NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα...ενας φιλος εχει ενα προβλημα με το pc..οταν ανοιγει του βγαζει κατι ασπρες μακρόστενες οριζόντιες γραμμες στην οθονη(οχι παντα) αλλα μετα απο καμποσες επανεκινησεις φτιαχνει ...εγω λεω μηπως φταιει η καρτα γραφικων...ειναι η asus gtx580 dcuii..εχουμε δοκιμασει αλλη οθονη,αλλα καλωδια,να βγαλουμε τον 2ο δισκο αλλα τιποτα..ξερει κανεις τι παιζει?
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τις βγάζει με το που ανοίγει το pc πριν καν μπει στα windows ? Το πιθανότερο ειναι να ειναι η κάρτα γραφικών , δοκίμαστε μια αλλη αν εχεις
NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ναι με το που δειχνει το logo της μητρικης
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ε πιθανόν ειναι η κάρτα γραφικών. Δες πρώτα θερμοκρασίες της κάρτας αλλα και γενικότερα με το hwmonitor (βαλε και μια φωτογραφία εδω) , αλλα αν μπορεις βρες μια αλλη κάρτα να δοκιμάσεις αν κανει και με την αλλη τα ιδια η οχι για να σιγουρευτούμε οτι ειναι η δεν ειναι η κάρτα
NissanFan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 θα του βαλω την 770 και θα δοκιμασω εγω στο pc μου την 580....ελπιζω να μην ειναι η καρτα.. τι αλλες επιλογες εχουμε?
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα την κάρτα να δεις αν ειναι απο εκει το πρόβλημα και μετα βλέπουμε και να δεις αυτο με τις θερμοκρασίες της , χωρις να δοκιμάσεις δεν γίνεται να βγάλεις συμπέρασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα