Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Αμερική νίκησε πάλι με μεγάλη διαφορά πόντων. Πίστευα οτι αν δυσκολευόταν σήμερα να νικήσει θα υπήρχε πιθανότητα να το χάσει στον τελικό, αλλά και με την σημερινή διαφορά πόντων πιστεύω οτι δύσκολα θα χάσει από όποιον και να περάσει.

Στο τέλος του αγώνα πάλι παραλίγο να γίνει τσακωμός μεταξύ των παικτών. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά πολλά τέτοια περιστατικά στην διοργάνωση φέτος.

Το βλέπω σε γερμανικό stream. Οι Έλληνες speakers θα πρεπε να ντρέπονται που πληρώνονται. Ελλάδα ή χώρα του βύσματος

Και εγώ εχθές σε γαλλικό stream, τα ίδια θα έλεγα.

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι αστειο αυτο που γινεται με τους Αμερικανους. Ως το 20' ακους σχολια τυπου τσιρκο κλπ ενώ ο αντιπαλος ειναι κοντα στο σκορ και στο β' μερος κανουν κατι σκορ τυπου 60-30 και γινονται πυραυλοκινητοι. :-D 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αστείο. Μπορεί είτε να έχουν επίτηδες αυτή την τακτική.

Είτε να κουράζονται οι αντίπαλοι και απ' την πίεση να μην αντέχουν άλλο να παλέψουν με την αμερική.

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ότι δεν ασχολουνται πολύ με το σκάουτινγκ, οι παιχτες δλδ γιατι οι προπονητες απο το '06 και μετά δινουν αρκετή σημασια, στο ημιχρονο ξερουν τι εχουν να αντιμετωπίσουν και προσαρμόζονται. Εχουν κουράσει κιολας τους αντιπαλους τους και τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν μεγάλο ρόστερ + αθλητικούς παίχτες, αυτό βοηθάει πολύ. Πολλά κλεψίματα κ επιθετικά πχ. Γενικά το μπάσκετ τους, ειδικά επιθετικά είναι τελείως άναρχο πάντως. 

Αλλά...οι λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν;  :P

Δημοσ.

Υπερβάλλετε όσοι μιλάτε για πυραυλοκίνητους Αμερικανούς, τουλάχιστον αναφορικά με τις ομάδες που έχουν παίξει μέχρι στιγμής.

Θέλω να πω, αλίμονο αν Αμερικάνοι του ΝΒΑ (και υπό τον Σιζέφσκι) δεν παίζανε έστω έτσι, με ομάδες τέτοιας δυναμικότητας. Ή έστω με ομάδες που έχουν προσεγγίσει τα παιχνίδια όπως τα έχουν προσεγγίσει. Παράδειγμα οι εμφανώς "αδιάφοροι" Λιθουανοί απόψε. 

Που έχουν φέτος μια ομάδα με μια τάδε δυναμικότητα και χαρακτηριστικά στους ψηλούς, χωρίς όμως υποψία ποιότητας στα γκαρντ. (Λιθουανοί χωρίς καν μακρυνό σουτ - μοιάζει με ανέκδοτο...).

Τραγικό μάλιστα το ότι κατέβηκαν "αποφασισμένοι να κρατήσουν δυνάμεις για τον μικρό τελικό".

Και ολ' αυτά, δεν καταλαβαίνω πώς δικιολογούν την κουβέντα περί "πυραυλοκίνησης". Και μένει μόνο ο τελικός για να δούμε τί ακριβώς ψάρια πιάνουν οι πυραύλοι τους, κόντρα στους θεωρητικά ναι μεν κατώτερους, είτε "τα ψυχροαίματα αμυντικά σκυλιά Γάλλους" - είτε στους "ταλαντούχους τρελλαμένους Σέρβους". Οι οποίοι αμφότεροι αν κι αποδεκατισμένοι, δείχνουν να είναι οι μόνοι που μπορούν (κι έχουν και τη διάθεση) να βάλουν προβλήματα σε μια αμερικανική ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιον είμαστε; Πιστεύω αν περάσει η Σερβία θα δούμε πιο ενδιαφέρον τελικό.

Kανονικα δε θα 'πρεπε, αλλα το μπασκετ που παιζει η Σερβια στα νοκ αουτ με εχει κερδισει. Εχουν πολλη μπασκετικη αλητεια οι πιτσιρικαδες της κι αυτο μου αρεσει.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...