Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα και εγώ να αγοράσω ηχεία και μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην μάρκα Trust.

Τα θέλω για μουσική και καμιά ταινιούλα οπότε κατέληξα σε 2.1. Το ποσό μέχρι 100.Συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα σε αυτά

https://www.skroutz.gr/c/112/multimedia-speakers/m/109/Trust/f/437665/3-5-mm.html?price_min=60%2C00+%E2%82%AC&price_max=100

αλλά δεν βλέπω σημαντικές διαφορές.Μπορείτε να εντοπίσετε τις διαφορές τους ή και να μου προτείνετε ποιο να επιλέξω;

Μήπως τελικά ισχύει όσο ακριβότερο τόσο καλύτερο;

Δημοσ.

Όλες οι ερωτήσεις για ηχεία στο λινκ που έδωσε ο GIO πριν.

Υγ. Δεν το πατάς και ένα κλείδωμα ρε Gio.

Αμα η χρήση τους ειναι αποκλειστικα μουσικά καλύτερα να πας στα av40 ειναι οτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά. Αν όπως λες διαβασες τον οδηγό τότε θα πρέπει να κατάλαβες ότι αποκλειστικά για μουσική ειναι προτιμότερο να πάμε σε 2.0.

Αλλιώς αν επιμένεις σε 2.1 τα Edi s330D ειναι η καλύτερη επιλογή.

• Moderators
Δημοσ.

Υγ. Δεν το πατάς και ένα κλείδωμα ρε Gio.

Νοπ. Απο τη στιγμη που δεν ειναι σε λαθος κατηγορια ή γενικα δεν υπαρχει καποια αλλη παραβιαση, δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο.

Το γεγονος πως υπαρχει thread που αναλυει το ολο θεμα δεν σημαινει πως δεν μπορει να υπαρξουν καινουρια threads που ασχολουνται με το συγκεκριμενο. Οπως επισης δεν παιζει να μεταφερθουν ολα τα νεα threads σε εκεινο.

Με την ιδια λογικη οτι εχει να κανει με Windows 8 θα πηγαινε στο αντιστοιχο sticky, οτι εχει να κανει με μπλε οθονη θα πηγαινε στο αντιστοιχο sticky, κλπ, κλπ, κλπ και θα γεμιζαμε κλειδωμενα threads, ενω παραλληλα 10 threads θα ειχαν μπολικες εκατονταδες σελιδες. Πληθωρα επιλογων υπαρχει, ο καθενας διαλεγει και παιρνει.

/off topic over

• Like 3
Δημοσ.

Νοπ. Απο τη στιγμη που δεν ειναι σε λαθος κατηγορια ή γενικα δεν υπαρχει καποια αλλη παραβιαση, δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο.

+ 1000 like !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...