MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμενω να δω ποσοι γαυροι ακομα θα διαβασουν τη δηλωση του Χουερτας και θα τρεξουν για random copy paste χαρας και ενθουσιασμου εδω μεσα ΥΓ. Μαζι με τα fail copy twitter/fb/follow links
Sosa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ματωσαν τα αυτια μου ετσι οπως σκοτωνει τα ονοματα των Αμερικανων ο speaker του ANT1. 1
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμενω να δω ποσοι γαυροι ακομα θα διαβασουν τη δηλωση του Χουερτας και θα τρεξουν για random copy paste χαρας και ενθουσιασμου εδω μεσα ...εγώ πάλι δεν την παίρνω τόσο αψήφιστα ως δήλωση. Ο Χουέρτας είναι παίκτης διεθνώς εγνωσμένης αξίας, οπότε η γνώμη του για τον Σπανούλη έχει ανάλογη βαρύτητα. [ ...σε φάση "-...το 'πε ρε, ο Χουέρτας!" "-...τί, σοβαρά τώρα;!;" "-...ε ναι ρε μαλάκα σου λέω, ΤΟ 'ΠΕ! Να, κοίτα, εδώ είναι! Γραμμένο!" "-...ασταΔΙΑλααααΑΑΑ.......Πω, ναι, δίκιο έχεις, ΤΟ 'ΠΕ..." "-...είδες άμα σου λέω ρε μαλάκα..." ] ...κι από την άλλη δηλαδή άμα το δεις : Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος Έλληνας γκαρντ, ο καλύτερος Ευρωπαίος γκαρντ, ο καλύτερος Παγκόσμιος γκαρντ (εκτός ΝΒΑ - νομίζω δηλαδή), ο καλύτερος γκαρντ του Ηλιακού Συστήματος - κι άμα το σκεφτείς είναι κι ο καλύτερος (εκτός ΝΒΑ) γκαρντ του Γαλαξία (όχι του σουπερμάρκετ - του άλλου)! Ή μάλλον του Σύμπαντος (εκτός ΝΒΑ) ! Άλλωστε ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο δημιούργημα του Θεού, άρα εξωγήινοι και μαλακίες δεν υπάρχουν (άρα δεν έχουν και καλύτερους γκαρντ από τον Σπανούλη). Συμπέρασμα : αφού ούτως ή άλλως είναι ο Σπανούλης ο καλύτερος γκαρντ (εκτός ΝΒΑ), έχει δίκιο ο Χουέρτας που λέει ότι μας έλλειψε ο ηγέτης μας! Τα πάντα είναι λότζικ σε λέω, και να τις προσέχεις τέτοιες δηλώσεις.
skipperas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ματωσαν τα αυτια μου ετσι οπως σκοτωνει τα ονοματα των Αμερικανων ο speaker του ANT1. Τι εννοείς; Το Κύριε Ίρβινγκ είναι λάθος;
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ...αν δεν είναι λάθος το Κύριε Ίρβινγκ, τότε θα έπρεπε να λέει και το Ντεμάρκους Ξάδερφοι
timoboll Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ρε washcloud κουράζεις με τα κατεβατά σου που στην ουσία προσπαθούν να πουν απλά πράγματα με σύνθετο τρόπο και τελικά δεν λένε τίποτα δηλαδή έλεος σε forum είσαι ποιος νομίζεις θα κάτσει να διαβάσει τις εκθέσεις σου και δεν σου απανταει και κανενας
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για κάτσε ρε ξάδερφε γιατί με μπερδεύεις : πώς είναι δυνατόν απ' τη μια να μην διαβάζεις κανένας τις εκθέσεις μου - κι απ' την άλλη να κουράζω...; (...εγώ το ξέρω ότι ΛΙΓΟΙ με διαβάζουν κι αυτοί όχι πάντα, εσύ το ξέρεις ότι δεν με κόφτει; Γράφω γιατί έτσι μου καβλώνει να κάνω, είναι το μυστικό που δεν ξέρεις. Οπότε μην απορείς πλέον για το πόσο με απασχολεί το αν μου απαντάει κι όλας.) Με μπερδεύεις επίσης περί ελέους. Εννοείς ότι (σου) χαλάω το format της σελίδας; Θα το συζήταγα να τζάσω (γιατί περιορισμούς στα μεγέθη μου δεν βάζω ούτε για χάρη του χαμένου χρόνου μου), αν δεν υπήρχε το ζήτημα "ignore τάδε user" κουμπάκι. Όποιος γουστάρει, κάνει χρήση του και γλυτώνει το σκρολάρισμα. Έτσι δεν πάει; Τέλος για τα απλά πράγμα (spot on) που προσπαθώ να πω με σύνθετο τρόπο (spot on ξανάμανα) που λες, έχω τις αντιρρήσεις μου για το ότι τελικά δεν λένε τίποτα. Να το κουβεντιάζαμε αν ήθελες, αλλά επειδή ΣΤΑΝΤΑΡ θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω τα πιστεύω μου με σύνθετο τρόπο και τελικά και τζάμπα θα τα γράψω και εσύ δεν θα καταλάβεις κάτι, μήπως να το αφήναμε; 1
gamanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μη μασάς, αγαπάμε. Οποιος δεν πιστεύει, να ρωτήσει τον Χουερτας.
timoboll Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 να βλέπεις πάλι λες πολλά χωρίς λόγο λες και είμαι σε διάλεξη στο πανεπιστήμιο νιώθω
Chris_85 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τόσο πολύ σας πονάει ακόμα ο Σπανούλης τελικά.. Έχουμε βάλει δηλώσεις Πάρκερ, Χουέρτας, Πεδουλακη και 1002 ακόμα, δηλώσεις συμπαίκτων, αντιπάλων, βραβεία mvp, διακρίσεις σε όλα τα τουρνουά αλλά όχι εκεί, κόλλημα. Όταν λέει όμως ο χατζηγεωργιου τον αγκωνιδη 3d, κοντεύει να σπάσει το στερνο από υπερηφάνεια. Συνεχίστε, διασκεδαζουμε Για να μη θυμηθώ τις επικές δηλώσεις ότι τις δύο ευρωλιγκες τις πήρε ο Ματζαρης ο Σλουκας και ο Παπανικολάου, για τις αποτυχίες της εθνικής όμως φταίει ο Σπανούλης (!!!!)
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα εγω πια απλα γελαω οταν διαβαζω για τον Σπαν. Αν δε δε διαβασω, παω να δω το φουρνο της γειτονιας αν γκρεμιστηκε. Το φτυσιμο στον παο δε προκειται να ξεχαστει, το καταλαβαινω. Τουλαχιστον ας μεινει εκει και μην ανακατευεται στα θεματα της εθνικης. Νισαφι πια...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πανω στο επιχειρημα "με Σπανουλη η εθνικη εμεινε εξω απο Νιγηριες και Φινλανδιες, χωρις Σπανουλη εκανε 5/5 απεναντι σε 2 καλες ομαδες και αποκλειστηκε απο την σαφως ανωτερη Σερβια/παρουσιαστηκε πολυ πιο ΟΜΑΔΑ αποτι πριν" το αντεπιχειρημα των γαυρων ειναι: -Σας ποναει ο Σπανουλης -Σας εφτυσε και τσουζει -Ετσι δηλωσε ο Χουερτας -Ηταν mvp Ευρωλιγκας πριν 2 / 3 / 23 / whatever χρονια και αλλα τετοια ομορφα. Η πλακα ομως δεν ειναι στα "επιχειρηματα". Η πλακα ειναι οτι μιλαμε για τους ιδιους τυπους που για τις καρπαζιες που ετρωγε η εθνικη επι 3-4 χρονια τους εφταιγε ο ΔΔ. Λογικα ο ΔΔ δεν εχει δηλωσεις του Χουερτας υπερ του, γιαυτο τον κραζανε. Ε ρε πονος που στο συγκεκριμενο Μουντομπασκετ διαφανηκε απο που επρεπε να αρχισει το ξεσκαρταρισμα πιο ξεκαθαρα απο ποτε...Ασχετα που καποιοι τα λεγαμε και απο πιο πριν.
Sosa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εννοείς; Το Κύριε Ίρβινγκ είναι λάθος; Το αγαπημενο μου ηταν το Ντεμάρ ΝτεροΖάν.
Chris_85 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι που ο αγκωνιδης είχε τεράστια προσφορά στην εθνική και δε μας συμφέρει η σύγκριση. Ούτε τον ζήση δε φτάνει σε ότι αφορά την εθνική άσχετα που συγκεκριμένοι τον αβανταρουν συνέχεια. Το παιδί είναι φραγκοkiller έφυγε απ την εθνική για να σηκώνει τα καλπικα και να τσεπωνει λεφτά απ τον τζάκι. *Τράκη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Οσο μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τετοια ποστ απεναντι σε ενα επιχειρημα με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια, τοσο εκτιθεσαι. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα τετοια να γραψεις ακομα, οποτε παιξε τη μπαλιτσα σου ελευθερα. Οταν απαντησεις με κανενα σοβαρο επιχειρημα απεναντι σε αυτο που λενε πολλοι και οχι μονο Παναθηναικοι, βλεπουμε. Μεχρι τοτε, σας ποναει ο σπανουλης, αγκωνιδης, καλπικα, τρακης, ο ΠΑΟ του μισου γκαρντ κλπ κλπ, το γνωστο random γαυροπαλαρημα που καποτε μας εκανε να γελαμε, πλεον το εχετε βαρεθει και εσεις οι ιδιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα