Sosa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι που ο αγκωνιδης είχε τεράστια προσφορά στην εθνική και δε μας συμφέρει η σύγκριση. Ούτε τον ζήση δε φτάνει σε ότι αφορά την εθνική άσχετα που συγκεκριμένοι τον αβανταρουν συνέχεια. Το παιδί είναι φραγκοkiller έφυγε απ την εθνική για να σηκώνει τα καλπικα και να τσεπωνει λεφτά απ τον τζάκι. *Τράκη. Δεν ειδα τον Ζηση να ειναι στην καλυτερη πενταδα των δυο μεγαλυτερων επιτυχιων τις συγχρονης μπασκετικης ιστοριας μας ( 2005, 2006). Υπερασπιζεσαι τον Σπανουλη και χρησιμοποιεις την εννοια φραγκοkiller; Μαλλον ας ανοιξεις κανα λεξικο να δεις τι σημαινει ειρωνεια γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτος ειναι ο ορισμος της. Δεν πειραζει ομως, οπως και στον Σπανουλη ετσι και σε εσενα, σας ποναει που ενας παιχτης ειναι μεγαλυτερος απο ολη την ιστορια σας. 1
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 να βλέπεις πάλι λες πολλά χωρίς λόγο λες και είμαι σε διάλεξη στο πανεπιστήμιο νιώθω ...εδώ μου έρχεται ατάκα από Αρκά στο "Ο Παντελής Και Το Λιοντάρι" (...σε φάση να του λέει το λιοντάρι "...το πρόβλημά μου εμένα Παντελή είναι ότι είμαι πολύ αναλυτικός. Το πρόβλημά σου εσένα είναι..." ...αλλά ας αφήσουμε κόμιξ και ακαδημαϊκά : το πρόβλημά σου είναι ότι σε κουράζω - η (απόλυτη) λύση είναι το κουμπάκι ignore. Πά-τη-σέ το, το γά-μη-μέ-νο....Δεν μπορώ-δεν μπορώ να περιμένω... Και θα είμαστε μετά όλοι σούπερ. Πίστεψέ με. Τόσο πολύ σας πονάει ακόμα ο Σπανούλης τελικά.. Έχουμε βάλει δηλώσεις Πάρκερ, Χουέρτας, Πεδουλακη και 1002 ακόμα, δηλώσεις συμπαίκτων, αντιπάλων, βραβεία mvp, διακρίσεις σε όλα τα τουρνουά αλλά όχι εκεί, κόλλημα. Όταν λέει όμως ο χατζηγεωργιου τον αγκωνιδη 3d, κοντεύει να σπάσει το στερνο από υπερηφάνεια. Συνεχίστε, διασκεδαζουμε Για να μη θυμηθώ τις επικές δηλώσεις ότι τις δύο ευρωλιγκες τις πήρε ο Ματζαρης ο Σλουκας και ο Παπανικολάου, για τις αποτυχίες της εθνικής όμως φταίει ο Σπανούλης (!!!!) ...ελπίζω Χρήστο ο πληθυντικός να (είναι καταχρηστικός και να) απευθύνεται στην ουσία στον Μίντι. Καθώς ως γνωστόν, εμένα ο Σπανούλης με πονάει μόνο ως παίκτης, στη σχέση παίκτη-θεατή που έχω μαζί του, είτε παίζει ΟΣΦΠ, είτε ΠΑΟ, είτε Χούστον, είτε Κεραυνό κτλ. Ως συγκεκριμένο χρώμα φανέλας, στ' αρχίδια μου ποιό φοράει όταν αγωνίζεται (....παίρνει λίγο νερό αυτό βέβαια όταν πρόκειται για την Εθνική, αλλά έγινα καταννοητός νομίζω). Κατά τ' άλλα, όταν καταλάβεις (ασχέτως σε ποιόν απευθύνεσαι), όχι πόσο αξία έχει για την πλειονότητα ακόμα των αναγνωστών, αλλά για τον οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο, τί νόημα έχει να επικαλείται κάποιος "δηλώσεις τρίτων", ΕΑΝ θέλει να αποδείξει κάτι για κάποιον άλλον ή κάποιο θέμα τεσπα, ας ανοίξουμε (τότε) μια πιο σοβαρή κουβέντα πάνω σε αυτό (και χωρίς το αντικείμενο να είναι απαραίτητα ο Σπανούλης). Ακόμη κι αν οι "τρίτοι" αυτοί, είναι "πετυχημένοι στον χώρο τους", είτε κατά το μάλλον - είτε κατά το ήττον. (...παρόμοια κουβέντα θα μπορούσαμε ν' αρχίσουμε, περί της ουσίας της αξίας διαφόρων διακρίσεων. Με σοβαρά επιχειρήματα βεβαίως-βεβαίως. Και όχι απλά με την παράθεση των όποιων "εγνωσμένων διακρίσεων". Και όπως και προηγουμένως, αυτό έχει εφαρμογή από τα Νομπέλ και τα Όσκαρ μέχρι και τους MVP τίτλους αναφορικά με αθλητικές διοργανώσεις και φυσικά δεν αφορά μόνο τον Βασίλειο Σπανούλη, Έλληνα μπασκετμπωλίστα, καθώς εννοείται πως δεν είναι ο άνθρωπος πίσω από οτιδήποτε πιθανώς στραβό ή απλώς υποκειμενικό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο...Τέλος, και για να μη ξεχνιόμαστε, το να έχει κάποιος μια τάδε διάκριση κάπου, ακόμη και επαναλαμβανόμενη, δεν τον καθιστά ούτε καν αντάτσαμπλ - πόσο μάλλον δεν τον θέτει...δικαιωματικά υπεράνω κριτικής. Ειδικά εάν υπάρχουν χειροπιαστοί λόγοι, καθώς οι άνθρωποι δυνητικά αλλάζουν, όπως και οι αποδόσεις τους.) Είναι που ο αγκωνιδης είχε τεράστια προσφορά στην εθνική και δε μας συμφέρει η σύγκριση. Ούτε τον ζήση δε φτάνει σε ότι αφορά την εθνική άσχετα που συγκεκριμένοι τον αβανταρουν συνέχεια. Το παιδί είναι φραγκοkiller έφυγε απ την εθνική για να σηκώνει τα καλπικα και να τσεπωνει λεφτά απ τον τζάκι. *Τράκη. ...ελπίζω πάλι ο πληθυντικός να είναι "από σπόντα ευγενείας", καθώς άλλον εκτός του Μίντι κι εμού, δεν βλέπω να ανακατεύεται (ουσιαστικά) με το ζήτημα, στις τελευταίες σελίδες. Διότι εγώ προσωπικά τουλάχιστον, δεν τραβάω κανένα ζόρι με τον Διαμαντίδη, και κυρίως με το πώς αντιμετωπίζεται από τον κάθε δημοσιογραφίσκο (ή και και χωρίς το υποκοριστικό) που...τυχαίνει να είναι ίδιας με αυτόν ομαδική απόχρωσης (...αν και, πιστεύω ότι τον αδικείς τον Χατζηπαπάρα : περισσότερο είναι το στυλάκι του που είναι τέτοιο = "επικολυρικό" κατά συνθήκη, παρά βγάζει αναγουλιαστική οπαδική προτίμηση. Κι όπως έχω ξαναπεί, τα εκφραστικά του τουρλουμπούκια είναι περισσότερο άξια στηλίτευσης, παρά κάτι άλλο. Διότι σε γενικές γραμμές, καλά την κάνει την δουλειά του τηλεσχολιαστή - η οποία παρεμπιπτόντως ΚΑΚΩΣ πιστεύουν κάποιοι ότι θα έπρεπε να είναι "πιο αγωνιστικά συμβατή". Καθώς, καλώς ή κακώς, απευθύνεται ΚΑΙ στη μέση κυράτσα ή...κυράτσο. Ούτε Φιλιππούσης δα είναι, ούτε κάτι άλλο. Και τα ίδια περίπου θα έλεγα ΚΑΙ για τον...."κόκκινο" Ιωάννου, για να μη τυχόν νομίζεις δηλαδή. Ο οποίος απλά βγάζει κάτι το "αντιπαθητικό" ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ-σχολιαστής, παρά είναι βλήμα κι αμπάσκετος). Για 'μένα, ο Διαμαντίδης είναι ΑΠΛΩΣ ένας πολύ καλός παίκτης στη θέση του (αυτό που λέμε "εξαιρετικός". ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ για την ακρίβεια) και που καθαρά αγωνιστικά έχω λίγα να του προσάψω. Λιγότερα εν πάσει περιπτώσει από τον Σπανούλη. Και δεν υπήρξε κάτι ως θρύλος για την Εθνική συγκεκριμένα, όπως ας πούμε είτε ο Γκάλης, είτε ο Γιαννάκης. Απλά ένας από τους πολύ καλούς στρατιώτες που είχε η ομάδα στη διάθεσή της κάποια δεδομένα χρόνια. Με προεξέχοντα τον Παπαλουκά θα έλεγα, αλλά ΚΑΙ τους Ζήση και Σπανούλη. Ο οποίος τελευταίος, απλά από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να το γαμάει γενικώς το θέμα, στην καριέρα του. Πιο πριν, ήταν πολύ σταθερότερος και η προσφορά του μεγαλύτερη. Και δεν έχει καθόλου να κάνει με το τί σκατά χρώμα φόραγε στον όποιο του σύλλογο. Πχ στο Προολυμπιακό του '08 που τα σκάτωσε -μαζί με τους υπόλοιπους- παίκτης του ΠΑΟ ήτανε και δεν έχει καμμία σημασία). ----------- Στην τελική, γιατί ρε συ Χρήστο γίνεσαι λαϊκοκιτρινιστής κάθε λίγο και λιγάκι; Ρωτάω γιατί η γενική εντύπωση που έχω για εσένα, σε αδικεί αυτή η πρακτική, θα έλεγα. Μόνο γι' αυτό. (...βέβαια δεν παραγνωρίζω τις χαρές του τρόλλινγκ που μπορεί να απολαμβάνει κάποιος, αλλά θέλω να πιστεύω ότι και αυτό έχει όρια ανοχής από τους άλλους. Εννοώ ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει και θα έπρεπε να έχει και να το λάβεις υπ' όψη, καθώς φυσικά κανείς δεν λέει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κι όλας...) Υπερασπιζεσαι τον Σπανουλη και χρησιμοποιεις την εννοια φραγκοkiller; Μαλλον ας ανοιξεις κανα λεξικο να δεις τι σημαινει ειρωνεια γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτος ειναι ο ορισμος της. "...τραγική ειρωνεία" θα ήταν, αν δεν χρησιμοποιούσε τον όρο σαρκαστικά ο Χρήστος. Μια χαρά λοιπόν την χρησιμοποίησε, για τον σκοπό που την χρησιμοποίησε (...και αντικειμενά, μιας και τα λέμε, μεγάλο φάουλ από τους βάζελους -και όχι τους όποιους/όσους υγιείς οπαδούς του ΠΑΟ- που χρησιμοποιούν και αυτόν αλλά και οποιονδήποτε παρόμοιο όρο). 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η πλακα ειναι πως ουτε εγω, ουτε καποιος αλλος απ'οσο θυμαμαι δεν εχει αμφισβητησει την αξια του αθλητη Σπανουλη. Μεγαλος παιχτης, μεγαλο ταλεντο, πολυ μπασκετ μεσα του. Η κομπλα των γαυρων ομως ειναι να τον χρισουν συνολικα ανωτερο απο το αντιπαλο του δεος (και εφιαλτη τοσο του ιδιου οσο και των πονεμενων οπαδων). Οπως και να το κανουμε, οπως σε καποια θεματα ειναι ανωτερος, ετσι σε καποια αλλα δεν ειναι. Και απο εκει ξεκινανε ολα αυτα τα συμπλεγματικα ποστ ως απαντηση σε ενα καθαρα μπασκετικο επιχειρημα που εχει ειπωθει εδω και καμποσες σελιδες. Διοτι υπαρχει παντα η σκια εκεινου που η συμμετοχη του στην εθνικη εχει συνδεθει με τις μεγαλυτερες επιτυχιες. Ειδες, μια λεξη πεταξα, (ΔΔ) και μπηκε σε παραληρημα mode, χωρις προφανη λογο. Πιο προβλεψιμος κι απο εθνικη Ελλαδος με Σπανουλη φυσικο ηγετη
timoboll Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 washcloud τι λεει ο θεος κλαιω σταματαει την κινηση στο forum γεμίζει μια σελίδα δεν του απαντάει κάνει και μόλις τελειώσει συνεχίζεται η κουβέντα των άλλων
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ...είσαι (και) τυφλός βρε ξάδερφε; (...αυτό θα εξηγούσε γιατί δεν βρίσκεις το ιγκνόρ από τη μια - από την άλλη πώς βλέπεις ότι ποστάρω...; Χμμμμ) Άκου "δεν του απαντάει κανείς". Μίντι πχ, δεν υπάρχεις, ακούς; (...χλωμό βέβαια ν' ακούς αν δεν υπάρχεις) (...παίζει και το τρελό σενάριο να έχει όλους τους άλλους σε ιγκνόρ και να βλέπει μόνο εμένα βέβαια, αλλά επειδή και η διαστροφή έχει τα όριά της, δεν τολμώ να το πιστέψω) Η πλακα ειναι πως ουτε εγω, ουτε καποιος αλλος απ'οσο θυμαμαι δεν εχει αμφισβητησει την αξια του αθλητη Σπανουλη. Μεγαλος παιχτης, μεγαλο ταλεντο, πολυ μπασκετ μεσα του. [...] Οπως και να το κανουμε, οπως σε καποια θεματα ειναι ανωτερος, ετσι σε καποια αλλα δεν ειναι. ...α γειά σου. Να δούμε ΠΟΤΕ θα το καταλάβουν (/δεχτούν...) κάποιοι αυτό το ΤΟΣΟ απλό και δεν θα το γυρνάνε σε "αντιπάθειες"... edit : Ламбада... 1
PostHelper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τι κανουν οι Σερβοι???? ΦΟΒΕΡΑ παιχνιδια ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ απο τους Σερβους!! Να δουμε αν θα το συνεχισουν και με την Ισπανια.
NikosFE Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σερβια - Βραζιλια 75-46, ενα σκορ χιλίες λεξεις..
PostHelper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Wild cards ή αλλιώς πως να γίνει περίγελος το άθλημα; Είσαι gtp; Κατέβηκες με προπονητή τον τρινκιερη στο euro κ έχασες από την χώρα των ταρανδων,των 1000 λιμνών, των nightwish; Αποκλείστηκες από το mundobasket; Μη φοβού, πλερω κ ο λα λα θα πας Ισπανία!!! Ένας από τους λόγους που η σπυριαρα θα μείνει σπυριαρα.... Συμφωνω. Εστω και η σκεψη καποιου υπερυθυνου για να γινει αυτο σε διοργανωση της ΦΙΦΑ ή της ΟΥΕΦΑ θα επεφερε αποκεφαλισμο του. Η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ ειναι αιωνες μπροστα απο την ΦΙΜΠΑ. Στο μόνο που εχει λαθος πολιτικη εδω και τοσα χρονια ειναι η απαγορευση(και το ανελεητο κυνηγι) των βιντεο(στιγμιοτυπα κλπ) των αγωνων απο διάφορα σαιτ(youtube κλπ). Ενω μπορεις να βρεις στιγμιοτυπα για καθε παιχνιδι του ΝΒΑ πχ, για αγωνα ποδοσφαιρου του Τσαμπιονς Λιγκ, κλπ, δεν μπορεις να βρεις τιποτα.
kostas_sl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει δεν αποκλειστήκαμε από τυχαία ομάδα
PostHelper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ΓΕΛΟΙΟ το προγραμμα του παγκοσμιου πρωταθληματος!!!! Η Σερβια που επαιξε στους ομιλους με Βραζιλια και Ισπανια συναντησε στους 8 την Βραζιλια και τωρα την Ισπανια. Προωθει την ποικιλια η ΦΙΜΠΑ....
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Oι Ισπανοί θα τους σκορπίσουν στο τέλος βέβαια, αλλά παίζει να δούμε ματσάρα παρ' ολ' αυτά, καθώς οι Σέρβοι μπορεί να είναι ενίοτε τουρλουμπούκι (γενικώς, όχι ντε και καλά η συγκεκριμένη ομάδα) και να σκοτώνονται μεταξύ τους αντί να ασχολούνται με τους αντιπάλους τους, όμως όταν παίρνουν μπρος κάθε άλλο παρά λουζεράδες αποδεικνύονται (....σαν μερικούς-μερικούς........). Και το βλέπει κανείς στα χαμόγελά τους πόσο ανέβηκαν μετά την πλήρη διαγραφή της Βραζιλίας απ' τον μπασκετικό χάρτη του Μουντομπάσκετ '14.
ant_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλα και σε εμας ηταν πιθανο το Ελλαδα-Αργεντινη να επαναλαμβανοταν μετα απο ενα μολις αγωνα
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σαρώνουν οι Σέρβοι, θα δούμε καλό ματσάκι στα ημιτελικά.
TAKE5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Την 3η περίοδο των Σερβων ίσως και να μην μπορεί να την κάνει αλλη ομάδα με αντίπαλο τόσο καλό
timoboll Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 οι σέρβοι ας πούμε ξαφνικά παίζουν διαστημικό basket
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα