Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγκριτικα με ποιον? Με τον Παπαλουκα τον Σπανουλη και τον ΔΙαμαντιδη δεν εχει. Συγκριτικα με Παππά, Κατσίβελη κτλ εχει άπειρη.

Δημοσ.

Στο 4 μπορει να ειμαστε υπερπληρεις στα χαρτια αλλα λειπει το στοιχειο που εδιναν οι Ντικουδης Τσαρτσαρης. Κοινως για την ακριβεια λειπει το 4-5αρι που θα ποσταρει με καλο χειρισμο και θα δημιουργησει για την ομαδα απο χαμηλα ωστε να ανοιξουν οι διαδρομοι για τα guard και το 3αρι.

Δημοσ.

Συγκριτικα με ποιον? Με τον Παπαλουκα τον Σπανουλη και τον ΔΙαμαντιδη δεν εχει. Συγκριτικα με Παππά, Κατσίβελη κτλ εχει άπειρη.

Ενας μετριοτατος παιχτης ειναι ο Ξανθοπουλος, μονο ως αστειο θα μπορουσα να τον δω στην εθνικη. Αν ειναι ετσι, να παιρναμε τον Πελεκανο...

Δημοσ.

Το ίδιοι βράδυ που το εγραφες

http://www.nba.com/games/20140211/WASMEM/gameinfo.html?ls=slt

18π, 7ρ, 6ας, μονο 2 λάθη, MVP στην νίκη τους επι των Ουιζαρντς

Έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό. Όπως είπα, μακάρι να διαψευστώ. Ας μην βιαζόμαστε όμως να τον κρίνουμε από τώρα, γιατί κι ο Αντετοκούμπο έπαιζε καλά στην αρχή και τώρα έχει κρεμάσει.

Δημοσ.

Πού το βλέπεις το υπερπλήρεις;; Ούτε καν πλήρεις δεν είμαστε.

Μόνο καθαρό 4αρι είναι ο Πρίντεζης, άντε ας πούμε και ο Καϊμακόγλου που δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται φέτος. Ο Φώτσης δεν νομίζω να έρθει εκτός και αν του εγγυηθούν ότι θα παίξει (γιατί έφαγε τρελό δούλεμα από τον Ιταλό, 2 λεπτά όλο το τουρνουά νομίζω ).

Αντετοκούμπο δε νομίζω ότι θα έρθει, ούτε ότι μπορεί να παίξει τη θέση.

4. Στα 4αρια ειμαστε υπερπληρεις. Πριντεζης, Καιμακογλου, Φωτσης, κατά συνθηκη Παπανικολαου Περπερογλου και Αντετοκουμπο

Δημοσ.

Ρε σεις αραχτε, εχουμε ακομα καιρο μεχρι το παγκοσμιο, θα δουμε σε τι κατασταση θα ναι οι παιχτες και τι θα γινει. Ακομα δεν ξερουμε καν προπονητη.

Για μενα παντως η καλυτερη λυση ειναι ο Γιαννακης.

Δημοσ.

Για την Εθνική, θα φώναζα και τον Τσαιρέλη του μπαοκ. Είναι ένα καλό τεσσάρι με μακρινό σουτ (stretch 4). Από κάτι ξυλοκοπους στυλ Καβαδα πιστεύω ότι θα είναι χρησιμότερος.

Δημοσ.

Πού το βλέπεις το υπερπλήρεις;; Ούτε καν πλήρεις δεν είμαστε.

Μόνο καθαρό 4αρι είναι ο Πρίντεζης, άντε ας πούμε και ο Καϊμακόγλου που δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται φέτος. Ο Φώτσης δεν νομίζω να έρθει εκτός και αν του εγγυηθούν ότι θα παίξει (γιατί έφαγε τρελό δούλεμα από τον Ιταλό, 2 λεπτά όλο το τουρνουά νομίζω ).

Αντετοκούμπο δε νομίζω ότι θα έρθει, ούτε ότι μπορεί να παίξει τη θέση.

Eχεις ηδη πει Καιμακογλου, Πριντεζη, εχεις κατα συνθηκη τον Περπερογλου που μπορει να τα παει περιφημα σ αυτη τη θεση εχεις και τον Φωτση που κανει σουπερ χρονια στον Παο. Ποιον επρεπε να εχουμε για να ειμαστε πληρεις? Τον Μπαρκλευ?

Δημοσ.

Ο Καιμακογλου ειναι υψηλου επιπεδου παικτης και αφου δεν ειναι τραυματιας, θα βοηθησει.

Ο Φωτσης δεν προκυπτει απο πουθενα οτι δεν θα ερθει. Αν δεν ερθει το συζηταμε.

Τον Περπερογλου γιατι δεν τον ανεφερες?

Για τον Αντετοκ συμφωνω.

Για τις θεσεις 4-5 θα χρειαστεις 5 παικτες μινιμουμ. Άρα με Κουφο, Μπουρουση, Βουγιουκα, Πριντεζη, Καιμακογλου και Φωτση, εχεις μια πληρη front line. Βαλε και τον Περπερογλου που μπορει να κατεβει και στο 4, τον Καιμακογλου που μπορει να ανεβει στο 3 και τον Παπανικολαου που θα ειναι το βασικο μας 3αρι, και μένουν οι "κοντοι".

Το προβλημα της Εθνικης θα ειναι για άλλη μια φορά το σουτ. Πιθανολογώ οτι θα πάρει σιγουρα τον Βασιλειάδη και μάλλον και τον Μπράμο.

Δημοσ.

Δε χωρανε ολοι αυτοι που λες.. θα παρει Περπερογλου, Βασιλειαδ, Μπραμο 3 3ρια δηλαδη, και μηπως ν αφησει εξω τον Παπ ή να κατεβει με... 4 3ρια?

Δημοσ.

Για την Εθνική, θα φώναζα και τον Τσαιρέλη του μπαοκ. Είναι ένα καλό τεσσάρι με μακρινό σουτ (stretch 4). Από κάτι ξυλοκοπους στυλ Καβαδα πιστεύω ότι θα είναι χρησιμότερος.

:eek:

Δημοσ.

Δε χωρανε ολοι αυτοι που λες.. θα παρει Περπερογλου, Βασιλειαδ, Μπραμο 3 3ρια δηλαδη, και μηπως ν αφησει εξω τον Παπ ή να κατεβει με... 4 3ρια?

Δεν ειναι 3αρια οι Βασιλειαδης, ΜΠραμος, ειναι 2-3αρια στυλ λοτζεσκι

Δημοσ.

Κοιτα τον Μπραμο ειτε θα τον παρεις ως 3ρι ειτε ως 2ρι, ανεξαρτητως το που θα μπορουσες να τον βαλεις υπο προυποθεσεις. Ειδαμε στο τουρνουα που τον πηρε για το 2 οτι το παιδι δε μπορει ν ανταποκριθει πληρως εκει. Και αν τον παρεις για το 2 , θα πρεπει να κοψεις ενα καθαροαιμο γκαρντ , πραγμα που.. δε το συνιστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...