greekparot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σε πολλες σελιδες δεν εχω προσβαση μεσα απο το λαπτοπ μου. Μου εμφανιζει το μηνυμα 503 Service Unavailable. Μπορει να κανω 5-10 φορες refresh και μετα να ανοιξει. Ακομη π.χ. και στο google.gr Απο το κινητο μπαινει αμεσως. Εχω κανει καθαρισμο με το ccleaner, το spybot και το AVG antivirus. Τι αλλο μπορει να φταιει; Η συνδεση με την HOL που εχω λογικα δεν ειναι το προβλημα.. Τι μου προτεινετε να κανω;
arc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σταματάς οπου βρεις λύση Δοκίμασε να περάσεις αλλους dns στον υπολογιστή σου Δες στις ρυθμίσεις δικτύου/φυλλομετρητή σου αν είναι περασμένος κάποιος proxy Απενεργοποίησε προσωρινά το antivirus και δες αν το πρόβλημα επιμένει 2
greekparot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σταματάς οπου βρεις λύση Δοκίμασε να περάσεις αλλους dns στον υπολογιστή σου Δες στις ρυθμίσεις δικτύου/φυλλομετρητή σου αν είναι περασμένος κάποιος proxy Απενεργοποίησε προσωρινά το antivirus και δες αν το πρόβλημα επιμένει Ειχα κατεβασει καποιο VPN και παρ' οτι το ειχα απενεργοποιησει φαινοταν μεσα στις ρυθμισεις του Chrome τσεκαρισμενο. Τον εκανα διαγραφη και τωρα μπαινει κανονικα. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια, δεν ειχε παει καθολου το μυαλο μου να κοιταξω για proxy κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα