error404 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αυτές τις μέρες στον Γερμανό τρέχει η προσφορά και νομίζω αξίζει τον κόπο για κάποιον που θέλει έναν υπολογιστή οικονομικό για καθημερινή απλή χρήση. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=64430&selectedCategoryId=475&banner=10138
sakis_a Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πήγα σήμερα να το δω από κοντά αλλά δεν το βρήκα στο κατάστημα της Κλεάνθους (Τούμπα-Θεσσαλονίκη). Ο πωλητής εκεί ευγενέστατος, πήρε τηλέφωνο σε 3 ακόμα καταστήματα της περιοχής αλλά πουθενά ετοιμοπαράδοτο. Ίσως να το έχουν στο μεγάλο κατάστημα του Mediteranean Cosmos .. 1
error404 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς και στην Αθήνα που μίλησα με 3 καταστήματα δεν το έχουν. Και λένε ότι εξαντλήθηκε και το περιμένουν να ξανάρθει. Αλλά αυτό είναι ανήκουστο γιατί διαφήμιση έγινε σήμερα για 1η μέρα της προσφοράς και πήρα πρωί τηλέφωνο. Μάλλον απάτη του Γερμανού ψιλιάζομαι...Θα λένε μετά ότι εξαντλήθηκε και ότι η προσφορά ήταν μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων και οι κλασσικές εμπορικές απατεωνιές. Στην ουσία αυτός ο κράχτης του Γερμανού μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι φάντασμα... Για να δούμε αν όντως θα το ψωνίσει κανείς στη τιμή αυτή... Ξεφτίλα ρε Γερμανέ!!! 1
esykas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι το ίδιο έγινε και στα carfure (Άλιμος)πριν από καιρό που είχε βγάλει προσφορά επώνυμο πλυντήριο ημέρα Σάββατο,πάει φίλος μου και με το που ανοίγει το μαγαζί πάει κατευθείαν στο σημείο πουθενά η προσφορά κάνει φασαρία για την κοροϊδία (του απάντησαν ότι εξαντλήθηκε) έκανε γραπτή καταγγελία στο ΙΝΚΑ πήρε τα........και έφυγε 2
xristoforos89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το συγκεκριμένο λάπτοπ πάντως είχε αναφερθεί ότι ήταν σε προσφορά στο insomnia πριν από καμία εβδομάδα, ασχέτως ότι τώρα το έβγαλαν σε διαφήμιση. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
giorginho Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Aφου σε αφηνει να κανεις ηλεκτρονικα παραγγελια (δεν την πηγα μεχρι τελος γιατι θελει login βεβαια, μεχρι επιλογη καταστηματος), τι γκρινιαζετε απο τωρα; 4
zacharis1955 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Eν σχέσει με αυτό το λίγο παλιό 13.3" subnotebook HP ProBook 4330s (i3-2350M): http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/samples_sale/A6D90EA_4330s τώρα στα 400 €? Τα έχω παραγγείλει και τα δύο και πρέπει να αποκλείσω το ένα...
frankp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Aφου σε αφηνει να κανεις ηλεκτρονικα παραγγελια (δεν την πηγα μεχρι τελος γιατι θελει login βεβαια, μεχρι επιλογη καταστηματος), τι γκρινιαζετε απο τωρα; Μάλλον ήθελαν να το δουν από κοντά πριν αποφασίσουν. Μόνο ο Γερμανός το διαθέτει.
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Eν σχέσει με αυτό το λίγο παλιό 13.3" subnotebook HP ProBook 4330s (i3-2350M): http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/samples_sale/A6D90EA_4330s τώρα στα 400 €? Τα έχω παραγγείλει και τα δύο και πρέπει να αποκλείσω το ένα... Εγώ δε θα 'παιρνα κανένα στη θέση σου. Παρόλα αυτά αν επιμένεις σε ένα από τα 2, πάρε το Lenovo από θέμα λειτουργιών, χαμηλότερου κόστους και πιο εύκολης μεταπώλησης. Από θέμα ποιότητας κατασκευής δε το θεωρώ κάτι το αξιόλογο πάντως και δε θα το πρότεινα σε γενικές γραμμές. Από την άλλη HP δε θα έπαιρνα ούτε με σφαίρες, όμως το Probook σε σχέση με το S210 είναι ένα κλικ παραπάνω σε ποιότητα κατασκευής (αν και η HP χωλαίνει στο engineering). Αν μπορείς να κάνεις υπομονή και να πάρεις κάποιο καλύτερο μικρό με 400-450 ίσως να είναι πιο σοφή κίνηση (ανάλογα για τί χρήση το θες πάντα και πόσο θες να το κρατήσεις στο πόστο αυτό). 1
pcbill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Έχουμε το αντίστοιχο προ 5ετίας lenovo και δουλεύει σχεδόν 7/24 συνεχώς χωρίς πρόβλημα.
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Έχουμε το αντίστοιχο προ 5ετίας lenovo και δουλεύει σχεδόν 7/24 συνεχώς χωρίς πρόβλημα. Με τη διαφορά ότι προ 5ετίας η Lenovo είχε ακόμη ανώτερη ποιότητα κατασκευής (κάτι που μετά λύπης μου δε βλέπω πλέον σε όλα τα μοντέλα πλέον). 2
emanager Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Από άποψη μπαταρίας του συγκεκριμένου μοντέλου μπορεί κάνεις να μας ενημερώσει? Επίσης και για την οθόνη επειδή προσωπικά με ενδιαφέρει να έχει μια επαρκή και ανεκτή φωτεινότητα.
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Από άποψη μπαταρίας του συγκεκριμένου μοντέλου μπορεί κάνεις να μας ενημερώσει? Επίσης και για την οθόνη επειδή προσωπικά με ενδιαφέρει να έχει μια επαρκή και ανεκτή φωτεινότητα. Όπως είπα δεν είναι και τόσο καλά τα νέα για τα φτηνά (και μικρά) ideapad... https://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-S-series-Netbooks/The-BIG-lie-about-the-battery-life-of-S210/td-p/1345771
Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι το ίδιο έγινε και στα carfure (Άλιμος)πριν από καιρό που είχε βγάλει προσφορά επώνυμο πλυντήριο ημέρα Σάββατο,πάει φίλος μου και με το που ανοίγει το μαγαζί πάει κατευθείαν στο σημείο πουθενά η προσφορά κάνει φασαρία για την κοροϊδία (του απάντησαν ότι εξαντλήθηκε) έκανε γραπτή καταγγελία στο ΙΝΚΑ πήρε τα........και έφυγε τα περισσοτερα κομματια ερχονται και τα περνουν μικροεμπορες και δυσκολα ο απλος καταναλωτης θα προλαβει προσφορα.. αυτο το ξερω απο ατομο που δουλευει και στο συγκεκριμενο καταστημα.. Μου λεει ερχονται με φορτηγα και παιρνουν πολλα κομματια και πολλες φορες τσακονονται και μεταξυ τους
nikosdet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Η προσφορά τρέχει εδώ και κάποιες μέρες, από την αρχή της εβδομάδας νομίζω, και είχε αναφερθεί κι εδώ. Δυστυχώς για κάποιο λόγο το θέμα σβήστηκε, δεν ξέρω αν το έσβησε ο ts ή αν έγινε κάτι. Προσωπικά το σκεφτόμουν κι ακόμη το σκέφτομαι, ελπίζω να το βρω.. Θα ήθελα βέβαια να το δω από κοντά, αλλά σε Γερμανό -ανεξαρτήτως αποθέματος- σπάνια έχουν κάποιο laptop να δεις επιτόπου. Είχα αποφασίσει να πάρω chromebook από Αμερική μέσω ενός φίλου, τώρα το ξανασκέφτομαι. Υπάρχει βέβαια κι ένα μεγάλο ΑΛΛΑ στο εν λόγω laptop. Κι αυτό είναι ακριβώς αυτό που πρόλαβε κι έβαλε ο φίλος πιο πάνω: https://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-S-series-Netbooks/The-BIG-lie-about-the-battery-life-of-S210/td-p/1345771 Διάβασα διάφορα reviews, όπως κι ένα ελληνικό, κι όλα πάνω κάτω μιλούσαν για αυτονομία 2 ωρών περίπου, εξ όσων καταλαβαίνω 1,5-2 ώρες θα βγάζει. Πρακτικά όμως καταστρέφει το μεγάλο ατού ενός μηχανήματος 11", τη φορητότητα! Αν λοιπόν η Lenovo στη σελίδα της αναφέρει 6 ώρες (ο Γερμανός δεν αναφέρει κάτι) και διαπιστώσεις 1,5-2 τι παίζει; Αν σου δώσουν άλλο και πάλι το ίδιο έχεις το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων (κι όχι πιστωτικό βεβαίως);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα