Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα εγκατασταση του waterfox ενω ειχα firefox και απο οτι καταλαβα εγκαταστηθηκε σαν εναλλακτικο του firefox σψστα εγινε η εγκατασταση η εκανα καποιο λαθος?σαν ξεχωριστος browser δεν θα επρεπε να ειναι?

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα εγκατασταση του waterfox ενω ειχα firefox και απο οτι καταλαβα εγκαταστηθηκε σαν εναλλακτικο του firefox σψστα εγινε η εγκατασταση η εκανα καποιο λαθος?σαν ξεχωριστος browser δεν θα επρεπε να ειναι?

Απ' ότι φαίνεται ναι, ξεχωριστός θα έπρεπε να είναι.

Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι "εγκαταστήθηκε πάνω" στο Firefox?

Δημοσ.

χρησιμοποιηουσε της ιδιες εφαρμογες που ειχα στον mozilla ειχε το ιδιο ιστορικο και ολα τα δεδομενα που εχω στον firefox χωρις να με εχει ρωτησει αν θελω να κανω εισαγωγη δεδομενων απο τον mozilla

Δημοσ.

χρησιμοποιηουσε της ιδιες εφαρμογες που ειχα στον mozilla ειχε το ιδιο ιστορικο και ολα τα δεδομενα που εχω στον firefox χωρις να με εχει ρωτησει αν θελω να κανω εισαγωγη δεδομενων απο τον mozilla

Μήπως σε ρώτησε αλλά δεν το παρατήρησες;

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άρα δεν μπορώ να ξέρω αλλά θα μπορούσα να το κατεβάσω αργότερα για να σου πω.

Δημοσ.

προσθετες εφαρμογες εννοω

δεν νομιζω και παλι αυτο με τις προθετες εφαρμογες μου φανηκε περιεργο και το φοβηθηκα λιγο και το απεγκατεστησα..

Δημοσ.

προσθετες εφαρμογες εννοω

δεν νομιζω και παλι αυτο με τις προθετες εφαρμογες μου φανηκε περιεργο και το φοβηθηκα λιγο και το απεγκατεστησα..

Αν φοβάσαι για λόγους ασφάλειας τότε εντάξει, μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το Firefox.

Τι σε έκανε να εγκαταστήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα, για λόγους ταχύτητας ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

ναι υποτιθεται οτι δινει καποια ωθηση στην ταχυτητα και γιατι εχω laptop σε 64 bit ενω το mozilla δεν ειναι και θεωρησα οτι θα λειτουργει ποιο καλα με τον υπολογιστη μου...οχι μονο σε ταχυτητα αλλα και σε πορους που θα χρησιμοποιουνται

Δημοσ.

Χρησιμοποιει το προφιλ που ειχες ηδη απο τον ff, οποτε δεν "εγκαθισταται απο πανω" απλα "ειναι ρυθμισμενος ηδη".

Το προφιλ του ff περιλαμβανει τις οποιες ρυθμισεις εχεις κανει εσυ στον ff, τα αγαπημενα σου και τις επεκτασεις που εχεις εγκαταστησει.

Οποτε δεν εκανε κατι περιεργο :)

Δημοσ.

τοτε να κανω την αλλη ερωτηση αν αλλαξω καποια ρυθμιση στο waterfox θα αλλαξει και η ρυθμιση στο firefox?

γιατι αν ειναι να μπεδδευονται τα προφιλ νομιζω δεν θα ειναι τοσο καλο

Δημοσ.

ο waterfox ειναι firefox για windows 64bitο και οπως σε ειπε ο jim_p χρησιμοποιει τις ρυθμισεις του firefox απο το profile

Δημοσ.

Θα κανεις ενα νεο προφιλ για τον waterfox, εστω "mitsos", και μετα θα αλλαξεις την συντομευση του waterfox ωστε αντι να ξεκιναει ετσι

"c:/blablabla/waterfox.exe"
να ξεκιναει ετσι

"c:/blablabla/waterfox.exe" -P mitsos
Εχει σημασια το κεφαλαιο P και το να ειναι εξω απο τα αυτακια.

Οδηγιες για το πως θα κανεις ενα νεο προφιλ εχει εδω

https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...