PostHelper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ...πολύ παρέα με τον βιτσιόζο με φαίνεται κάνεις ε. Σου ζήτησα εγώ τίποτα; Ναι μου ζητησες. Αυτα: Ποστ, άσε καλύτερα την δημιουργική λογιστική για τίποτε αντωνογιωργάκηδες... Επίσης άσε τα παρελθόντα τα "ένδοξα". Άσε και τί βγάζουν οι γενικές στατιστικές της Φίμπας. Οποτε λοιπον μην μου λες οτι δεν μου ζητησες κατι και οτι ειπες απλως την γνωμη σου.... Επισης δεν αφηνω καμια "δημιουργικη λογιστικη" ή αυτα που λες. Εγω δινω την καταταξη της ΦΙΜΠΑ που εχει την εθνικη Ελλαδας 5η. Εσυ αν την οριζεις οτι ειναι 10η ή 76η ή 112η με δικα σου αυθαιρετα κριτηρια οκ οριζε το αλλά ειναι απειρως πιο υποκειμενικο απο την 5η θεση που μας βγαζει η ΦΙΜΠΑ με ενιαια κριτηρια για ολες τις ομαδες που βασιζονται καπου συγκεκριμενα(νικες-ηττες, θεσεις στα τουρνουα κλπ). Τα περί πετρών κτλ απλά επιβεβαιώνουν αυτό που ήθελα να, αλλά ξέχασα να γράψω στο τέλος του προηγούμενου : Τζάμπα ο κόπος και το ξέρω από πριν πού απευθύνομαι. Ακριβως. Απευθυνεσαι σε καποιον που καταρχην δεν χρειαζεται να μειωσει κατα 5% τον χρονο ζωης του πληκτρολογιου του για να πει την αποψη του σε ενα ποστ, αλλά και επισης σε καποιον που δεν αποπροσανατολιζεται απο ασχετα με το υπο προς συζητηση θεμα και συνεχιζει να επιμενει στο εκαστοτε συγκεκριμενο θεμα που συζητιεται, οποτε εδω ξαναλεω οτι η ΦΙΜΠΑ μας εχει 5ους παγκοσμιως, εσυ λες οτι ειμαστε 10οι παγκοσμιως, ο Μπαμπης ο Σουγιας μου ειπε οτι ειμαστε 43οι παγκοσμιως και ο Μανωλης ο Χρυσοδακτυλος μας εχει 2ους παγκοσμιως. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2014 από paredwse
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ποστ, επειδή δεν έχω διάθεση γενικά, όσο κι αν θα προτιμούσα άλλη τακτική, θα το πάω αλλιώς : Άλλο ζητώ, άλλο προτρέπω. Μεγάλη η διαφορά. Είναι πραγματικά κουραστικό και μόνο να το σκέφτομαι να μπω σε μια κουβέντα περί αξιολόγησης του ranking της ΦΙΜΠΑ, σε σχέση με τί αξία έχει αναφορικά με την πραγματική κατάσταση της ομάδας μας. Αλλά επειδή για κάποιο λόγο κάτι μου λέει ότι αξίζει να πω κάποια πράγματα, here you go : ΑΝ πέρασε από το μυαλό σου ότι αγνοώ την φιμποκατάταξη, σφάλλεις. ΑΝ πέρασε από το μυαλό σου ότι αυτά που έγραψα στο προηγούμενο έχουν στο ελάχιστο να κάνουν με την εν λόγω κατάταξη, όχι μόνο σφάλλεις, αλλά δεν έκανες καν τον κόπο να προσπαθήσεις καταλάβεις τί έγραψα. (Ενημερωτικά, "δεν πάω να στην βγω κάπως", ούτε να παίξω λεκτικά/να σε προσβάλλω -όπως αδιάκριτα έκανες ο ίδιος πριν- αλλά απλά σου τονίζω το προφανές. Θες να ξαναδοκιμάσεις; ΙΣΩΣ και να τα καταννοήσεις αλλιώς. Δεν θες; Δική σου η απόφαση. Νομίζω ότι εσύ θα είχες να κερδίσεις πάντως αν το έκανες.) Δεν βλέπω είναι η αλήθεια, να έχει και πολλή τύχη το παραπάνω, καθώς ξέρεις δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω την εύκολη λύση της "απαξιώσης" προς κάτι που έχω γράψει : "γράφεις πολλά" (Καλά κάνω. Έτσι μου γουστάρει.) "γράφεις άσχετα" (Καλά ξανακάνω. Έτσι μου γουστάρει. Φιλτράρισε αυτά που θεωρείς σημαντικά, ΑΝ θες. Άμα πάλι δεν θες, αδιαφορώ. Δεν σε πληρώνω άλλωστε για να με διαβάζεις.) "δεν έχω χρόνο για να τον χάνω με εσένα" (Καλά κάνεις. Και ΜΗΝ το κάνεις. Αλλά συνειδητοποίησε και την καφρίλα του να το ρίχνεις στον χρόνο που χάνεις "εξ' αιτίας μου" και να μου το γυρνάς σε "γράφε λοιπόν λιγότερα". Δεν έχεις χρόνο; Δεν σε πίεσε κανείς. Προτιμάς την λακωνικότητα; Τί πιο απλό από το να πεις "σόρι ρε φίλε, αλλά γράφεις πολλά, δεν έχω χρόνο ή διάθεση ν' ασχοληθώ, τέλος".) Το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, με εσένα (καθώς τα παραπάνω ΞΑΝΑΛΕΩ, είναι αυτά που χρόοονια τώρα έχω ζήσει. Δεν αναφέρεται το 2ο πρόσωπο σε εσένα), είναι η κουβέντα περί "αποπροσανατολισμού". Είπαμε, κόλλημα (...να μην αναλύσω όμως...), αλλά νισάφι. Το λοιπόν φίλε Ποστ, αν είχες την όρεξη (που δεν την έχεις - δικαίωμά σου βέβαια κι αυτό), δε θα έβρισκες ούτε μισή "αποπροσανατολιστική" λέξη, σε αυτά που διάβασες. Γιατί δεν το πήγα αλλού το θέμα. Δεν το πήγα "στον Σπανούλη", δεν το πήγα "στα οπαδικά", δεν το πήγα πουθενά αλλού, δεν το πήγα "στον Βασιλακόπουλο", για να λες ευ...θρασώς περί "αποπροσανατολισμού". ΕΝΑ ήταν το ζήτημα, με αυτό ξεκίνησα, σε αυτό παρέμεινα, με αυτό τέλειωσα : η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δυναμικότητα της Εθνικής. "Και όχι οι αριθμοί της ΦΙΜΠΑ". ...πετάς όμως τη λέξη "αποπροσανατολισμός" προβοκατόρικα, κι όλα ωραία για 'σένα. Ίσως επειδή έχεις κάτσει πάνω στο φιμποράνκινγκ, έχεις κλείσει τα αυτιά ή μάλλον τα μάτια, και δεν δέχεσαι ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο για να δούμε. Προσπάθησα εγώ να σου πω "άνοιξε μάτια κι αυτιά και δες και μια άλλη υπόσταση", αλλά εσύ δεν. Και πώς προσπάθησα; Με τον κουραστικό μου τρόπο, με τις αναλύσεις μου, με το να ΠΡΟΣΠΑΘΩ (άνθρωπος είμαι ΚΑΙ εγώ) να χώσω όσα περισσότερα ΔΕΔΟΜΕΝΑ -και όχι φαντασιώσεις μου- σχετικά με τον αγωνιστικό βίο της δικής μας Εθνικής αλλά και των λοιπών άλλων για να τα συνεκτιμήσεις ΚΑΙ αυτά στο ζήτημα "πού βρίσκεται η Εθνική μας;" που ξεκίνησε με τον Τηλεμάξ και να μην λες σαν τον Αντώνη Πιτσαρά "έχουμε πλεόνασμα! έρχεται η ανάπτυξη! ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!" τη στιγμή που έχει γαμηθεί το Σύμπαν, σε μια προσπάθεια ΜΑΛΛΟΝ "εθνικοϋπερήφανα ορμώμενη" να "προστατέψεις την Εθνική" "από τους διάφορους βλαμμένους που κλώθουν σενάρια, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΜΠΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΙ". Αυτόν τον τρόπο έχω, Ποστ. Κυρίως γιατί τον θεωρώ τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ, όχι γιατί δεν ξέρω κι αλλιώς. Προφανώς σε κάποιους δεν κάνει (δε με ενδιαφέρει η ποσόστωσή τους παρεμπιπτόντως, καθώς δεν γράφω για να μαζέψω φανς και να μου ανέβει ο μισθός). Για διάφορους πιθανούς λόγους. Προσωπικά κρίνω ότι με τέτοιους κάποιους, δεν πολυαξίζει η ενασχόληση. Διότι οι λόγοι τους αξίζουν ακόμη λιγότερο. Το λοιπόν, δεν θα αλλάξω τον τρόπο που ΚΡΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, για να καταλάβουν και αυτοί που στο κάτω-κάτω δεν με πολυνοιάζουν. ...αλλά αφού ήδη έχεις φρικάρει, ΑΝ έχεις φτάσει μέχρι εδώ (και είσαι μάλλον και πάλι έτοιμος να πετάξεις κωρώνες περί "αποπροσανατολισμού" και του "πολύτιμού σου χρόνου), για να δούμε αυτό : Γουστάρεις νούμερα. Ωραία. Το '10 11οι στο Παγκόσμιο. Και φεύγει κι ο Διαμαντίδης (ήμασταν ήδη έναν Παπαλουκά μείον). Εικόνα διάλυσης γενικώς. ΣΩΣΤΑ; Το '11 6οι στο Ευρωπαϊκό. Όχι άσχημη θέση. Αλλά από την άλλη, ο μισός υπόλοιπος κόσμος είναι απ' έξω. Οπότε όχι και κάτι καταπληκτικό. ΣΩΣΤΑ; Το '12 ούτε καν καταφέρνουμε να πάμε Ολυμπιακούς. Χάνουμε από τους νηστικούς Νιγηριανούς. Το ΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ; ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΣΩΣΤΑ; Το '13 στο Ευρωπαϊκό, ENΔΕΚΑΤΟΙ, ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΤΤΟΝΙΑ. ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12 ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ Β Ε Λ Γ Ι Ο ΡΕ ΣΥ ΠΟΣΤ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ! ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ! ΤΟ ΔΙΑΝΝΟΕΙΣΑΙ; Ή ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΩ; Τί σου φταίει τελικά; Εγώ; "Η ατυχία μας" μήπως; "-Να ρε συ wash, χτύπησε ο Σπανούλης αφού. Κι ο Παπανικολάου ναούμε. Και στον πάγκο είχαμε εθνικοστάρ, όχι προπονητή". Κάτι τέτοιο έχεις να μου πεις μήπως; Μήπως, ρώταω, Δεν ξέρω. Για πες ρε συ ποστ, μ' ενδιαφέρει. Μ' ενδιαφέρει τί ακριβώς είναι αυτό που φταίει και ενώ σου λένε σε τί κατάσταση είμαστε, κορδώνεσαι "για το ράνκινγκ της ΦΙΜΠΑ". Λες και παίρνουμε μέρος σε κανένα μεσεντζερο-session με τπτ Τούρκους ξερωγώ και προσπαθούμε να τους πείσουμε ότι αληθινά την έχουμε μακρύτερη από δαύτους. Εδώ και μια βδομάδα, τέλειωσε για 'μας ΚΑΙ το Παγκόσμιο του '14. Η κατάταξη σε δαύτο έχει ήδη βγει αυτομάτως την ίδια μοιραία μέρα. Νομίζω ότι το ΕΧΕΙΣ πάρει χαμπάρι ότι βγήκαμε 9οι, ΣΩΣΤΑ; ...για πες μου ρε συ Ποστ τώρα, τί ακριβώς λένε οι αριθμοί; Δε σου μιλάω για τους αριθμούς που θα σου δώσει ο γείτονας, ο έτσι, ο γιουβέτσι, ο μπήξε, ο δείξε. Μιλάω για τους αριθμούς που δηλώνουν τις κατατάξεις μας σε ό,τι αγώνες δώσαμε εδώ και Π Ε Ν Τ Ε γαμημένα συναπτά, κολλητά το ένα πίσω από το άλλο χρόνια. Πέντε χρόνια, κατά τα οποία χάσαμε σημαντικούς από τους πρωταγωνιστές της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. Πάπαλα δηλαδή, δεν θα ξανάρθουν να παίξουν του χρόνου. ...κάτσε να σου πω ο ίδιος τί λένε "οι αριθμοί" : Στα δύο Παγκόσμια που τελέστηκαν στην 5ετία, ο Μ.Ο. μας βαθμολογικά είναι 10οι. Παίξαμε, κερδίσαμε, χάσαμε, και γενικά ήμασταν γύρω στη θέση ΔΕΚΑ κάθε φορά. Στα δύο Ευρωπαϊκά, ο Μ.Ο. βαθμολογικά είναι 7.5. Είμαστε 7.5οι δηλαδή. Θες να στο κάνω στρογγυλοποίηση; Στο κάνω. Όχι 8, στο κάνω 7 (χάπι, ελπίζω). Στους Ολυμπιακούς δεν ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ να πάμε ΚΑΝ. Όταν άλλοι πήγαν να παίξουν, παίξαν, χάσαν, κερδίσαν, και άλλος πήρε το χρυσό, άλλος το αργυρό, άλλος το χάλκινο, άλλος τεταρτοπέμπτος, όγδοος, κι άλλος πήρε τ' αρχίδια μου, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ. Το συνειδητοποιείς...; Μηδέν από μηδέν = μηδέν δηλαδή. ...όχι, δεν δείχνουν οι αριθμοί ΠΑΝΤΑ την ακριβή δυναμικότητα. Και κυρίως δεν προβλέπουν το μέλλον. Το ότι πέρσι βγήκαμε ενδεκατοδωδέκατοι στο Πανευρωπαϊκό, δε σημαίνει ότι στο επόμενο θα βγούμε ντε και καλά 11οι, 13οι ίσως, ή 9οι. Μπορεί και να βγούμε 5οι, μπορεί και να πάρουμε και το χρυσό, ξερωγώ; Οι βαθμολογίες μας όμως υποδηλώνουν, εκτός από ξερά μια θέση, και κάποια άλλα πράγματα. Το τί τάση έχει η ομάδα. Και η τάση της είναι ΠΤΩΤΙΚΗ, εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια. Κι όλοι ξέρουμε να εκτιμήσουμε τί "αξίζουν" κάποιοι παίκτες, ίσως και προπονητές. Κι ας μην πέσουμε ακριβώς μέσα. Ξέρουμε πχ να εκτιμήσουμε ότι με το που μας άφησε ο Παπαλουκάς, πήραμε κατρακύλα. Σημαντικός παίκτης. Υπεύθυνος άμεσα και έμμεσα για αρκετές από τις "επιτυχίες" μας στην περασμένη δεκαετία. Προσωπικά τον θεωρώ τον ΠΙΟ σημαντικό. Κι ας ίσως δεν απέχει παρασάγγας από τους υπόλοιπους. Οχι όπως πχ ο Νοβίτζκι σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα του. ΟΜΩΣ, ο πιο σημαντικός για εμάς. Μετά από δυο χρονάκια, πάπαλα κι ο Διαμαντίδης. Άλλος σημαντικός. Ο αμέσως πιο σημαντικός για 'μένα μετά από Παπαλουκά. κι από εκεί που είμασταν 4οι, 1οι, 2οι, 4οι, 5οι, 3οι σε μια εξαετία από τουρνουά, ξαφνικά είμαστε αυτά που είπαμε πιο πάνω. ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΌ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ; ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ; Το ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;; Να με συγχωράς ρε συ Ποστ που έχω πιο σύνθετο λογισμό, από το να πάω απλώς να κοιτάξω τί λέει η ΦΙΜΠΑ στο ράνκινγκ της για να το παπαγαλίσω. Εγώ ξέρω και καταλαβαίνω ότι όταν χειροτερεύω ως ομάδα, το φυσιολογικό και πιθανότερο είναι και του χρόνου στα ίδια περίπου να κυμαίνομαι. Κοντά στο σκαλοπάτι της δεκάδας (κι ας κάνω και καμμιά έκπληξη καμμιά φορά. Γιατί όταν δεν θα 'χω παίκτες, την ΕΠΟΜΕΝΗ φορά θα ισοφαρίσω με πολύ πιο κάτω θέση). Κι όχι ξαφνικά να περάσω στην ελίτ της πεντάδας ή ακόμη "χειρότερα" της τριάδας. Εγώ βλέπω εκ των υστέρων, ότι παρά τις προσδοκίες που είχαμε το 10, το 11, το 12, το 13, το 14, πέρασε μια γαμημένη πενταετία, η οποία αντιστοιχεί στον χρόνο ημιζωής ενός παίκτη, και κατεβαίναμε να παίξουμε για να βγούμε 11οι, ή για να μην περάσουμε καν καθόλου στο φάσμα των βαθμολογούμενων ομάδων. Και η κουβέντα που κάναμε με τον Τηλέμαχο ήταν περί μιζέριας. Αγωνιστικής, βαθμολογικής, εξελικτικής. Μιζέριας που μας έχει προσφέρει μίζερα συναισθήματα εδώ και πέντε χρόνια, και όχι απλώς μια άτυχη χρονιά για να πεις "έλα μωρέ δεν έγινε και τίποτα". Αν εσύ κάθε φορά που πάει να σε τυλίξει η εν λόγω μιζέρια αυτά τα πέντε χρόνια πας και ξανακοιτάς να δεις που μας έχει το ράνκινγκ της ΦΙΜΠΑ, τί να σου πω. Αν εσύ δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι αν παίζαμε σε παγκόσμιο επίπεδο 5 σερί χρόνια τώρα και είναι πιο δυνατοί από εμάς οι Αμερικάνοι, οι Ισπανοί, οι Αργεντίνοι, οι Λιθουανοί, οι Γάλλοι, οι Βραζιλιάνοι, οι Σέρβοι, ίσως οι Κροάτες και ίσως και οι Σλοβένοι και δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο φως στο μέλλον καθώς δεν έχουμε γαμάτα γκαρντ, ή δεν έχουμε έστω γαμάτα τριάρια, δεν έχουμε καν γαμάτα πεντάρια και ΚΥΡΙΩΣ δεν φαίνεται να αποκτούμε για τα πχ επόμενα πέντε χρόνια (κατά τα οποία μας αφήνουν οι Μπουρούσης, Πρίντεζης, Καϊμακόγλου, Ζήσης που μας κρατούσαν σε ένα επίπεδο και από πίσω οι νέοι επίσης δεν φαίνεται να διαθέτουν κάτι εξαιρετικό, ΕΣΤΩ όπως διέθεταν οι 90άρηδες που σχεδόν πήγαν στράφι), τότε και πάλι τί να σου πω. Μείνε στο ράνκινγκ της ΦΙΜΠΑ, αλλά τουλάχιστον να είσαι προετοιμασμένος για τα αποτελέσματα των τουρνουά όπως Ευρωπαϊκά, Παγκόσμια, Ολυμπιακούς. Και λέγε ότι εγώ δίνω "υποκειμενική κατάταξη". Και βάζε με στο ίδιο τσουβάλι με τον Μπάμπη τον Σουγιά και τον Μανώλη τον Χρυσοδάκτυλο (...πού τον θυμήθηκες. Πολύ ευφάνταστο...)που θα δίνουν τα δικά τους ράνκινγκ διότι ΟΠΩΣ ΕΓΩ, έτσι γουστάρουν και τα δίνουν, αλλά εσύ δεν είσαι πρόβατο. Εσύ ξέρεις πού θα πας αν πρόκειται για κατατάξεις. Τέλος, η αλήθεια είναι ότι με στενοχώρησες. Όχι για τους χαρακτηρισμούς που έχεις πετάξει τελευταία, δυάρα δεν δίνω και στο 'χω πει λίγο παλιότερα. Εκφράσου όπως σου βγαίνει - αλλά κρίμα για 'σένα. Με στενοχώρησες στο τέλος του αποπάνω ποστ σου. Που ενώ ο ίδιος έχεις "χαρακτηρίσει", βλέπεις του αλλουνού το σφάλμα. Και ακόμη χειρότερα, που όχι μόνο "τον απειλείς", αλλά που ο λόγος είναι..."οι κανονισμοί του φόρουμ"........... Ασ' τον. Δεν του χαλαλίζω ούτε "χαρακτηρισμό", προσωπικά, για να περιγράψω τί είναι και τί δεν είναι δαύτος. Αρκεί που τρέχει από πίσω για να βγάζει αυτό που είναι, σε κοινή θέα. Του αρκεί αυτή η κατάρα, κι ΑΝ μια μέρα μεγαλώσει, ίσως την νιώσει κι όλας. ...εσύ όμως; Που ΔΕΝ είσαι σαν αυτόν; Που ακόμη και οι δικές σου "απρέπειες" τουλάχιστον δεν είναι τέτοιας ποιότητας; Αν χρειάζεται να τον "τρομοκρατήσεις", την χάσαμε την μπάλα...Αν ήταν "οι κανονισμοί" η λύση και το θέμα, ήξερα κι εγώ να κάνω αναφορές. Τεσπα. 1
timoboll Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ καλα 4 σειρες απο το τελος διαβασα μονο αρρωστακι btw ειναι ειρωνικο αυτο με τους κανονες του forum που ειπε ο αλλος.....
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ...και συνεχίζεις περήφανος που μέχρι 4 γραμμές αντέχεις να διαβάσεις, ε; Απ' την άλλη, σαν τί να παρεξηγήσει κανείς, όταν έχεις κι εκείνη την αλλεργία που είπες με τα πανεπιστήμια, τις διαλέξεις - γενικά ρε παιδί μου ο,τιδήποτε είναι ακαδημαϊκό ή έστω σου το θυμίζει. Μ'αρέσει εν τω μεταξύ ότι παρά ταύτα, τον έπιασες αμέσως τον άλλον. Ειρωνικό ώστε. Βρε για δες... Τεσπα, ο καθ' ένας κατά πως την βρίσκει. Εγώ ο ψυχασθενής με τα σεντόνια που δεν λένε και τίποτα αλλά αυτό το τίποτα θα μπορούσε να ειπωθεί και σε 2-3 γραμμές. Για 'σένα που τρέχεις ξοπίσω από αυτό το τίποτα με το πολύ καθόλου, σαν τί να νομίζεις άραγε; (Πρόσεξε, είναι παγίδα! Αν πεις ότι δεν τρέχει μία γιατί γουστάρεις και το κάνεις, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Αν πεις ότι αντιθέτως δεν γουστάρεις, το πράγμα μπλέκει ακόμη περισσότερο...) Τεσπα αν δεις ότι ζορίζουν τα πράγματα, ρώτα και μπορεί και να μου περισσεύει και κα'να φάρμακο. Πάντα πίστευα στο "ο έχων δύο Στεντόνια να δίδει το ένα". ...επίσης, για μπάσκετ θα μας πεις καμμιά στιγμή τίποτα άραγε; Απορία το 'χω. Γιατί μου φαίνεται ρε συ ότι δεν έρχεσαι για κυνήγι στο δάσος...
FilipposMD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πωωω, σερί 28-4 σερί για τις ΗΠΑ. Πάει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο.
PostHelper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΑΡΤΥ!!! Παρτυ γενικως για τις ΗΠΑ και ειδικα παρτυ τριποντων!!!!! Δεν χανουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Πωωω, σερί 28-4 σερί για τις ΗΠΑ. Πάει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. "Τυχεροι" οι Σερβοι που εληξε η περιοδος. Κοπηκε ο ρυθμος των αμερικανων οποτε αν καταφερουν και κανουν καποιες καλες αμυνες και επιθεσεις ισως εχουν ελπιδα.
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Για όσους δεν αντέχουν Τζέηκομπ : http://w-sp.tv/us/?id=u2 SEX και βία. ...πού χάθηκες εσύ ρε ψυχή;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 πωω καλά τελείωσε ο αγώνας απο τώρα...Αλλο ένα βαρετό ματς με τους αμερικάνους
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ίρβινγκ και σάλιο στην ίδια πρόταση. Δεν.... Κρίμα. Μας χάλασαν τον τελικό οι Αμερικάνοι :ρ ...μα τί προσπαθούν να κάνουν οι μαλάκες οι Σέρβοι κάτω απ' το καλάθι; Εκεί που έχει πάει ΗΔΗ η διαφορά, αποκλειστικά και μόνο με τρίποντα έχει κάποιο νόημα να συνεχίσουν... 1
daPro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Η μλκια για τους Σέρβους είναι ότι έχει ακόμα 2ο ημίχρονο
V for Vagelis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πωωω... τώρα το έβαλα, μπερδεύτηκα με τις ώρες... Γιατί έτσι ρε παιδιά;!
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Η μλκια για τους Σέρβους είναι ότι έχει ακόμα 2ο ημίχρονο ...και για τους θεατές...Όχι μόνο για τους Σέρβους... Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να πεις ότι ξεσκίστηκαν στα τρίποντα οι Σέρβοι και παίζουν με φαστμπρέηκς οι Αμερικάνοι, να βλέπαμε λίγο θέαμα, πάει στο διάλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα