Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΣΟΚ Κ ΔΕΟΣ!! Μόλις τώρα έμαθα τι έγινε..! 

Αν είναι..!!  Δεύτερη ήττα μες στο σπίτι τους μετά την ήττα απ τους Ρώσους στον τελικό του Ευρωμπάσκετ..2007 αν δεν κάνω λάθος;

Χωρίς Πάρκερ και οι άλλοι υπερπλήρεις;; Πωω...Μας έχει στείλει αδιάβαστους αυτό το Μούντο..

Το Σερβία-Γαλλία θα ναι όλα τα λεφτά τώρα..!!

Υ.Γ. Ο Σάσα έκανε δηλώσεις ότι ήθελε Ισπανούς γιατί λέει πρέπει να παίξεις με τους καλύτερους αν θες να θεωρείσαι ο καλύτερος, χαχαχαχα. Θα τρελάθηκε!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Δηλ. Σερβία Γαλλία και Λιθουανία ΗΠΑ οι δύο ημιτελικοί;

Ναι.

Θα φανε μια 25+αρα οι Λιθουανοι και αν περασουν οι Γαλλοι τοτε θα νικησουν οι ΗΠΑ πανευκολα με καμια 20+αρα. Αν περασουν οι Σερβοι ομως θα δουμε ντερμπυ ως το τελος....

Δημοσ.

Η team US and A ατομικά μπορεί να έχει σούπερ παίκτες αλλά σαν ομάδα είναι καφενείο

..."καφενείο" ας πούμε ότι ψιλοείναι, ναι (για τα δεδομένα του Σιζέφσκι που έχει φάει τα νειάτα του στον πάγκο της), αλλά "σούπερ" παίκτες, δεν τους λες...Αρκετά καλοί για Αμερικάνοι και μάλλον επαρκείς για φιμποτουρνουά, αλλά "σούπερ", με την καμμία).

Τεσπα ειδικά οι Γάλλοι ΕΧΟΥΝ πιθανότητες απέναντί τους, αν παίξουν όπως κι απόψε (ψύχρα σκανδιναυική λέμε). Οι Σέρβοι καλοί, χρυσοί, μαχητές, νταη-χάρντηδες κι όλα τα καλά,,,,αλλά λίγοι. Θα μου πεις αυτός που θα είναι τελικό θα είναι γιατί θα το αξίζει...

Όσο για τους Λιθουανούς, χωρίς Καλνιέτις καν, δεν ξέρω...Βέβαια έχουν κι αυτοί τρελλές κορμάρες κάτω απ' το καλάθι....(από την άλλη οι βασικοί τους ψηλοί είναι πιτσιρικάδες, κι ας είναι ΝΒΑrs...)

Mακάρι να κάνουν κι αυτοί κα'να θαύμα.

edit : τί λέτε ωρέ...Ο Τεός θα είναι εξαφανισμένος με Αμερικανούς. Μόνο για παιχνίδι μισού γηπέδου είναι αυτός. Κι ο Μπογκντάνοβιτς ακόμη δεν βγήκε απ' τ' αυγό - τσιρλί θα τον πάει. Είπαμε, μπράβο στους πλάβι, αλλά αν φτάσουν τελικό, μπλαβί θα τους κάνουν οι αραπάδες. Με ποιόν θα τους πάρουν, με τον γερο-Κρίσττς; Ή με τον νεο-Κάλινιτς; Κι ένας Μπιέλιτσα δεν μπορεί να φέρει μόνος του Άνοιξη.

Το μόνο τους πραγματικά γερό χαρτί φαίνεται να είναι ο Τζόρτζεβιτς που τους εμπνέει.

Στην κατάσταση που δείχνουν να είναι οι Γάλλοι, κι αυτούς να πάρουν, πάλι θαύμα θα είναι.

Δημοσ.

Δεν γουστάρω με τίποτε Λιθουανούς .Θα ήθελα τελικό ΗΠΑ Σερβία με νικητές τους γείτονες. Αλλά μάλλον τα αμερικανάκια θα το πάρουν .

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ότι πιο πολύ θα ζορίσουν τους Αμερικάνους οι Γάλλοι.

Αλλά πλέον, έχω τρελαθεί με όσα βλέπω. ( διαβάζω )

Μαρκ Γκασολ - 3π

Ρουντι - 6

Ρούμπιο - 4

Γιουλ - 5

Ροντρίγκεθ - 0 

Πόσα θέλετε να με τρελάνετε ρε Γάλλοι, πόσα;; Τι διαστημική άμυνα παίξατε ρε;; Αν μου έλεγαν να βάλω 1 ευρώ και να πάρω 1 μύριο αν οι παραπάνω παίχτες έβαζαν τόσους πόντους, ΔΕΝ θα το έκανα..!

Δημοσ.

Πάπαλα τα Ισπανάκια, η Γαλλία νίκησε καθαρά. Οι Ισπανοί την πάτησαν από μια αστοχία που έβλεπα στα σούτ και τα τρίποδα, αυτό εκμεταλλεύτηκε η Γαλλία και τους νίκησε. Στον ημιτελικό με την Σερβία θα είναι φοβερός ο αγώνας.

Δημοσ.

..."καφενείο" ας πούμε ότι ψιλοείναι, ναι (για τα δεδομένα του Σιζέφσκι που έχει φάει τα νειάτα του στον πάγκο της),

Ξερεις τι γινεται? Αφου βλεπει οτι μπορει να νικαει τα παιχνιδια με αυτο το αναρχο στυλ, τους αφηνει να το παιζουν αυτο το αναρχο στυλ. Διοτι πως νικανε οι ΗΠΑ? Με τα αθλητικα προσοντα των παικτων. Μια προσποιηση και αμα ξεφυγω εβαλα καλαθι. Χωρια τους αιφνιδιασμους και το transition παιχνιδι οπου ρισκαρουν απιστευτα στην αμυνα πηγαινοντας για το κλεψιμο. Απο εκει βαζουν τους ποντους τους και παιρνουν τις διαφορες τους.

Τεσπα ειδικά οι Γάλλοι ΕΧΟΥΝ πιθανότητες απέναντί τους, αν παίξουν όπως κι απόψε (ψύχρα σκανδιναυική λέμε). Οι Σέρβοι καλοί, χρυσοί, μαχητές, νταη-χάρντηδες κι όλα τα καλά,,,,αλλά λίγοι. Θα μου πεις αυτός που θα είναι τελικό θα είναι γιατί θα το αξίζει...

Διαφωνω ΤΕΛΕΙΩΣ. Οι Γαλλοι θα χασουν με κατεβασμενα χερια με τις ΗΠΑ.

Αντιθετα οι Σερβοι εχουν πιθανοτητα και μαλιστα μεγαλη λεω εγω.

Επισης λιγοι οι Σερβοι? Που εχουν ΤΟ ταλεντο. Οπως και παντοτε αλλωστε. ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ ολοις τους οπου ο καθενας τους ξερει 100000 κιλα μπασκετ!!!! Δεν εχουν εμπειρια βεβαια αλλα εχουν εναν Τεοντοσιτς και εναν Τζορτζεβιτς που τους καθοδηγουν μαεστρικα!!!!!! Και εχουν και 2 πολυ καλους ψηλους που ματσαρουν πολυ καλα με τις ΗΠΑ.

Όσο για τους Λιθουανούς, χωρίς Καλνιέτις καν, δεν ξέρω...Βέβαια έχουν κι αυτοί τρελλές κορμάρες κάτω απ' το καλάθι....(από την άλλη οι βασικοί τους ψηλοί είναι πιτσιρικάδες, κι ας είναι ΝΒΑrs...)

Mακάρι να κάνουν κι αυτοί κα'να θαύμα.

Μπα. 25+ ποντους οι ΗΠΑ. Θα το δουμε βεβαια.....

Κι εγώ πιστεύω ότι πιο πολύ θα ζορίσουν τους Αμερικάνους οι Γάλλοι.

Αλλά πλέον, έχω τρελαθεί με όσα βλέπω. ( διαβάζω )

Μαρκ Γκασολ - 3π

Ρουντι - 6

Ρούμπιο - 4

Γιουλ - 5

Ροντρίγκεθ - 0 

Πόσα θέλετε να με τρελάνετε ρε Γάλλοι, πόσα;; Τι διαστημική άμυνα παίξατε ρε;; Αν μου έλεγαν να βάλω 1 ευρώ και να πάρω 1 μύριο αν οι παραπάνω παίχτες έβαζαν τόσους πόντους, ΔΕΝ θα το έκανα..!

Τρελά πραγματα!! 2 στα 22 τριποντα οι Ισπανοι!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σωματικά οι Γάλλοι ταιριάζουν περισσότερο με τους Αμερικάνους, είναι δυνατά, αθλητικά παιδιά.

Οι Σέρβοι δε νομίζω ότι μπορούν να κοντράρουν τους Αμερικάνους.

Πάντως ειλικρινά, μόνο τους Ισπανούς θεωρούσα και θεωρώ ακόμα ικανούς να νικήσουν τους Αμερικάνους. 

Για να δούμε όμως, γιατί σ' αυτό το Μούντο οι προβλέψεις και οι αναλύσεις πάνε περίπατο.

Δημοσ.

Αν δεν είναι σούπερ αυτοί οι αμερικανοί, του MVP Rose, του Χάρντεν, του Κάρι, του next big thing του ΝΒΑ Άντονι Ντεϊβις, τότε ποιοί είναι; Μιλάμε για παίκτες άνω των 20 πόντων μ.ο στο ΝΒΑ. Σαν ομάδα, είναι πολύ καλύτερη απο την αντίστοιχη ομάδα του 2010, και ίσως και του 2006.

Πάντως ειλικρινά, μόνο τους Ισπανούς θεωρούσα και θεωρώ ακόμα ικανούς να νικήσουν τους Αμερικάνους. 

Για να δούμε όμως, γιατί σ' αυτό το Μούντο οι προβλέψεις και οι αναλύσεις πάνε περίπατο.

Σόρυ, οι Ισπανοί ποτέ δεν ήταν, και ούτε ποτέ θα είναι ικανοί να νικήσουν τους Αμερικανούς. Ποτέ. Με τίποτα. Με εξαίρεση το 2012, στο απόγειο της φουρνιάς τους, με τους καλύτερους τους παίκτες στο απόλυτο prime τους και μια ομάδα δεμένη απ' τις εποχές των ελπίδων του '98, που και πάλι έχασαν.

Οι φετινοί αμερικανοί είναι ίσως οι πιο υποτιμημένοι των τελευταίων ετών στις εθνικές που κατεβάζει η ΗΠΑ. Εκτός απο σούπερ επιθετικά, είναι και τανάλιες αμυντικά και στο λόου ποστ, όπου Φαρίντ-Ντεϊβις σπάνε κόκκαλα. Και σίγουρα σαν ομάδα έχει καλύτερο awareness απέναντι στους κανονισμούς της FIBA σε σχέση με ομάδες του παρελθόντος.

Μην ξεχνάμε οτι τελευταία στιγμή ο Ντουράντ ανακοίνωσε την απουσία του, και ο PG απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Δηλαδή χωρίς τα δύο τους βασικά όπλα, και πάλι πηγαίνουν αέρα.

Πολύ απλά όλες οι ομάδες μπορούν να κοντράρουν τους αμερικανούς για 2-3 δεκάλεπτα. Μετά όμως με την πιεστική τους άμυνα και τα 40 λεπτά, και με παίκτες οι οποίοι δεν σταματούν ούτε σε μια κατοχή να ψάχνουν τον αιφνιδιασμό, απλά όλοι οι άλλοι καταρρέουν. Μην ξεχνάμε για παιδιά που παίζουν ματς κάθε μέρα στο ΝΒΑ και 30-40 λεπτά ο καθένας τους.

Δημοσ.

Καλα με βαση την εικονα των προηγουμενων παιχνιδιων μια χαρα τους κοντραραν οι Ισπανοι. Βλεποντας την Αμερικη να χωλαινει απεναντι σε ομαδες οπως η Τουρκια και η Σλοβενια που επαιξαν λιγο μυαλωμενα εστω και για 1 ημιχρονο, γιατι να μην τους βαλει ακομα πιο δυσκολα η Ισπανια, που οχι μονο μπορουσε να τελειοποιησει αυτο που προσπαθησαν οι αλλοι αλλα εχει και την αθλητικοτητα για να ακολουθησει τα θηρια των ΗΠΑ. 

Σουπερ επιθεση εγω δεν ειδα. Απελπιστικα ντραιβ ειδα, με την ελπιδα να ερθουν οι ιπταμενοι απο πισω να σωσουν την μερα. Αμυνα στο λοου ποστ και μονο. Αλλο βεβαια να ριχνεις ταπες στον Ασικ και στον Ζουπαν και αλλο να παιζεις τον Ιμπακα και τα αδερφια. Περιφερειακη αμυνα ουτε για αστειο. Να κανουν εκει στο NBA ενα top10 για τα crossover που εχουν φαει o μουσιας και ο καρι απο τον καθε απιθανο νεοζηλανδο. 

Δεν λεω οτι θα κατεβαιναν ως φαβορι οι Ισπανοι, προς θεου, αλλα για πρωτη φορα θα ηταν εστω 60-40 υπερ των ΗΠΑ. Its something.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνω ΤΕΛΕΙΩΣ. Οι Γαλλοι θα χασουν με κατεβασμενα χερια με τις ΗΠΑ.

Αντιθετα οι Σερβοι εχουν πιθανοτητα και μαλιστα μεγαλη λεω εγω.

Επισης λιγοι οι Σερβοι? Που εχουν ΤΟ ταλεντο. Οπως και παντοτε αλλωστε. ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ ολοις τους οπου ο καθενας τους ξερει 100000 κιλα μπασκετ!!!! Δεν εχουν εμπειρια βεβαια αλλα εχουν εναν Τεοντοσιτς και εναν Τζορτζεβιτς που τους καθοδηγουν μαεστρικα!!!!!! Και εχουν και 2 πολυ καλους ψηλους που ματσαρουν πολυ καλα με τις ΗΠΑ.

Ο καθ' ένας τη δική του αίσθηση που έχει αποκομίσει μεταφέρει βέβαια, αλλά τα κεφαλαία και τα πολλά μηδενικά δεν είναι και τα καλύτερα επιχειρήματα για να τη στηρίξει, αδερφέ...

Εγώ είπα "λίγοι" οι Σέρβοι, και το ξαναλέω, καθώς (όπως επίσης ήδη είπα), πέραν από έναν "ικανοποιητικό" (και σε καμμία περίπτωση παιχτάρα, όπως πχ ο Ντιαό) Ραντούλιτσα, δεν έχουν παρά "γέρους" όπως ο Κρισττς και ο Κάτιτς για να δείξουν κάτι-τί(τς) από μεγάλα κορμιά για ν' αντιτάξουν απέναντι στους Αμερικάνους.

Έχουν δύναμη, έχουν πάθος, έχουν ενέργεια, εμφανώς πιστεύουν στο παιχνίδι τους, έχουν κι έναν Μπιέλιτσα ικανό να κάνει τους αντιπάλους να βαρέσουν μπιέλες, όπως κι έναν ιδανικό κόουτς (όπως φαίνεται) για να τους καθοδηγεί στο πρόσωπο του Σάσα (ή Σάλε/ Μάλε - πώς αλλιώς θέλει να τον λένε) - αλλά μέχρι εκεί.

Ο Μπογκντάνοβιτς είναι στοίχημα που τους βγήκε στα τελέ 2 παιχνίδια, αλλά όπως δεν τους βγήκε στα προηγούμενα, έτσι πιστεύω ότι και θα ξαναφρακάρει. Ακόμη καλά-καλά δεν βγήκε από τη χώρα του το παιδί. Και τέτοια κίλερ-στόφα (να μην κολλάει ποτέ και πουθενά), δεν βλέπω να την έχει - όχι από τώρα. Ταλέντο και (σερβο)βρωμόχερο, σύμφωνοι, και ψήθηκε και άσχημα πέρσι στην Παρτίζαν όταν πέσανε χοντρές ευθύνες πάνω του, αλλά νομίζω ότι την αστάθειά του θα την (ξανα)δείξει. Είναι μικρός άλλωστε και είναι από δικιολογημένο ως και αναμενόμενο.

Τέλος ο Μούρλος φαίνεται να την βλέπει αλλιώς όταν φοράει τη φανέλα της χώρας του, και μπράβο του κι όλας που είναι ασύγκριτα πιο σοβαρός (ειδικά φέτος) από τις παραστάσεις που μας χαρίζει κάθε χρονιά στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι παίκτης για σετ παιχνίδι. Με τους Αμερικάνους τον βλέπω να χάσει αυγά και πασχάλια (και μάλλον να ξεσπάσει σε ανωμαλοτριποντιές). Κι αν χαθεί η μπάλα από αυτουνού τα χέρια, οι Σέρβοι είναι τελειωμένοι, από νωρίς μάλιστα.

Οι Γάλλοι από την άλλη έχουν Ντιαό, Μπατούμ = μπαρουτοκαπνισμένους ΝΒΑrs, έχουν Ερτέλ (εξαιρετικός αν και αντερατσιβεράτος) και Ντιό (παιχταράς, έτσι σκέτος, δεν είναι, αλλά δένει πολύ καλά με την Εθνική τους) στα γκαρντ, και βγάζουν αφοσιωμένη άμυνα ως σύνολο. Καλύτερη από των Σέρβων (διότι αυτοί όπως και να το κάνεις έχουν τον "Άμυνα-Σε-Δόσεις-Ο-Θεοδόσης", το οποίο είναι ύψιστη τρύπα). Ρολάρουν πολύ καλά παρά την απουσία των Πάρκερ και Ντε Κολό κι έχουν και τον τίτλο του περσινού Ευρωπρωταθλητή να τους μπουστάρει. Έχοντας μόλις πάρει και τους (υπερπλήρεις) Ισπανούς, η αυτοποεποίθησή τους είναι λογικά στα ύψη. Όχι ότι είναι πολύ καλύτεροι των Σέρβων ως ατομικά ταλέντα (με ηχηρή εξαίρεση τον Ντιαό), αλλά σε παιχνίδι με ΗΠΑ αυτό που βλέπω εγώ είναι να ματσάρουν καλύτερα ως ομάδα.

Αν δεν είναι σούπερ αυτοί οι αμερικανοί, του MVP Rose, του Χάρντεν, του Κάρι, του next big thing του ΝΒΑ Άντονι Ντεϊβις, τότε ποιοί είναι; Μιλάμε για παίκτες άνω των 20 πόντων μ.ο στο ΝΒΑ. Σαν ομάδα, είναι πολύ καλύτερη απο την αντίστοιχη ομάδα του 2010, και ίσως και του 2006.

Τηλέμ, αν είναι σούπερ αυτοί οι Αμερικάνοι, τότε τί θα ήταν η Τημ-ΟΥΣΑ ΜΕ όσους τη "σνομπάρανε", σακατεύτηκαν κτλ...; Υπερ-σούπερ; (...για να μη ρωτήσω τί θα ήτανε μια ομάδα στα πρότυπα της "Dream-Team", κι εννοώ 12άδα με τους πραγματικά καλύτερους Αμερικάνους).

Ο Ρόουζ το ξέρεις και το βλέπεις κι όλας ότι μόνο σούπερ δεν είναι, ΞΑΝΑ, ΑΚΟΜΑ. Γι' αυτό μάλλον και κατέβηκε Ισπανία ο άνθρωπας, να ξαναβρεί λάου-λάου τα πατήματά του μετά από τα χουνέρια που του έχει κάνει το κάρμα του, σε ένα τουρνουά που παίζουν κατά βάση οι ιθαγενείς της βρωμόγριας ηπείρου.

Ο Χάρντεν, "ο καλύτερος παίκτης εν ζωή παίκτης του ΝΒΑ" = ναφ σεντ, γαμώ.

Ο Κάρι, νταξ', δεν βρίσκω κάτι να γκιριάξ' εδώ.

Ο Αντωνάκης, όπως το 'πες, είναι ο ΝΕΞΤ. Μέχρι να γίνει ο νυν, δεν είναι "σούπερ"... (...εξαιρετικός όμως, συμφωνώ. Και πολύς είναι για ένα τουρνουά όπως αυτό).

Ιεροσυλία ότι είναι "καλύτεροι από την του '10".  

Εναλλακτικά, ή δεν έχεις δει αυτήν, ή δεν είχες δει του '10.

Δηλαδή και μόνο που η 14άρα δεν έχει Ντουράντ και η 10άρα είχε. Και γάμησε κοσμάκη τότε ο άχαστος.

Όσο για του '06, αν επιτρεπόταν η καύση ζωντανών, δε θα μου γλύτωνες :ρ

Δεν παίξανε καμμιά διαστημική άμυνα. Παίξανε όπως παίζουν πάντα. Οι Ισπανοί ήταν αυτοί που παίξανε διαστημικά το πουλί τους (στην επίθεση), και δη τα γκαρντ τους. Πώς λέμε "μηδέν από μηδέν = μηδέν"; Τέτοια φάση. Ντάξει, μπορείς να το πεις κι απλά "δεν τους βγήκανε τα σουτ". Αλλά όταν λογίζεσαι (και είσαι) υπερομάδα με υπερλύσεις και υπερταλέντο και υπερενέργεια, κοιτάς να κάνεις κάτι άλλο, "όταν δεν σου βγαίνουν τα σουτ". Ε αυτοί, εκεί, απλά προσπαθούσαν να σκοτώσουν το στεφάνι με την μπάλα. Προς το τέλος βέβαια ακόμη και οι Γκασόληδες φτύσανε το γάλα της μάνας τους (έφαγε ένα ξερό ταπίδι πχ ο Πάου που θα το θυμάται για καιρό, νομίζω από τον Γκομπέρ) και δεν μπορέσαν να σταυρώσουνε καλάθι, αλλά όλα ξεκίνησαν από το ότι η περιφέρεια νόμιζε ποιός ξέρει τί, ότι κατέβηκε για φιλικό...; Άπαντες απόντες κι άποντοι : Σέρχι, Γιούλ, Ρούλης, Ρούμπιο, Καλντερόν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...