plpapadopoulos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Στο λέω εγώ από εμπειρία. Οι μπαταρίες σε αυτά είναι απλά ελεεϊνές και σε κυψέλες και σε ποιότητα. Στραφείτε σε άλλο. Όσο και να τα λατρεύω τα Lenovo, αν κάποιος το θέλει το συγκεκριμένο για φορητότητα, καλύτερα να κοιτάξει αλλού πριν να είναι αργά. Δεν είναι τυχαίο που οι αγγελίες έχουν γεμίσει από S series μικρά... 1
esykas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Aφου σε αφηνει να κανεις ηλεκτρονικα παραγγελια (δεν την πηγα μεχρι τελος γιατι θελει login βεβαια, μεχρι επιλογη καταστηματος), τι γκρινιαζετε απο τωρα; και αφού κάνεις την παραγγελία έπειτα από δύο μέρες μπορούν να σου πουν ότι εξαντλήθηκαν τα περισσοτερα κομματια ερχονται και τα περνουν μικροεμπορες και δυσκολα ο απλος καταναλωτης θα προλαβει προσφορα.. αυτο το ξερω απο ατομο που δουλευει και στο συγκεκριμενο καταστημα.. Μου λεει ερχονται με φορτηγα και παιρνουν πολλα κομματια και πολλες φορες τσακονονται και μεταξυ τους για την ιστορία που ανέφερα είναι ακριβός όπως την περιέγραψα και δεν έχει σχέση με προσφορές και εμπόρους που πάνε να πάρουν προσφορές με φορτηγάκια αλλά όπως λέει και η διαφήμιση παντού υπάρχει ένα μύθος
giorginho Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 και αφού κάνεις την παραγγελία έπειτα από δύο μέρες μπορούν να σου πουν ότι εξαντλήθηκαν Δεν λεω το αντιθετο, ισα ισα ο Γερμανος εχει και 'βαρυ ιστορικο', απλα λεω κανε μια παραγγελια, ετσι κι αλλιως παραλαβη απο καταστημα θα βαλεις, πας εκει και αν θες ζητας απλα να ανοιξει το κουτι να δεις πώς φαινεται ξερω γω... αν πεσει ακυρο κραξε ελευθερα
maxdore217 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 τα περισσοτερα κομματια ερχονται και τα περνουν μικροεμπορες και δυσκολα ο απλος καταναλωτης θα προλαβει προσφορα.. αυτο το ξερω απο ατομο που δουλευει και στο συγκεκριμενο καταστημα.. Μου λεει ερχονται με φορτηγα και παιρνουν πολλα κομματια και πολλες φορες τσακονονται και μεταξυ τους Αυτό δεν νομίζω να παίζει με την καμιά άσχετα με το τι είπε ο γνωστός σου ( άλλωστε ξέρει ότι είναι καταστήματα υπολογιστών από πίσω ή απλά βλέπει 1 φορτηγό και υποθέτει ? Θα σου εξηγήσω γιατί το λέω ,πλέον αυτά τα μικρά μαγαζιά είναι για ότι άλλο πέρα από αγορά pc ! άλλωστε δεν ξέρω κανέναν να έχει πάρει laptop από τέτοιο δουλεύουν κυρίως με κανένα ανταλλακτικό μεταχ. ( πολλά ασχολούνται και με σπασίματα σε κονσόλες κ.α. εκεί δηλαδή που δεν μπορούν αν μπουν και να πάρουν μερίδιο από την αγορά τα μεγάλα καταστήματα. Αν η τιμή ήταν λάθος καθαρά και όχι προσφορά πιθανόν κάποιος να πήγαινε απ αυτούς που λες ( laptop κάθε 15 μέρες παίζει και καινούργια ίσως και καλύτερη προσφορά ) οπότε δεν βλέπω κάποιον λόγο 1 μαγαζί συνοικιακό να στοκάρει λαπτοπάκια που κάνουν 300€ το τεμ. ( αν δεν τα δώσει άμεσα είναι λόγος να κλείσει κιόλας ) 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ξανα διαθεσιμο στα 299€ απο Γερμανο Αν δεν ειχε αυτο το θεμα με την αυτονομια της μπαταριας θα το προτεινα αβλεπι Αλλα ενδεχομενως για καποιους η αυτονομια να μην παιζει ιδιαιτερο ρολο
Redshift Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 1000 φορες ενα τετοιο netbook παρα τα χαζα tablet
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 1000 φορες ενα τετοιο netbook παρα τα χαζα tabletισχύει, αλλα γιατι να μην το εφοδιάσουν με μια καλή 6 cell μπαταριουλα ρε γαμωτο...
Redshift Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 κ απο οτι ειδα δεν υπαρχει κ aftermarket μπαταρια στο ebay 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα