JimxxZe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ντάξει ρε σεις μια αναφορά έκανα στον τρόπο που λειτουργούν οι προκρίσεις/αποκλισμοί δεν σύγκρινα το δυναμικό κάθε ομίλου απλά μου κάνει εντύπωση εν γένη... Οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι σήμερα και δικαίως νίκησαν, αυτό Ψψψ αμέσως να την πείτε στον άλλον...
Chris_85 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν αφήσαμε έξω την Αμερική το 06 όμως δεν είχαμε πρόβλημα. Τέλος πάντων η εθνική είναι στις 7-8 καλύτερες ομάδες του κόσμου, και αν βρει κάποια στοιχεία που της λείπουν (2 καλούς ψηλους, ηγέτες, δουλέψουμε και σε διαφορετικές καταστάσεις) θα βρεθούμε ακόμα ψηλότερα 1
g_alkis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τραγικό κοουτσάρισμα. Φωτάκη έχεις πολλά ψωμιά να φας ακόμα που σε παρουσίαζαν και για τοπ προπονητή.
Sosa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν αφήσαμε έξω την Αμερική το 06 όμως δεν είχαμε πρόβλημα. Τέλος πάντων η εθνική είναι στις 7-8 καλύτερες ομάδες του κόσμου, και αν βρει κάποια στοιχεία που της λείπουν (2 καλούς ψηλους, ηγέτες, δουλέψουμε και σε διαφορετικές καταστάσεις) θα βρεθούμε ακόμα ψηλότερα Το λες το να βρουμε δυο ψηλους, λες και ειναι ευκολο.. Ποτε στην ιστορια μας, ειχαμε τετοια πολυτελεια?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Περιεργως στο σημερινο παιχνιδι το τελευταιο πραγμα που μας ελειψε ηταν οι ψηλοι. Απ'την περιφερεια χαθηκε το παιχνιδι, συγκεκριμενα στην θεση 1 και 3. Τοσο αμυντικα οσο κι επιθετικα. Καλο το κραξιμο , αλλα καποιοι παραβλεπουν πως οι Σερβοι αντικειμενικα εχουν καλυτερη ομαδα απο εμας που σε γενικες γραμμες η πορεια μας τα τελευταια χρονια ειναι κακη και μολις φετος με μερικα νεα προσωπα, σιγουρα νεα φιλοσοφια και διαφορετικους ρολους, εδειξε οτι μπορει στο μελλον. Τουλαχιστον φετος μας απεκλεισε ανωτερη ομαδα. Ειναι κι αυτο μια προοδος. Αφηστε την μιρλα με την πρωτη ευκαιρια, τοσο οσοι περιμενατε στη γωνια, οσο κι αυτοι που μεχρι πριν 3 ωρες συζητουσαν για το πώς θα νικησουμε την Ισπανια. 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Να έχεις κάνει 5 νίκες στον ομιλό σου και άλλοι μόλις δύο, και πές έτυχε μια βραδυά να μην είσαι στα καλά σου και με 1 ήττα να αποκλείζεσαι... πολύ ωραίο το mundobasket Ρε φιλε δεν ειναι βραδυα.Ηταν ΑΝΩΤΕΡΟΙ.Καλυτεροι.Πως το λενε στην γλωσσα σας?Ποσο Ελληνες μπορουμε να ειμαστε για να μην παρεδεχομαστε την ανωτεροτητα του αντιπαλου και το τραγικο κοουτσαρισμα του κατσικαρη?Μου βαζει δυο 4αρια μεσα να χτυπησουν το κτηνος κατω,μου βαζει το αντετο να παιξει αμυνα στον μπογκνατνοβτις,δινει και εγω δεν ξερω ποσο χρονο στον βασιλειαδη να κανει τα δικα του[30% τριποντα ,σουτερ λεει],ξεχναει τον καλαθη εξω γιατι ειχε 2 φουλ[λες και δεν ξερει να συντηρησει τα φουλ του].Εκανε απειρα λαθοι,και δεν με ενδιαφερει αν κερδισε 5 ματς στην πρωτη φαση,μακαρι να τερματιζαμε και εμεις 4 και να ειμασσταν τωρα στους 8. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν αφήσαμε έξω την Αμερική το 06 όμως δεν είχαμε πρόβλημα. Τέλος πάντων η εθνική είναι στις 7-8 καλύτερες ομάδες του κόσμου, και αν βρει κάποια στοιχεία που της λείπουν (2 καλούς ψηλους, ηγέτες, δουλέψουμε και σε διαφορετικές καταστάσεις) θα βρεθούμε ακόμα ψηλότερα δε διαφωνω οτι ειμαστε και στην 1η 4αδα παγκοσμιως στο μπασκετ αλλα η ξεφτιλα σημερα ειναι ξεφτιλα. κατι σαν την 7αρα της βραζιλιας απο τους γερμανους νοιωθω.
JimxxZe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φιλε δεν ειναι βραδυα.Ηταν ΑΝΩΤΕΡΟΙ.Καλυτεροι.Πως το λενε στην γλωσσα σας?Ποσο Ελληνες μπορουμε να ειμαστε για να μην παρεδεχομαστε την ανωτεροτητα του αντιπαλου και το τραγικο κοουτσαρισμα του κατσικαρη?Μου βαζει δυο 4αρια μεσα να χτυπησουν το κτηνος κατω,μου βαζει το αντετο να παιξει αμυνα στον μπογκνατνοβτις,δινει και εγω δεν ξερω ποσο χρονο στον βασιλειαδη να κανει τα δικα του[30% τριποντα ,σουτερ λεει],ξεχναει τον καλαθη εξω γιατι ειχε 2 φουλ[λες και δεν ξερει να συντηρησει τα φουλ του].Εκανε απειρα λαθοι,και δεν με ενδιαφερει αν κερδισε 5 ματς στην πρωτη φαση,μακαρι να τερματιζαμε και εμεις 4 και να ειμασσταν τωρα στους 8. Ρε φίλε πας καλά έγραψα εγώ πουθενά ότι δεν ήταν ανώτεροι;; ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΩς ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ/ΑΠΟΚΛΙΣΜΟΙ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΧΑΣΑΜΕ.... ΠΩΩ
Chris_85 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί ρε απ τη Σερβία σχολή χάσαμε όχι από την κωλοπετεινίτσα. ΑΑπλά θεωρώ ότι ξεκουραστοι και χωρίς άγχος, είμαστε καλύτεροι από τη συγκεκριμένη σερβια 1
Geosim79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σε κάθε tournament θα κάνεις και ένα κακό παιχνίδι, με εμάς έτυχε αυτό σήμερα. Δεν με πειράζει μιας και η ομάδα που είδα μέχρι τώρα δείχνει ότι έχει τα φόντα να σταθεί σε μεγάλες διοργανώσεις. Και για όσους προλάβουν να πετάξουν χολή να θυμίσω την τραγική εικόνα που είχαμε ένα χρόνο πριν με τον ανεκδιήγητο Ιταλό. Τουλάχιστον φέτος παίξαμε μπάσκετ! 3
Sosa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί ρε απ τη Σερβία σχολή χάσαμε όχι από την κωλοπετεινίτσα. ΑΑπλά θεωρώ ότι ξεκουραστοι και χωρίς άγχος, είμαστε καλύτεροι από τη συγκεκριμένη σερβια Γιατι ξεκουραστοι; Γιατι ειμασταν εμεις κουρασμενοι και αυτοι οχι;
NikosFE Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια δεν μπορουμε να εχουμε παντα επιτυχιες, το θεμα ειναι να βλεπουμε μπασκετ , και αυτο για εμενα το εκανε αυτη η Εθνικη. 6
TAKE5 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ηταν καλύτεροι κέρδισαν έτσι γίνεται συνήθως.Συμβαίνει και θα συμβαίνει Οσοι μυγιάζονται να πάρουν σκοτώστρα μπας και σκοτώσουν τις 2 μυγες που τους ενοχλούν τιποτα παραπάνω δεν αξίζουν 1
lary7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οι Σερβοι δεν ξεχασαν ποτε το μπασκετ, κατεβηκαμε σαν φαβορι και το εκμεταλευτηκαν. Μαγκας ο Τζορτζεβιτς, νικησε κατα κρατος τον Κατσικαρη. Κριμα για μια πολυ καλη εθνικη με πολυ ταλεντο, αυτη η ομαδα με τους NBAερς και τον Σπανουλη αρχηγο εχει μελλον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα