Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δίκιο πώς μου διέφυγε τέτοιος σεντερ-φόβητρο. Θα ακούει Καβαδά ο Μαρκ Γκαζολ και οι λοιποί σέντερ και θα χέζονται από τον φόβο τους. :P

Αν δε ξερεις κατι καλο ειναι να μην εκφερεις αποψη επ αυτου, ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλοκαίρι δεν τον είδαμε τον Καβαδά στο γιουρομπάσκετ; Επομένως ξέρω για ποιον μιλάμε.

Δημοσ.

Ναι και οχι μονο τον θεωρουσες φοργουορντ, αλλα σου φανηκε και περιεργο να ναι σεντερ σ αυτο το υψος :P

ετσι προχειρα μπορουν ν αναφερθουν Ντανστον, Μπατιστ, Χαινς, Ντορσευ παιχτες πιο κατω κι απο τα 2.05 του Καββαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μεγάλες διοργανώσεις όπως mundobasket, που όλοι οι σέντερ θα είναι πάνω από 2.10 νομίζω ότι δεν θα μπορέσει να παίξει σε αυτή τη θέση ο Καβαδάς. Το πολύ πολύ να τον βάλουν σε θέση 4.

Και το ίδιο θα συνέβαινε με τον Χαιντζ. 5 στην Ελλάδα, 4αρι στο ΝΒΑ.

Δημοσ.

Αντε παλι....αστο ρε παιδι μου, εκτιθεσαι δε το καταλαβαινεις; Δε παιζουνε ρολο το εκατοστα, παρα σε λιγες περιπτωσεις. Ο Μπατιστ εκανε πλακα σ οποιον εβρισκε μπροστα του και 2 κεφαλια να του ριχνε. Ο Χαινς ξεφτιλισε κοσμο και κοσμο και δεν ειναι καν 2 μετρα.

Ο Αντιτς ειναι 2.10 και επαιζε στο 4, ο Λασμε ειναι κι αυτος κατω απο 2.05 και παιζει ως σεντερ, ο Λαουαλ της Αρμανι, ο Σλοτερ της Ρεαλ κλπ κλπ κλπ.

Ο Καββαδας ειναι καθαροαιμο σεντερ δε μπορει να παιξει στο 4 για κανενα λογο.

Ο λογος να μη τον παρει στο τουρνουα δεν ειναιτ ο υψος του αλλα οτι , προς το παρων τουλαχιστον, ειναι μετριος παιχτης.

Φιλικα :)

• Like 1
Δημοσ.

Με τη μόνη διαφορά ότι οι Αμερικάνοι που ανέφερες έχουν μισό μέτρο άλμα διαφορά από τον Καβαδά.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Καββαδας έχει μικροτερη συμμετοχη ακομα και απο τον Κατσιβελη και στις 2 ομαδες που εχει αγωνιστει, δεν θα έπρεπε να ειναι καν στην προεπιλογη, αλλωστε περσι μας απέδειξε περιτρανα ότι δεν μπορει.. 

Οσο για τον Τσαιρελη τον παρακολουθω πολυ στενα και στην ομαδα μου 4 χρονια και στις εθνικες παλιοτερα. Ηταν μελος μιας απο τις χειρότερες εθνικες, δεν ειχε καμια διακριση, στον Αρη δεν πετυχε τιποτα και τώρα βρήκε ενα ρόλο στον παοκ σε μια απο τις χειρότερες Α1 ολων των εποχων.

Ο Σκορδίλης πως και δεν εχει προταθει ακομα; Εξισου αμπαλος χαλια ειναι.

Δημοσ.

Προσωπικα τον Καββαδα τον περιμενω να γινει εργαλειο στην αμυνα και καλος ρολιστας ΑΛΛΑ σιγουρα θελει χρονο.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετοιμος για εθνικη.

Μακαρι μονο να μη φαμε στη μαπα παλι τη Λουκια..

• Like 1
Δημοσ.

Ο Καββαδάς πρέπει να κουβαλάει χειρότερο μυαλό απ του Σχορτσιανίτη. Έχει τρομερά φυσικά προσόντα, είναι θηρίο το παλικάρι, γιατί δεν κάθεται να δουλέψει λίγο σοβαρά γμτ.

Είναι ήδη 22 χρονών, τι στο διάολο γίνεται με την πάρτη του.

Δημοσ.

Αντε παλι....αστο ρε παιδι μου, εκτιθεσαι δε το καταλαβαινεις; Δε παιζουνε ρολο τα εκατοστα, παρα σε λιγες περιπτωσεις.

image.jpg

Ο Καββαδάς πρέπει να κουβαλάει χειρότερο μυαλό απ του Σχορτσιανίτη. Έχει τρομερά φυσικά προσόντα, είναι θηρίο το παλικάρι, γιατί δεν κάθεται να δουλέψει λίγο σοβαρά γμτ.

Συγκρίνεις τη μέρα με τη νύχτα. Σιγά τα τρομερά τρομερά φυσικά προσόντα που έχει ο Κουβαδάκιας. Για λευκός στην Α1 δεν λέω, κάτι γίνεται, αλλά από εκεί και πέρα, μπλουμ. Για ψηλός (και δη βαρύς) είναι αρκετά "γρήγορος" και αλτικός, και το σώμα μουσκουλιασμένο, αλλά μην τον βάζουμε σε κατηγορία που δεν ήταν και δεν θα είναι. 

...Ο Σόφος ναι, για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα θα μπορούσε να είχε γίνει ο γαλατάς της γειτονιάς, και όντως είναι φάση "χαραμισμένων" φυσικών προσόντων. Δεν είναι όμως όλοι αφοσιωμένοι και δεν γίνεται να γίνουνε με το στανιό. Μην τον βγάζουμε και ηλίθιο επειδή οι προτεραιότητες στη ζωή είναι άλλες γι' αυτόν. Δεν έπεσε δα και στα ναρκωτικά και στο ταμείο ανεργίας επειδή δεν προσέχει το βάρος του... 

Τα ίδια και για τον Καββαδά : όπως και μόνο του το ταλέντο δεν αρκεί χωρίς δουλειά, έτσι και η δουλειά δεν αρκεί μόνη της χωρίς το ταλέντο. ΔΕΝ είναι "μπασκετικός" ο άνθρωπος. Μια μοντέρνα (και βελτιωμένη, δε λέω) εκδοχή του πάλαι-ποτέ γομαρά Τσέκου είναι (όμως). Ψηλό και δυνατό κορμί αλλά μέχρι εκεί. Τί να δουλέψει λοιπόν όταν δεν το 'χει. Ρολίστας ημιπολυτελείας και ειδικοαποστολίτης. Συν το ότι δεν έχει αρκετό "μπασκετικό θράσος" που χρειάζεται το υψηλό επίπεδο.

(...μη παρεξηγήσεις, δεν έχω τίποτα με το παιδί, ίσα-ίσα που έχω εκτιμήσει που σαν άνθρωπος είναι πολιτισμένων και ευγενικών τόνων απ' ό,τι έχω δει - οπότε υποθέτω ΚΑΙ φιλότιμος είναι. Αλλά μπασκετικά δεν τον βλέπω να διακρίνεται ιδιαιτέρως ακόμα και στο μέλλον. Όχι λόγω βλακείας, ούτε λόγω τεμπελιάς)

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα δε τον ξερω σα χαρακτηρα αλλα η αληθεια ειναι οτι σ αυτες τις ηλικιες δε φτανει το να δουλεψεις μονος σου. Πρεπει κι ο προπονητης να ενδιαφερθει, και ο Σφαιροπουλος πετουσε αετο με την παρτη του. Ευτυχως που τον πηραμε τωρα γιατι η οποια περιπτωση να κανε καριερα, θα εκμηδενιζοταν αν εμενε στον Πανιωνιο.

Οσο τον εχω δει παντως σ εμας δε μου χει κανει κακη εντυπωση. Ηρθε, μπηκε κατευθειαν στην εδρα της Μπαγερν και ηταν θετικος, στο οακα δε μασησε το λιγο που επαιξε, και γενικα ΠΡΕΠΕΙ να παρει χρονο !! Εχει ενα θεμα με τα γρηγορα φαουλ καποιες φορες αλλα ποιος ατεχνος ψηλος δεν ειχε στην αρχη;

Εγω τον πιστευω τον παιχτη αρκει να δουλεψει, και να δουλευτει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Καββαδάς είναι 2.05 και 120 κιλά (wikipedia. Ίσως και περισσότερα). Φάσκεις και αντιφάσκεις πάντως. Από μύες-δύναμη τον βλέπεις, και λες ότι είναι και αρκετά γρήγορος και αλτικός. Πόσους σέντερ, ειδικά λευκούς, ξέρεις με τέτοια φυσικά προσόντα;; 

Το αν έχει ταλέντο ή όχι, δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά δεν είναι εύκολο να κουμαντάρεις τέτοιο κορμί. Απορία μου ήταν το γιατί δεν δουλεύει, δεν ξέρω τι χαρακτήρα έχει, ούτε αν δουλεύει. Υπέθεσα όμως ότι για να μην χρησιμοποιείται, δεν θα το κάνει.

Θα δούμε..

Συγκρίνεις τη μέρα με τη νύχτα. Σιγά τα τρομερά τρομερά φυσικά προσόντα που έχει ο Κουβαδάκιας. Για λευκός στην Α1 δεν λέω, κάτι γίνεται, αλλά από εκεί και πέρα, μπλουμ. Για ψηλός (και δη βαρύς) είναι αρκετά "γρήγορος" και αλτικός, και το σώμα μουσκουλιασμένο, αλλά μην τον βάζουμε σε κατηγορία που δεν ήταν και δεν θα είναι. 

(...μη παρεξηγήσεις, δεν έχω τίποτα με το παιδί, ίσα-ίσα που έχω εκτιμήσει που σαν άνθρωπος είναι πολιτισμένων και ευγενικών τόνων απ' ό,τι έχω δει - οπότε υποθέτω ΚΑΙ φιλότιμος είναι. Αλλά μπασκετικά δεν τον βλέπω να διακρίνεται ιδιαιτέρως ακόμα και στο μέλλον. Όχι λόγω βλακείας, ούτε λόγω τεμπελιάς)

Δημοσ.

Το περίμενα ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί πως αντιφάσκω.

Αν διαβάσεις προσεκτικότερα όμως αυτό που έγραψα, θα δεις ότι όχι.

Διευκρινιστικά δε, δε νομίζω ότι η αναφορά στα κιλά του "λέει κάτι", αναφορικά με την "τρομερά προσόντα" έκφραση (και έννοια). Και ναι μεν καταλαβαίνω ότι υποννοείς "είναι 120 κιλά κρέατος και όχι λίπους", αλλά όπως η μεγαλοσύνη δεν μετριέται με το στρέμμα ή το....ύψος δεν μετριέται με τους πόντους, έτσι και το "βάρος" δεν πάει με τα κιλά....

Κοντολογίς, "τα φυσικά του προσόντα" μπορεί (όπως είπα ο ίδιος) να είναι επιμέρους μια ιδέα καλύτερα από τον μέσο όρο (και δη στην ηλικία του), αλλά δεν είναι σε τέτοιο βαθμό ώστε να τα αποκαλέσει κανείς "τρομερά". Δεν συγκρίνουμε με τον μέσο "καθημερινό" άνθρωπο...

Περί ταλέντου, ε όσο τον έχεις δει, δεν έχεις βγάλει συμπεράσματα; Δεν είναι ανάγκη να τον παρακολουθείς κάποιον για μήνες και χρόνια και επί μονίμου βάσεως για να δεις "κρυμμένες χάρες". Αυτό που φαίνεται με τη μία, είναι συνήθως και πάνω-κάτω αυτό που θα βλέπεις και στη συνέχεια, με βελτιώσεις (στην καλύτερη). Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ήδη "ώριμες" ηλικίες, και όχι πχ εφήβους.

Περί "δουλειάς" λοιπόν, πόσο παραπάνω να "δουλέψει"; "Δουλειά" = βελτίωση αυτών που τη μια τα κάνεις καλά-την άλλη μισά, όταν λόγω μη φροντισμένης αθλητικότητας κουράζεσαι σχετικά γρήγορα, όταν βαριέσαι/τεμπελεύεις/είσαι ψωνισμένος/κτλ και το αποτέλεσμα είναι τη μια να εμφανίζεσαι έτσι/την άλλη γιουβέτσι.

Ο Καββαδάς εμφανώς είναι παιδί που η φύση τον έχει προκίσει με λίγο πιο "ψωμωμένο" κορμί από τα συνήθη, και σίγουρα έχει ρίξει πολύ ιδρώτα για να το σφίξει. Αλλά Χάινς και Μπάρκλει δεν μπορεί να γίνει ο καθ' ένας, όσο και να το δουλέψει...

(Την άποψή μου εννοείται καταθέτω, δεν προσπαθώ να σε βγάλω "σκάρτο"...)

Δημοσ.

Για τον Καββαδά ούτε η μητέρα του δεν έχει πει/γράψει τόσα... Αν είναι έτσι ας μιλήσουμε και για τον Μπόγρη, κι αυτός και γαμώ της σεζόν κάνει... μας βρήκατο αντίπαλο δέος για τον Anthony Davis, το γατάκι (για τον τελικό μιλάω).

Και για το θέμα του coach: Φέρε Μπλάτ για 3 χρόνια πλήρωσε του και Κατσικάρη και τότε πληρώστε (αν τους θέλει ο coach) και τις ασφάλειες των NBAers και αφήστε τους να φτιάξουν για τους Ολυμπιακούς, τα υπόλοιπα είναι για να βαυκαλιζόμαστε. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...