durutti Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει βέβαια και το hola στον chrome που κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. μπηκα με αυτο (ευχαριστω δεν το ηξερα θα το χρησιμοποιησω για αγγλικα καναλια που ηθελα να βλεπω) αλλα δεν μου στελνει με τπτ email ενεργοποιησης. ξερουμε καποιο vpn δωρεαν αν ειναι δυνατον να δειχνει ελληνικη ip? Για φιλο στο εξωτερικο να βλεπει τα καναλια.. 2
fitifititis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ ίδιο πρόβλημα έχω, δε μου δίνει serial... Αλλά τουλάχιστον ανακάλυψα το Hola χάρη σε αυτό το θέμα. Αυτό τι παραπάνω έχει από το Hola, για να το κάνει να αξίζει περισσότερο;
marios32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Sorry για το offtopic αλλά καλού κακού το Hola κόψτε το.Διαβάσω από πολλούς χρήστες ότι τους εμφανίζει διαφημίσεις(adware). Sauce 1, 2, 3, 4.Πολλοί μπορεί να μην βλέπετε Αds γιατί έχετε noscript/ghostery κτλ παρεμφερή.Υπάρχουν για όλα τα γούστα καλύτερα addons, ανάλογα τη χρήση. (Mediahint, Zenmate). 2
nek4d Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Sorry για το offtopic αλλά καλού κακού το Hola κόψτε το. Δεν ειναι αναγκη να ειναι παντα ενεργο, ουτε χρειαζεται να ξηλωθει, disable/enable και ολα καλα (thanks ομως για τα εναλλακτικα, ας τα δουμε, βλεπω το ενα παιζει σε firefox )
fitifititis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 "Sorry, your account has been blacklisted" Έχει λάβει τέλος λοιπόν για μας η προσφορά...
arc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 "Sorry, your account has been blacklisted" Έχει λάβει τέλος λοιπόν για μας η προσφορά... Που στο βγάζει αυτο; Στο computeractive; Στo cyberghost; Είσαι σίγουρος οτι λεει account και οχι IP address ;
marios32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειναι αναγκη να ειναι παντα ενεργο, ουτε χρειαζεται να ξηλωθει, disable/enable και ολα καλα (thanks ομως για τα εναλλακτικα, ας τα δουμε, βλεπω το ενα παιζει σε firefox ) Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πόσο κακόβουλη μπορεί να είναι μια διαφήμιση, όταν ο άλλος σου βάζει στον browser συνδέσμους που δεν ξέρεις που πάνε. Σήμερα είναι αυτό. Αύριο τι άλλο θα βάλουν; Άπαξ και χαθεί η εμπιστοσύνη, thanks but no thanks. Πάντως, η υπηρεσία είναι δωρεάν, οπότε προσωπικά, δεν περίμενα επαγγελματική συμπεριφορά. 1
nek4d Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πόσο κακόβουλη μπορεί να είναι μια διαφήμιση, όταν ο άλλος σου βάζει στον browser συνδέσμους που δεν ξέρεις που πάνε. Σήμερα είναι αυτό. Αύριο τι άλλο θα βάλουν; Άπαξ και χαθεί η εμπιστοσύνη, thanks but no thanks. Πάντως, η υπηρεσία είναι δωρεάν, οπότε προσωπικά, δεν περίμενα επαγγελματική συμπεριφορά. Πολυ ενδιαφερον αρθρο. Και εγω προτιμω τα stand-alone πακετα, παρα extension για τετοιες δουλειες, αλλα για την ιστορια, θα σε ξαναρωτησω βεβαια, αν ειναι disabled το extension, παλι υπαρχει προβλημα και ισχυουν αυτα? (σορρυ ειμαι firefox fan και δεν ξερω τα κολπα του chrome)
fitifititis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 "Sorry, your account has been blacklisted" Έχει λάβει τέλος λοιπόν για μας η προσφορά... Που στο βγάζει αυτο; Στο computeractive; Στo cyberghost; Είσαι σίγουρος οτι λεει account και οχι IP address ; Παίδια άκυρο, μπήκα ξανά σήμερα και μου έδωσε Serial κανονικά. Η προσφορά ισχύει ακόμη! Όσο για το αν είπε account, ή IP που με ρώτησες, αν και άκυρο πλέον, δεν το έκανα copy paste, το έγραψα μόνος μου, οπότε ίσως και να έλεγε IP... Edit: Να πω πως με το Hola τους ξεγέλασα.
parasaser Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 μετά από ένα μήνα και κάτι και ενώ ήμουν από τους πρώτους που ο κωδικός ήρθε αυτόματα, χωρίς μεσολάβηση χειροκίνητου ελέγχου, η υπηρεσία της cyberghost vpn έχει απενεργοποιηθεί. μπαίνω στον λογαριασμό μου και δεν υπάρχει πλέον το πακέτο που αποκτήθηκε μέσω redeem code.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα