Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α δηλαδη ουτε το σημερινο 5/5 ειναι ενδεικτικο. Ειχαμε στο τσεπακι προκριση και 1η θεση εξαλλου πριν ξεκινησει η διοργανωση. Οπως και τις προηγουμενες χρονιες με Νιγηριες , Φινλανδιες και Ιταλιες.

Ο Καλαθης και η ομαδα γενικοτερα θα κρινονται μονο οταν ειναι κακοι (βλεπε Βουγιουκα σημερα, Καλαθη τις προαλλες κλπ) ή εναλλακτικα στον τελικο που θα ειναι σημαντικο παιχνιδι και αξιο συμπερασματων :P

...σα να σου χακέψαν "κάτι γνωστοί" τον λογαριασμό, και απαντάνε αυτοί... :P

Τελικό παιχνίδι ναι - απαραίτητα τελικό τουρνουά, όχι, δεν περιμένω.

Θέλω να δω τον Καλάθη πολύ καλό, χωρίς πχ τα παιδικά λάθη που κάποιες στιγμές κάνει. Κι επειδή σήμερα είναι ιδιαίτερα εύστοχος από παντού, θέλω να τον δω να το ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ. Κι ας χάσουμε από κάποιους - εγώ θέλω να δω να με πείθει.

Ενδεικτικό; Ναι, από ενδείξεις άλλο τίποτα από ΟΛΟΥΣ (το θέμα είναι πώς τις αξιολογογεί ο καθ' ένας αυτές...). ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ θέλω να δω.

Ικανοποιητικά καλό τον είπα εν τω μεταξύ, όχι πχ "υποφερτό"...Τί ήθελες να τον πω, Τζόρνταν; :ρ

Δημοσ.

....ο Γκρινιαδάκης είναι Ο Κουφός Του Φτωχού, ενώ ο μουστάκιας, δεν ξέρω....Παίζει να 'ναι γκόμενά του; 

...μπράβο ρε μαλάκα Γιάννη. Και ό,τι τα λέγαμε πριν λίγο...

Δημοσ.

Ωραιος ο Μπουρουσης. Μονος του γυρισε το παιχνιδι. Πασες στον αντιπαλο, νευρα χωρις λογο, ωραια....

Α δηλαδη ουτε το σημερινο 5/5 ειναι ενδεικτικο.

Το ποιο?

Το ιδανικοι αυτοχειρες μας ταιριαζει απολυτα....

Μεγαλη ασταθεια εχουμε. Οχι μόνο σημερα αλλά και σε ολα τα παιχνιδια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Δημοσ.

Παπανικολάου αρχηγός. (...μην πω "φυσικός ηγέτης"...:ρ)

...τί έβαλε ο (μαλάκας...) ο Μπουρούσης!

sshot_1.jpg

Δε με νοιάζει. Μου φτάνει που το πουλί μου είναι αρκετά μεγάλο.

• Like 3
Δημοσ.

Ο Μπουρούχας πήγε να μας κάψει, αλλά το πήρε (σχεδόν) μόνος του.

Δεν ξέρεις αν πρέπει να τον φιλήσεις, ή να τον βρίσεις.

Δημοσ.

Αυτή η ομάδα αν μη τι άλλο έχει μέταλλο.Και όχι δεν είναι καθόλου εύκολο να κρατήσεις διαφορά με ομάδες σαν της Αργεντινής ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...