Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kανονικα δε θα 'πρεπε, αλλα το μπασκετ που παιζει η Σερβια στα νοκ αουτ με εχει κερδισει. Εχουν πολλη μπασκετικη αλητεια οι πιτσιρικαδες της κι αυτο μου αρεσει.

κάτσε ρε, τι δε θα πρεπε, αφού είναι orthodox brothers...  :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν τον έχω ξαναδεί να πολεμάει τόσο στην άμυνα

Αν είχε την ίδια νοοτροπία σε κάθε τουρνουά δε θα παίζει στην Ευρώπη για κανένα λογο

Δημοσ.

Ο Θεοδόσης όργια.

Οι Γάλλοι εκτός παιχνιδιού.

Οι Σέρβοι ξεκάθαρα αποφασισμένοι.

Οι Γάλλοι εμφανώς λυώμα.

Για να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.

Oι γνωστοι τυποι που περιμεναν την εθνικη να χασει για πουν αυτην γτπ και καφενεια την Αργεντινη/Κροατια, ελπιζω μετα απο τα 3 διαδοχικα παιχνιδια της Σερβιας να πηραν μυρωδια οτι απεναντι σε αυτην την ομαδα ειμαστε οι μονοι που σταθηκαμε καπως καλυτερα και εν πασει περιπτωση αντεξαμε και 1 ολοκληρο ημιχρονο, σε σχεση με την υπερδυναμη Βραζιλια και την πρωταθλητρια Γαλλια που απεκλεισε ολοκληρη Ισπανια.

Περιμενετε τωρα και το Β ημιχρονο μπας και αυτοκτονησουν οι αλλοπροσαλλοι Σερβοι για να ξαναεμφανιστειτε...

Βαση εικονας στα νοκ αουτ , οι Σερβοι ειναι οι πιο πειστικοι αυτη τη στιγμη, με μοναδικο "μελανο" τους σημειο το Α ημιχρονο εναντιον της δικης μας εθνικης. Απο κει και περα βγαζουν φωτιες και οχι με αντιπαλους της πλακας.

• Like 3
Δημοσ.

...το ότι οι Σέρβοι ήταν προβληματικοί από τα φιλικά μέχρι και την φάση των ομίλων πάντως, είναι πραγματικότητα.

Μετά τις γκαρίδες του Μούρλος είναι που στρώσανε...

Δημοσ.

εμεις τους ειχαμε 50-50 ποντοι μεχρι και τις αρχες του 3ου 

μια χαρα ομαδαρα ειχαμε

απλα οι σερβοι ειναι υπερβολικα καλοι τελικα

Δημοσ.

Ο Θεοδόσης όργια.

Αργησε πολλά χρονια, αλλά τελικώς ωρίμασε κι αυτός. Δε τον έχω ξαναδει έτσι. Μόνο για μια στιγμή θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό, εκεί που του τη δίνει και βαράει το airball 3ποντο απο τα 8 μέτρα χωρίς λόγο... κατά τ άλλα πολύ σοβαρός.

Δημοσ.

Καιρός του ήτανε.

Αν και δεν πιστεύω ότι "από αύριο" θα είναι άλλος άνθρωπος (...σπήκινγκ οφ, σα να μην τον βλέπω καν να κάνει από τα γνωστά φλοποκαραγκιοζιλίκα, πια. Μόνο με 'μας και στη φάση με το τρίποντο που του έκανε φάουλ ο Φαλακραλάθης, πήρε το μάτι μου κάτι σχετικό).

Κατά πάσα πιθανότητα ΕΧΕΙ ναι μεν σοβαρέψει ηνάφ, αλλά το χούι δύσκολα φεύγει. Να τον δούμε πχ και όλη τη χρονιά στην Εβραιολίγδα πρώτα, και μετά κρίνουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Που το βλεττετε??

Συγχαρητηρια στον ΑΝΤ1 για την αρτια καλυψη του τουρνουα. Καλυπτεις μουντομπασκετ και δεν δειχνεις τον ημιτελικο!!!! Σαΐνια οι ανθρωποι....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...