η κατασταση με τις αποσυνδεσεις.χανοντας βεβαια σε ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα