Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης με τα 32bit θα έχεις θέμα με την ραμ.Δεν θα την αναγνωρίζουν όλη...(δεν είδα να αναφέρθηκε κάπου)

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα άλλαζα τροφοδοτικό.Να δώσεις βάρος στη κάρτα γραφικών.Να ξανασκεφτείς την επιλογή του amd συστήματος,ο i3 δεν τα αξίζει τα λεφτά του.

To συγκεκριμενο δεν εχει καλα reviews απο οτι ειδα πολλο κανουν παραπονα.

Δημοσ.
Δημοσ.

Η συνθεση ειναι καλη για αξιοπρεπες gaming?

Αλλαξε τροφοδοτικο για μενα...σου ειπα οχι το VS. Και η καρτουλα σου δεν ειναι πολυ δυνατη να ξερεις.

Δημοσ.

xfx δν εχει το πλαισιο και η αγορα θα γινει απο εκει και μονο.αυτη η καρτα σε συνδιασμο με εναν i3 θα με καλυπτει για τις απαιτησεις μου?δλδ να μη κολλαει οταν εχω ανοιχτο steam,browser kai wow?θα μπορω να παιζω τα σημερινα games στα medium και τα πιο παλια στα ultra?

Δημοσ.

ωραια μπορειτε να μου κανετε μια συνθεση με intel k μια με amd στα 500-600 ευρω για τουλαχιστον αξιοπρεπες gaming?επισης λες δε θα ειναι καλο απο ποια αποψη?οτι δε θα σηκωνει τα παραπανω?

Δημοσ.

Για δες εδω

intel 

post-239414-0-41202500-1391886725_thumb.png

Aν δεν μπορεις με τιποτα να πας στα 625 βαλε αυτη την καρτα

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-Geforce-GTX660-2GB-DDR5-NE5X66001049F.htm

αν και στην θεση σου δεν θα το εκανα...πολυ κατωτερη και το πλαισιο δεν εχει ποικιλια.

AMD

post-239414-0-06755100-1391887595_thumb.png

H amd ειναι με 4GB ram διοτι το πλαισιο εχει ελαχιστες μητρικες και απο τα 55ευρω η επομενη ειναι στα 90...αν ειναι δυνατον.

Αν θες 8GB τωρα μπορεις να βαλεις αυτη  http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-MB-760GMA-P34-FX-AM3-DDR3-USB3.htm

αλλα να ξερεις ειναι παλια και μαπα...δεν εχει αλλη.

Αν σκεφτεις και εκτος πλαισιο υπαρχει δυνατοτητα για πολυ καλυτερες συνθεσεις να ξερεις....

Δημοσ.

Ο i3 θα μπορει να σηκωσει τοσο τουμπανη καρτα η θα περιοριζει τις δυνατοτητες της?παντως σαν 2η επιλογη υπαρχει το e shop αν κ εφοσον με το ιδιο budget φτιαχνω καλυτερο μηχανημα.καλοδεχουμενες και οι προτασεις απο εκει.

Δημοσ.

Ο i3 θα μπορει να σηκωσει τοσο τουμπανη καρτα η θα περιοριζει τις δυνατοτητες της?παντως σαν 2η επιλογη υπαρχει το e shop αν κ εφοσον με το ιδιο budget φτιαχνω καλυτερο μηχανημα.καλοδεχουμενες και οι προτασεις απο εκει.

Πες το ρε ανθρωπε τοση ωρα...εκει μαλιστα. Εχει πολυ παραπανω πραγματα. Επανερχομαι με συνθεσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...