localy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 χρησιμοποιω το ubuntu one για να αποθηκευω διαφορα πραματα στο ubuntu μηχανακι που εχω και το εχω βαλει και στα windows αλλα το προγραμμα κανει εγκατασταση στο c: drive απο default και θελω να το αλλαξω αλλα δεν εχω βρει τροπο,γνωριζει κανεις?
JASONJAM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Θες να κάνει εγκατάσταση σε άλλο drive ή απλά να περνάει τα αρχεία στον άλλον drive? Αν θες το δεύτερο, μπορείς να δοκιμάσεις αυτό (δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά): http://askubuntu.com/a/125925
localy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 το δευτερο θελω να κανω αλλα αυτο που δειχνει στο link δεν κανει τιποτα
JASONJAM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να αντικαταστήσεις το "C:\path\to\where\ubuntuone\expects\folder" με το πού είναι ο φάκελος Ubuntu One στον υπολογιστή σου και το "D:\path\to\where\folder\really\is" με τον προορισμό.
localy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 δεν υπαρχει τετοιο μονοπατι που λες.το ubuntu one κανει ενα φακελο στο profile με ονομα ubuntu one και τιποτα αλλο
JASONJAM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα είναι στο: C:\Users\USER\Ubuntu One Βρες ολόκληρο το μονοπάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα