Cossutius. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 O Σπανούλης φταίει. Ειναι σαφές πως αν έπαιζε θα ειχαμε κάποιον να βριζουμε. Τωρα δε παιζει ρε γμτ. Και με αυτη τη Σερβια δε μπορουμε να πηγαινουμε αδιαβαστοι. Καλοι οι διθυραμβοι οταν κερδιζουμε αλλά πάλι μλκιες κάναμε. Πάλι χωρις διάκριση, πάλι χωρις τιποτα. Τι δε καταλαβαίνει εκει ο θεός του μπάσκετ? 2
ozi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ............................τι άλλο θα ακούσουμε.. Ας παραθέσουμε την ατακάρα: “@Karpetopoulos: Πηγαμε αγοράζοντας τη θεση αλλα αποκλειστηκαμε με την αξία μας.” Επιασαν δουλειά τα "αντικειμενικά" Γαύρικα εξαπτέρυγα...Κάτι Τσώχοι,κάτι Καρπετόπουλοι και λοιποί ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Οτι τους στέλνουν σε non paper γράφουν 1
Cossutius. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρα τα ειπε...αγορασε θεση και αποκλειστηκε αξια...που το γραφικο? 2
Jenkins Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Επιασαν δουλειά τα "αντικειμενικά" Γαύρικα εξαπτέρυγα... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Οτι τους στέλνουν σε non paper γράφουν Ναι, ναι, τα γαύρικα εξαπτέρυγα φταίνε που η εθνική πήγε σε τουρνούα πληρώνοντας λεφτά, αντί να μείνει εκτός, πληρώνοντας τις μλκιες του Σωλήνα με την επιλογή Τρινκιέρι. Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός, την πήραμε την καραμέλα και την πιπιλάμε παντού τώρα. 2
washcloud Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 wash σιγουρα; το λαιβμπασκετ μου το εχει για τις 7. ΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ, ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 19:00, ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 21:00, ΤΟ 'ΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΨΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ 20:30, ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ 'ΧΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΟΣΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 19:00 4
Chris_85 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα ούτε εγώ το είδα. Τσάμπα τα νεύρα. Υ. Γ. Ο κατσικαρης είπε αυτό που έγραψα πριν, ο μπουρουσης δεν είχε την ενεργεια για όλο το ματς.
kostas_sl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ, ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 19:00, ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 21:00, ΤΟ 'ΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΨΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ 20:30, ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ 'ΧΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΟΣΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 19:00 Εντάξει και οι Σέρβοι πάρτυ κάνανε,μία η άλλη
washcloud Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα ούτε εγώ το είδα. ...πες μου ότι σε πήρα εγώ στο λαιμό μου που μετέφερα την "αλλαγή ώρας" χωρίς να το διπλοτριπλοκαρατσεκάρω ο ΜΑΛΑΚΑΣ...........;
loic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 firewalker, on 07 Sept 2014 - 10:01 PM, said:Πάμε καλά στην μπάλα τουλάχιστον! Ρε μαγκες... επειδη δεν βλεπω προκοπή σε ποδοσφαιρο και μπασκετ... πότε ειναι η Eurovision? 2
washcloud Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει και οι Σέρβοι πάρτυ κάνανε,μία η άλλη ...ναι, το πήρα χαμπάρι στο ημίχρονο ότι ήδη παίζανε και βάλαμε τηλεόραση και είδα (...όσο μπορούσα να παρακολουθήσω μέσα στον πανζουρλισμό...) ότι και στο παρκέ παιδικό πάρτυ έπαιζε............. Τεσπα τουλάχιστον φάγαμε καλά στο πάρτυ, γιατί στο παρκέ φάγαμε πούτσα....
timoboll Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Προς τι τόση γκρίνια αφού ο στόχος επιτεύχθη ? Στα ματς των ομίλων ο στόχος ήταν να αποφύγουμε πάση θυσία τους Ισπανούς στα χιαστί των 16 και των προημιτελικών. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα κατορθώσαμε να αποφύγουμε τους Ισπανούς και από τα ημιτελικά
Sosa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Προς τι τόση γκρίνια αφού ο στόχος επιτεύχθη ? Στα ματς των ομίλων ο στόχος ήταν να αποφύγουμε πάση θυσία τους Ισπανούς στα χιαστί των 16 και των προημιτελικών. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα κατορθώσαμε να αποφύγουμε τους Ισπανούς και από τα ημιτελικά Ναι, γιατι ο κρυπτονιτης αυτης της εθνικης ηταν μονο η Ισπανια..
Chris_85 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γουός όχι ρε φίλε. Μην αγχώνεσαι πάντως μας έχεις δώσει τόσα λινκ εδώ μέσα όταν τα χρειαζόμαστε, που νομίζω πως θα σου συγχωρησουμε ένα λάθος.
~mxls~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τον ήπιαμε άσχημα σήμερα. Εξαιρετικοι οι Σέρβοι, με τους οποίους δεν το'χουμε. Η λογικη και το πλάνο του Κατσικάρη άρεσε θέλω να πιστεύω στην πλειοψηφία, απο κει και πέρα υπάρχει έλλειψης ποιότητας στο ρόστερ συγκριτικα με τι παρουσιάζαμε πριν κάποια χρόνια. Καλο θα'ταν να συνεχίσει με τον ίδιο κόουτς για το Ευρωπαϊκο (όπου κρίνεται και εισιτήριο για Ολυμπιακους). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα