Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι οτι δεν ηταν προφανης η διαφορα, βαση των 3 προηγουμενων παιχνιδιων, αλλα πριν το πω ειπα να περιμενω και το σημερινο για να μην αρχισουν τα "δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα ακομα". Σημερα θα το πω ομως:
Ενα καλοκαιρι μας ευλογησε ο θεος να μην μας κατσει στον σβερκο ο εθνικος ηγετης/εθνικος σταρ/αρχηγουλης κλπ και η εθνικη εκτος απο σταθεροτερη παιζει μακραν ωραιοτερο και ομαδικοτερο μπασκετ. Κυριως, ειναι πολυ πιο ομαδα και υπαρχει περα απο ορεξη μια συνοχη που ειχα να δω απο τοτε που αλλαξε αρχηγο η εθνικη.
Οταν εγω ελεγα οτι το "ξεσκαρταρισμα που πρεπει να γινει στην εθνικη" πρεπει να ξεκινησει με πρωτο και καλυτερο αυτον που το ζητουσε (βαση αγωνιστικων και μη αγωνιστικων κριτιριων, το τονιζω), με λεγανε εμπαθη.

Μπορει να μην φτασουμε μακρια, μπορει και να φτασουμε, τουλαχιστον ομως τα κλαρινα σε ανυπαρκτους με ηγετικες εμφανισεις αρχηγου, απουσιαζουν. Κι οχι μονο αυτο, αλλα παρουσιαζομαστε και ανταγωνιστικοι σε δυνατα παιχνιδια, πχ σημερα. Δεν υπαρχει σταρ εδω, υπαρχει ομως ομαδα, κυριοι.

YΓ. Οσοι σπευσουν να πουν τα γνωστα, για το οτι λεω τα δικα μου κλπ, ειμαι Παναθηναικος και με ποναει ο αρχηγουλης κλπ , καλο θα ηταν να το αποφυγουν και να προτιμησουν να με αποστομωσουν με χειροπιαστα επιχειρηματα που να αφορουν την εθνικη μπασκετ. Το λεω διοτι το παραπανω ποστ, εχει γινει μονο με κριτηρια εθνικης και προτιμω να μην αναχθει σε οπαδικου χαρακτηρα η οποια συζητηση.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω με midi. Καλό ειναι να υπάρχει καποιος να σηκωσει το σκορ στα δυσκολα αλλά ο Σπανουλης γερασε, εχασε το 1ο βημα και πλεον ειναι σε πτώση. Ακομα και αν συνεχισει στην Εθνικη θα πρεπει να το κανει υπο αλλες συνθηκες απο αυτες που το εκανε το '12 και το '13. 

Δημοσ.

Ελπιζω τωρα να μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα ε? :X

Παντως αυτο που φοβαμαι, και επειδη αυτη η ομαδα δεν εχει καποιον σχετικα ηγετη/σκορερ, ειναι να κανουμε το 5 στα 5 πχ και να αποκλειστουμε κατευθειαν μετα στα νοκ-αουτ απο τους Σερβους πχ, και να παει τζαμπα η ολη προσπαθεια.

Δημοσ.

με λεγανε εμπαθη.

...τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα συνεχίσουν   :mrgreen:

Εν τω μεταξύ, ποιά είναι η μαλακία : ο Μπίλης θα μπορούσε να προσφέρει. (...και μόνο αντί του ανέκδοτου Βασιλειάδη να ήτανε στο ρόστερ, θα αρκούσε...)

Όπως μπορεί να προσφέρει πχ του χρόνου. ΑΛΛΑ με την προϋπόθεση να μπει να παίξει σαν Βασίλης Σπανούλης, κι όχι ως..."Κιλ δε Μπιλ" (χαχ) που έλεγε κι ο Σκουντής κάποτες.

Αλλά στην πράξη, γίνεται αυτό άραγε; Τεσπα.

Δημοσ.

Μπράβο ρε Εθνικάρα μας.Πάντα μας έκανες υπερήφανους και ήσουν η πρώτη Εθνική που έφερε διεθνή καταξίωση.Ότι και να γίνει από δω και πέρα για μένα δεν έχει σημασία με αποζημίωσες και με το παραπάνω.

Edit:Για Σπανούλη συμφωνώ και εγώ ότι δεν έπρεπε να είναι φέτος στην Εθνική στην κατάσταση που βρίσκεται αλλά μην βιαζόμαστε να τελειώσουμε παίκτες τέτοιου επιπέδου.Θυμίζω ότι πριν λίγες μέρες κάποιοι "ειδικοί" έλεγαν τον Ζήση συνταξιούχο.....

Δημοσ.

Ελπιζω τωρα να μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα ε? :X

...ε ναι : το ασφαλές συμπέρασμα ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ είναι ότι "απέναντι σε μια ομάδα με ταλεντάρες - αλλά σκορποχώρι (που ζορίστηκε από ανύπαρκτους κι έκανε μάγκες κάτι ανθυποανύπαρκτους) -συνεχίζουμε να- στεκόμαστε ΚΑΛΑ".

Οτιδήποτε περισσότερο είναι χάιπ και γειά σας.

Παντως αυτο που φοβαμαι, και επειδη αυτη η ομαδα δεν εχει καποιον σχετικα ηγετη/σκορερ, ειναι να κανουμε το 5 στα 5 πχ και να αποκλειστουμε κατευθειαν μετα στα νοκ-αουτ απο τους Σερβους πχ, και να παει τζαμπα η ολη προσπαθεια.

...αυτό που λες, μια χαρά παίζει. Με ηγέτη ή άνευ. Μην ξεχνάμε ότι είναι από κάθε άποψη (σχεδόν) ολοκαίνουρια ομάδα.

"Τζάμπα" όμως, δεν θα πάει, ακόμη κι έτσι. Διότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, τώρα χτίζεται η ομάδα, με προοπτική όχι να φέρει μετάλλια ή κούπες, αλλά να (ξανα)γίνει σταθερή δύναμη σε βάθος χρόνων και τουρνουά, που θα δύναται να χτυπάει τετράδες.

Μέχρι στιγμής έχει νομίζω κερδίσει τα (τουλάχιστον) εξής στοιχήματα που μου έρχονται άουτ οφ δε χατ :

Καλό κλίμα.

Προσπάθεια χωρίς πολλά άγχη.

Εμπειρίες για τους "νέους" (με ή χωρίς εισαγωγικά).

Ευκαιρία ανάδειξης """"""δευτεράντζων""""""" (...πολλά τα εισαγωγικά.....).

Ψυχολογία για το (βραχύ ή και μακρό) μέλλον.

Ένα είδος (πρώιμης, ειν' η αλήθεια, αλλά) "εξιλέωσης" για τις αποτυχημένες ελληνικές εμφανίσεις των ομάδων από το '10 κι εντεύθεν.

Και ίδωμεν.

Κάθε βήμα στο παρόν τουρνουά, θα είναι για αξιολόγηση. Έχουμε δείγματα για 4 παιχνίδια, και πάμε να δούμε τί θα δούμε κόντρα στους "πρώην Αργεντίνους". Γερασμένοι ΚΑΙ λαβωμένοι, αλλά η γριά κότα έχει το πουλί. Και το θέμα ΕΙΔΙΚΑ με αυτούς (για 'μένα) είναι να μην κάτσουμε πάνω του.

(...να τους πάρουμε, και τί στον κόσμο...)

Δημοσ.

...ε ναι : το ασφαλές συμπέρασμα ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ είναι ότι "απέναντι σε μια ομάδα με ταλεντάρες - αλλά σκορποχώρι (που ζορίστηκε από ανύπαρκτους κι έκανε μάγκες κάτι ανθυποανύπαρκτους) -συνεχίζουμε να- στεκόμαστε ΚΑΛΑ".

Οτιδήποτε περισσότερο είναι χάιπ και γειά σας.

Δεν ειναι λογικες αυτες.

Με αυτες τις λογικες αμα νικησουμε την Αργεντινη θα εχουμε νικησει μια παρεα ξεφτισμενων, γερασμενων παλιων καλων παικτων, αμα νικησουμε την Σερβια θα εχουμε νικησει ακομα ενα σκορποχωρι νεαρων και μη-εμπειρων παικτων, κλπ κλπ....

Με την ανοητη λογικη σας μονο εαν νικησουμε Ισπανια ή ΗΠΑ ή και Γαλλια ισως(δεν ξερω, ισως τους θεωρειτε ξεδιψασμενους και χωρις κινητρο μετα και το Ευρωπαικο περυσι οποτε αμα τους νικησουμε μικρη σημασια θα ειχε και δεν θα εχουμε αποδειξει τιποτα), τοτε εχουμε κανει κατι και μπορουμε να πουμε οτι ειμαστε καλοι.

Κάθε βήμα στο παρόν τουρνουά, θα είναι για αξιολόγηση. Έχουμε δείγματα για 4 παιχνίδια, και πάμε να δούμε τί θα δούμε κόντρα στους "πρώην Αργεντίνους". Γερασμένοι ΚΑΙ λαβωμένοι, αλλά η γριά κότα έχει το πουλί. Και το θέμα ΕΙΔΙΚΑ με αυτούς (για 'μένα) είναι να μην κάτσουμε πάνω του.

(...να τους πάρουμε, και τί στον κόσμο...)

Η πλακα ειναι οτι οταν εγραψα τα παραπανω δεν το ειχα διαβασει αυτο.

Οποτε προετοιμαζεις το εδαφος για το μονα ζυγα δικα σου.

Αν νικησουμε, σιγα το πραγμα. Θα εχουμε νικησει καποιους γερασμενους, λαβωμενους ανυπαρκτους, αρα δεν καναμε τιποτα σπουδαιο.

Αν χασουμε, χασαμε απο καποιους γερασμενους, λαβωμενους ανυπαρκτους, οποτε ντροπη μας.

Μπορω λοιπον και εγω να λεω, οτι παιζουμε χωρις τους 2 καλυτερους παικτες μας, Σπανουλη και Διαμαντιδη, καθως και οτι δεν παιζουν 3 ακομη τοπ παικτες μας δηλαδη οτι δεν παιζει επισης ο Κουφος και παιζει ο Γλυνιαδακης, και οτι δεν παιζει ο Σχορτσιανιτης και οτι δεν παιζει ο Περπερογλου.

Αρα ειμαστε αποδεκατισμενοι και ομως εχουμε κανει αθλους ως τωρα με το 4 στα 4!!!!!!!

Και αν νικησουμε την Αργεντινη με αυτες τις συνθηκες μιλαμε για ΣΟΥΠΕΡ ΑΘΛΟ!!!!! Ειμαστε ΦΟΒΕΡΟΙ!!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

...ποιός σου έκανε τί μικρός και ξεσπάς με "μειωτικούς" χαρακτηρισμούς συνομιλητών σου σε φόρουμ ωρέ παλήκαρε;

Τεσπα, ιφ ιτ μέηκζ γιου χάπι, ιτ καντ μπη δατ μπατ - καν ιτ ε.

Δημοσ.

...ποιός σου έκανε τί μικρός και ξεσπάς με "μειωτικούς" χαρακτηρισμούς συνομιλητών σου σε φόρουμ ωρέ παλήκαρε;

Τεσπα, ιφ ιτ μέηκζ γιου χάπι, ιτ καντ μπη δατ μπατ - καν ιτ ε.

1ον: Kαλα αν σε πειραξε η λεξη "ανοητη" την παιρνω πισω, και εισαι απο τους λιγους, απο τους ελαχιστους, που θα επαιρνα πισω κατι που εχω πει γιατι τοσα χρονια εχεις δειξει συνεπη λογικη σκεψη.

2ον: Δεν σε χαρακτηρισα εσενα ως ανοητο, αλλά αυτο που ειπες ως ανοητη λογικη. Μπορει καποιος λογικος να πει και ανοητα(λαθος) πραγματα, μην το ξεχναμε αυτο. :-D

Δημοσ.

Κοίτα, μεγάλα παιδιά είμαστε, και ξέρεις τί παίζεται και τί εννοώ. Γι' αυτό και η "εξήγηση 2" δεν χρειαζόταν.

Κατά τ' άλλα, είμαι ζεν. Νο προμπλέμο που λένε. Τα προμπλέμος της καθημερινότητας είναι που με απασχολούν...

Συνεπώς, λέγε ό,τι θες, αλλά είναι κρίμας. Αυτό μόνο.

...κι επειδή τώρα είδα το πιο πάνω αντέντουμ. Και το μόνο που θα σου πω, είναι "έλεος", ωρέ...

"Οποτε προετοιμαζεις το εδαφος για το μονα ζυγα δικα σου."

ΕΙλικρινά δηλαδή, "προετοιμάζω"...; "ΔΙΚΑ ΜΟΥ";

Και να είχα λαμβάνειν κάτι για ολ' αυτά να το καταλάβω, αλλά έλεος ωρέι... :-)

Λοιπόν, τουλάχιστον όσο αφορά μουά, άπειρες φορές έχω -εκφράζοντας απλά τις απόψεις/σκέψεις μου, μη ξεχνιόμαστε- έχω αποδειχθεί όχι μετά Χριστόν, αλλά....ΑΧΡΗΣΤΟΝ προφήτης. Και δε νομίζω ούτε μία να έκανα κωλοτούμπα αντί να πω "οκ μουτζώστε με τώρα, μου χρειάζεται". Όποιος τυχόν..."με παρακολουθεί", ξέρει φαντάζομαι...

Συνεπώς, όχι αδερφέ, δεν έχω καμμιά ανάγκη για..."προετοιμασίες" και σαφώς δε με νοιάζει τίποτα για τα "δικά μου"...

Εγώ τουλάχιστον, απλά γράφω (αυθορμήτως μάλιστα) αυτά που με εκφράζουν, εδώ μέσα. Τώρα αν υπάρχει κόσμος που προσπαθεί να "κερδίσει"/"νικήσει"/(γουατέβερ), κάτι, κάνοντάς το από μεριά του, μου είναι άγνωστο εμένα.

(...σας αφήνω - ξεκίνησε Η ΝΙΚΗ !)

Δημοσ.

49.2% στις βολές σε 4 παιχνίδια. Κακό.

Και επιμένω πως ο ζησης είναι Κατσουράνης.

70.4% εχουμε ρε. 49.2% ειναι στα σουτ γενικα. Μονο το 33% στα τριποντα ειναι ανησυχητικό και οι βολες του Καλαθη που θα ειναι στοχος. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...