Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, αλλά όταν μένεις στη Γερμανία πώς κατεβάζεις από το θείο;

με One-Click-Hoster aka Filehoster (uploaded.net , rapidgator , etc)

ως τωρα δεν ειχα προβλημα αλλα κυριως τα χρησιμοποιω για κατεβασμα .

τωρα για ανεβασμα δεν το εχω επιχειρηση ακομα.

το vpn θα το ηθελα να το χρησιμοποιησω ως επιπλεον μετρο ασφαλειας.

torrent με τιποτα φυσικα. ( αν και ομολογω πως το επιχειρησα επιτυχως με paid vpn  :devil:  )

επισης υπαρχει αρκετο "κοψιμο" εμπορικων clips στο youtube.

να μια ακομη χρησιμη λειτουργια που σου προσφερει το vpn. :mrgreen:

Δημοσ.

ευχαριστουμε τον arc  :-) .

ολα λειτουργησαν αψογα .

οποιος δεν θελει να κατεβασει το προγραμμα μπορει να κανει τις ρυθμισεις στη συνδεση του επισης , απο τη σελιδα του λογαριασμου του βλεπει τα στοιχεια των server.

πρεπει να  εχουν περιορισμενο data traffic ομως.

Δημοσ.
  • Παρεχόμενες χώρες εξόδους (Ρωσία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Ελβετία, Τσεχία και Γερμανία - κανενας server δεν επιτρέπει συνδεσεις p2p)

Αφού δεν επιτρέπει p2p (αν κατάλαβα σωστά τι εννοείς) τότε πώς βοηθάει όσον αφορά το θείο;

Για το βήμα 1 https://www.tunnelbear.com

+1 για την ειρωνία του να βάλεις vpn προκειμένου να μπορέσεις να βάλεις vpn.

• Like 4
Δημοσ.

Αφού δεν επιτρέπει p2p (αν κατάλαβα σωστά τι εννοείς) τότε πώς βοηθάει όσον αφορά το θείο;

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να επικοινωνείς με το θείο και γενικά το vpn σε βοηθά να αποφεύγεις αρκετούς περιορισμους

+1 για την ειρωνία του να βάλεις vpn προκειμένου να μπορέσεις να βάλεις vpn.

Πες το ψέματα.Η αλήθεια ειναι οτι για να φτιάξω το λογαριασμό και να πάρω το κλειδί στο cbghvpn ... χρησιμοποίησα το cbghvpn για να πάρω uk ip.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τα έχω καταφέρει με κανένα VPN service

-> Holo, Tunnel Bear, Open VPN, Cyber Ghost

Άραγε μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να κάνει "μαγκιές" με το Steam Ρωσίας;

Επεξ/σία από takjar
Δημοσ.

Δεν τα έχω καταφέρει με κανένα VPN service

-> Holo, Tunnel Bear, Open VPN, Cyber Ghost

Για να διευκολυνουμε και τους επομενους, δοκιμασα και εγω τα

OkayFreedom, SecurityKISS Tunnel, Steganos Online Shield, TunnelBear

και σε ολα εβγαινε το μηνυμα >

Your Serial Code:

The limit of serial codes delivered to your IP has been reached

Προφανως το εχουν τσιμπησει πολλοι και εχουν μπλοκαρει τις IP τους.

Παραδοξως δουλεψε το hola στον Chrome (ουτε που θα το φανταζομουν), διαλεγοντας αγγλικο καναλι και μετα βγαζει notification για την αγγλικη σελιδα computeractive.co.uk, παταμε οκ και μας συνδεει απο Αγγλια και βγαινει κανονικα το serial number του cyberghost!

Τωρα, θα μου πεις, τι να το κανω το εξτρα vpn?

Μολις μου εληξαν κατι προσφορες απο αυτα που ανεφερα και παιζουν σε free mode και επειτα αυτο ειναι για 1  ετος, αστο να υπαρχει στην φαρετρα, εχει πολυ καλο interface και εξτρα ρυθμισεις που δεν υπαρχουν στα αλλα, (παιζει και mobile/tablet), θα ειναι η 1η μου επιλογη για τις χωρες που υποστηριζει. Thanks TS B)

Δημοσ.

Για να διευκολυνουμε και τους επομενους, δοκιμασα και εγω τα

OkayFreedom, SecurityKISS Tunnel, Steganos Online Shield, TunnelBear

και σε ολα εβγαινε το μηνυμα >

Your Serial Code:

The limit of serial codes delivered to your IP has been reached

Προφανως το εχουν τσιμπησει πολλοι και εχουν μπλοκαρει τις IP τους.

Παραδοξως δουλεψε το hola στον Chrome (ουτε που θα το φανταζομουν), διαλεγοντας αγγλικο καναλι και μετα βγαζει notification για την αγγλικη σελιδα computeractive.co.uk, παταμε οκ και μας συνδεει απο Αγγλια και βγαινει κανονικα το serial number του cyberghost!

Τωρα, θα μου πεις, τι να το κανω το εξτρα vpn?

Μολις μου εληξαν κατι προσφορες απο αυτα που ανεφερα και παιζουν σε free mode και επειτα αυτο ειναι για 1  ετος, αστο να υπαρχει στην φαρετρα, εχει πολυ καλο interface και εξτρα ρυθμισεις που δεν υπαρχουν στα αλλα, (παιζει και mobile/tablet), θα ειναι η 1η μου επιλογη για τις χωρες που υποστηριζει. Thanks TS B)

Μέχρι και premium το έκανα το Hola δεν δουλεύει με τίποτα

Δημοσ.
Με το παρακάτω μήνυμα τι να κάνω ,να περιμένω.....

We have turned on the manual approval process for this promotion. Your request for a code has been recorded and may take up to 48 hours to process. You will be notified on approval. Alternatively, check "My Downloads" for your serial code.

Δημοσ.

Με το παρακάτω μήνυμα τι να κάνω ,να περιμένω.....

We have turned on the manual approval process for this promotion. Your request for a code has been recorded and may take up to 48 hours to process. You will be notified on approval. Alternatively, check "My Downloads" for your serial code.

Αυτό ειναι κακό. Προφανώς οι αιτήσεις έπεσαν βροχή οπότε έβαλαν περιορισμους και χειροκίνητο έλεγχο. Δοκίμασε να κάνεις αλλη μια αίτηση βάζοντας όσο πιο αληθοφανή στοιχεία γίνεται

EDIT: Έκανα μια δοκιμαστική διαδικασία με αληθοφανέστατα στοιχεία και πήρα το ίδιο μήνυμα. Προφανώς γύρισαν στο χειροκίνητο έλεγχο για όλους. Αναμονή λοιπόν στο email. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...