Tilemaxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες εγώ λέω. Δεν άκουσα έναν, έναν παίκτη να αναφέρει το ούτε 15% στα τρίποντα, ούτε το μόνιμο πρόβλημα στις βολές. Δεν μου δείχνει τίποτα αυτή η ομάδα και στην καλύτερη θα προσπαθήσει για 8άδα.
gamanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Είχε πλακιτσα χθες. Μου θύμισε μπασκετ αλανας με τυπακια που εμφανώς δεν μπορούσαν, αλλα σε έσκιζαν στο τρέξιμο, τα "τσεκαρισματα" και καταλήγεις ξεθεωμενος. Στα της εθνικής, ευτυχώς δεν μας στοίχισαν οι μαλακιες και οι τσαμπουκάδες στο τελος. Αρχίζουν τα σοβαρά παιχνίδια, για να δούμε...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 16-22 μεχρι στιγμης η Σενεγαλη την Κροατια παιζοντας μαλιστα καλό μπάσκετ. Λες και ηταν μαγικη εικονα το 1ο ημιχρονο με την Ελλάδα.
FilipposMD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Φααααπ η Σενεγάλη. Κλασικοί ασόβαροι Κροάτες! Μπορεί να κερδίσουν εμάς και να χάσουν από το Πουερτο Ρίκο!
washcloud Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Χρήστο τί παίχτηκε με τους Κροάτες; (....ή με τους Σενεγαλέζους φορ δατ μάττερ, μιας και πήρε το μάτι μου να έχει κοντά στην 30άρα ένας τους...) Υποθέτω ότι αντί για άμυνα παίξανε πουλί, ή γαμήθηκαν στην αστοχία πάντως...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ηταν λιγο αστοχοι οι Κροατες αλλα η Σενεγαλη ειναι αλλη ομαδα, οργανωμενες επιθέσεις, καλη κυκλοφορια, μεγαλα σουτ και πολυ σοβαρη αμυνα. Ανυπομονω για το επόμενο.
Chris_85 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ηταν που δε μετρουσε το ματς με τη Σενεγαλη και δε μπορουσαμε να βγαλουμε συμπερασματα. Για να τελειωνουμε με τα αστειακια, η εθνικη ειναι στις 7-8 καλυτερες ομαδες του τουρνουα αντικειμενικα, απεχει ομως πολυ περισσοτερο απο τις 2 πρωτες ομαδες απ' οτι απο την 15η π.χ.
washcloud Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ...αν τυχόν χάσουμε από τους Κροάτες πάντως Χρήστο, θέλω οπωσδήποτε να δω τί συμπεράσματα θα βγάλεις. Αντικειμενικά.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Tι συμπερασμα να βγάλεις απο τη Σενεγαλη του 1ου ημιχρονου που δεν κατεβηκε να παιξει και πως να το συγκρινεις με την Κροατια που εχει την ορθολογικη αναπτυξη που περιμενουμε να εχουν οι Σερβοι, οι Γαλλοι και οι Βραζιλιανοι; Τι ακριβως συμπερασμα θα βγλαεις αν παιξεις καλα με μια ομαδα που αγωνιστηκε οπως η Σενεγαλη με εμας ή μια ομαδα που παιζουν οπως οι Φιλιππινες; 1
Pankar95 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Στηρίζουμε Φιλιππίνες πάμε! Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App
PostHelper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οι πορτορικανοι θα βγαλουν μαχαιρια αυριο. Σταματηστε τη γκρινια επιτελους, η Κροατια πηγε στην παραταση με τα κοντοπιθαρα και σημερα εκανε πλακα στην Αργεντινη. Και εχασε απο την Σενεγαλη(σημερα) την οποια εμεις συντριψαμε για πλακα.... Tι συμπερασμα να βγάλεις απο τη Σενεγαλη του 1ου ημιχρονου που δεν κατεβηκε να παιξει και πως να το συγκρινεις με την Κροατια που εχει την ορθολογικη αναπτυξη που περιμενουμε να εχουν οι Σερβοι, οι Γαλλοι και οι Βραζιλιανοι; Τι ακριβως συμπερασμα θα βγλαεις αν παιξεις καλα με μια ομαδα που αγωνιστηκε οπως η Σενεγαλη με εμας ή μια ομαδα που παιζουν οπως οι Φιλιππινες; Α η Σενεγαλη με εμας κατεβηκε να χασει ενω με την Κροατια κατεβηκε να κερδισει, οποτε δεν μετραει που νικησαμε για πλακα την Σενεγαλη και οι Κροατες εχασαν. Δεν δειχνει απολυτως τιποτα αυτο ε? Μαλιστα.... Δεν λεω οτι δειχνει οτι ειμαστε φοβεροι και τρομεροι, ουτε οτι δειχνει οτι ειμαστε πχ καλυτεροι απο τους Κροατες. Απλως οι λογικες σας και οι συλλογισμοι σας ειναι παντελως εκτός τοπου και χρονου. Και οτι τα ματς(Ελλαδας και Κροατιας) με την Σενεγαλη κατι εδειξαν. Οτι δεν ηταν και τοσο ανυπαρκτη η Σενεγαλη ωστε να λεμε οτι νικησαμε τον αερα. 1
washcloud Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ...καθόλου δεν αγαπάμε, ράδερ. Όχι όταν έχουν συμπεριφορές όπως οι χθεσινές με εμάς. 1
Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 To κανω save,μην χασουμε τετοια ποστ. :-D Τον βασιλειαδη τι τον πηρε,και καλα σουτερ και ετσι.Και εγω αν βαρεσω 20 τριποντα θα βαλω 1-2 Πες μου οτι βλεπεις παιχτη Καλαθη , που οι 6 στις 5 πασες του ειναι λαθος κ στα σουτ πεταει τη μπαλα στο ταμπλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα