Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλο φαινεται.....εγω αναρρωτιεμαι τι θα γινει με την παθητικη ψυξη και την nvidia καρτα γραφικων.....κατι μου λεει οτι σε 2 χρονια χρησης θα αρχισουν να σκανε.....μακαρι να βγω λαθος. Επισης γιατι να βαλουν celeron .....;;;;;;;

Δημοσ.

Για HTPC είναι πολύ καλή λύση, το προτέρημα του fanless (με SSD) είναι πιο μεγάλο από ότι νομίζουν πολλοί γιατί μπορείς να το αφήνεις 24/7 αναμμένο και να είναι πάντα στη διάθεσή σου.

Δημοσ.

το να ξεκινα απο 300 ευρω ενα μουφα pc που ειναι το αντιστοιχο netbook σε desktop οσο και να γοητευει το μεγεθος μου φαινεται πολυ ακριβο. μπηκα επ ευκαιρια τωρα στο eshop να δω που ειναι οι τιμες κ εχει

HP PROLIANT MICROSERVER G7 N54L 704941-421 192.60 € 

HP SERVER!!! 

Δημοσ.

και στην τελική ναι παιρνεις με 350-400 λαπτοπ .Αν βαλεις μεσα κ τα λεφτα που θες για οθονη πληκτρολογιο εξωτερικο dvd  σου ερχεται συνολικα πιο φτηνα το λαπτοπ. Ειναι ακριβο σε σχεση με τις εναλλακτικες. Με 150-200€ θα γινοταν best seller. Ολοι θα ειχαν ενα για την τηλεοραση, κ θα σαρωνε για απλη εταιρική χρηση

και αν βαλεις το οτι τα netbook Και λαπτοπ από ποσο αρχίζουν καπου εκει πρεπει να βγαινει αναλογικα το κοστος τους. 

• Like 1
Δημοσ.

το να ξεκινα απο 300 ευρω ενα μουφα pc που ειναι το αντιστοιχο netbook σε desktop οσο και να γοητευει το μεγεθος μου φαινεται πολυ ακριβο. μπηκα επ ευκαιρια τωρα στο eshop να δω που ειναι οι τιμες κ εχει

HP PROLIANT MICROSERVER G7 N54L 704941-421 192.60 € 

HP SERVER!!! 

ε και? επειδή έχει πιο όμορφη ταμπέλα? :P

Το pc που λες έχει κατώτερο επεξεργαστή, λιγότερη και κατώτερη μνήμη,δεν έχει κάρτα γραφικών, κατώτερο και με λιγότερο χώρο σκληρό δίσκο,μικρότερη συνδεσιμότητα (και φαντάζομαι ούτε λειτουργικό στην συγκεκριμένη τιμή) είναι αρκετά μεγαλύτερο και έχει ανεμιστηράκια..

οποτε πως γίνετε να είναι πιο δελεαστική πρόταση? (πέραν του ότι είναι 100 euro φτηνότερο)

γιαυτο πιστεύω ότι έχει νόημα η πρόταση της asus.
  • Like 2
Δημοσ.

μια χαρα ειναι , τουμπανο !

οι ταινιες 1080 20 gb κυλανε νερακι ..

οσους τους ενοχλει η απουσια dvd  με 30 ευρα και πολλα λεω παιρνεις τελειο  φοριτο η ενα στικακι usb ta 32 gb ειναι πλεον σχεδον τσαμπα !  μια χαρα ειναι το εργαλειο κ τα χαρακτηριστικα του τελεια για τα λέφτα του ..

• Like 1
Δημοσ.

To DVD έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Setup λειτουργικού κάνεις κι από USB εδώ και μια δεκαετία κοντά.

To fanless PC είναι κάτι που το εκτιμούν δεόντως οι μεγαλύτερες ηλικίες, και τα παιχνίδια στον υπολογιστή δεν αφορούν όλον τον κόσμο.

Το PCάκι αυτό είναι super, αν έχει και VESA πάτο για να βιδωθεί πάνω στην πλάτη της τηλεόρασης ή του monitor, είναι υπερόπλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το PCάκι αυτό είναι super, αν έχει και VESA πάτο για να βιδωθεί πάνω στην πλάτη της τηλεόρασης ή του monitor, είναι υπερόπλο.

αυτα υπαρχουν εδω και πολλα χρονια πχ το δικο μο ειναι αυτο

acer-AspireRevo%2BMonitor_235H_01-218-85
και το εχω ετσι ακριμως στην τηλεορ ! ειναι μια σταλια κ βολευει τελεια ! το θεμα ειναι οτι αυτο που μιλαμε εδω  εχει κ σουπερ χαρακτηριστικα σε αντιθεση με το δικο μου που ειναι για πιο χαλαρα πραγματακια ! τις 1080 παντως τις παιζει νερακι  δε κολλαει πουθενα ..
Δημοσ.

Το θέμα είναι για τί θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι σχεδιασμένο για να μην χρειαστεί να του κάνουμε αέρα σαν τον Σουλτάν Πατσά. :P

Δημοσ.

Πανέμορφο, κομψό αλλά και λεπτό με πολύ δυνατές επιδόσεις οπότε κάνει για παντού και μεταφέρεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...