Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σούμα έναρξης :

Βουγιούκας καθυστεριακός : πιο αργός κι από τον Χατζηνικολάου.

Ζήσης αφαιρετικός : μηδέν από μηδέν, μηδέν.

Μπουρούσης θετικός. Έδειξε να ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται. Δεν έδειξε βέβαια να σφύζει κι από ενέργεια.

Καλάθης : εκτός χωροχρόνου, στο μεγαλύτερο διάστημα.

Πρίντεζης : ...ποιός;

Γλυνιαδάκης : άμπαλος (εζ όλγουέιζ), αλλά του κόβει να εκμεταλλευτεί περιπτώσεις.

Καϊμακόγλου : ...ντροπής πράμματα...   :P

Μάντζαρης : μπήκε, έβαλε 2 στα 2 τρίποντα, όλα καλά (αλλά μέχρι εκεί).

Βασιλειάδης : βρήκε ευκαιρία να τον ξαναθεωρήσει ο κόσμος σουτέρ, χλατσώνοντας μερικά στους αμπάσκετους του ανύπαρκτου μπακ-κορτ.

Σλούκας : βρήκε κι αυτός ευκαιρία να χώσει μερικές ψιλές στους σκορπιοπεθαμένους ώστε να γλυτώσει από τις αρχικές άνοστες εντυπώσεις.

Παπανικολάου : αν είδε ο Τζιέμης των Ρόκετς το παιχνίδι, παίζει και να του κόψει κάτι από τα 5 μύρια :ρ

Αντετοκούνμπο : πρόταση μετονομασίας σε Ανετοκούμπο. Αρκετά άνετος για την ηλικία του, όχι τίποτε φοβερό, αλλά μια θετική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Κατσικάρης : άντε να δούμε. Δεν βλέπω και πολλά από τα υποτιθέμενα καλά του στοιχεία να βγαίνουν στο παρκέ (πχ πού ήταν το <<μπάσκετ των 10">> ; ). Θα δείξει κι αυτός.

Κι επειδή δεν νομίζω ξαφνικά να γίναμε γκολτζήδες, λυπάμαι που τα καλά ποσοστά από την περιφέρεια μας βγήκανε σε έναν αδιάφορο αγώνα (καλύτερα να μας βγαίνανε απέναντι σε ομάδα της προκοπής).

Άντε να δούμε τί αρχίδια έχουμε σε σοβαρό παιχνίδι όπου και τυχόν θα σπάσουμε τα δοκ.... τα στεφάνια δηλαδή.

Πότε ξαναπαίζουμε, και με ποιούς;

• Like 1
  • Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σούμα έναρξης :

Βουγιούκας καθυστεριακός : πιο αργός κι από τον Χατζηνικολάου.

Τον αδικεις. Ειναι πιο γρηγορος απο τον Χατζηνικολαου. Οχι πολυ....

Ζήσης αφαιρετικός : μηδέν από μηδέν, μηδέν.

Θα βοηθησει πιστευω ομως στην συνεχεια.

Καλάθης : εκτός χωροχρόνου, στο μεγαλύτερο διάστημα.

Με προβληματισε και εμενα. Γιατι αραγε ηταν τοσο περιεργα μετριος προς κακος?

Πρίντεζης : ...ποιός;

Καλος ηταν.

Γλυνιαδάκης : άμπαλος (εζ όλγουέιζ), αλλά του κόβει να εκμεταλλευτεί περιπτώσεις.

Δεν κοβει ουτε με βαλέ, τι του κοβει λες??

Αντετοκούνμπο : πρόταση μετονομασίας σε Ανετοκούμπο. Αρκετά άνετος για την ηλικία του, όχι τίποτε φοβερό, αλλά μια θετική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αν μαθει να σουταρει και αν σταματησει να ειναι τοσο ταπεινος θα γινει απο τους καλυτερους(οχι του κοσμου, αλλά του γηινου επιπεδου, εκτός Λεμπρον, Ντουραντ, κλπ δηλαδη).

Με Κουφο και Σχορτσιανιτη(αυτος γιατι δεν παιζει??) αντι για Βουγιουκα, Γλυνιαδακη καθως και με Σπανουλη αντι για .....???δεν ξερω...., θα πηγαιναμε πολυ ψηλα.

Δημοσ.

Τσάμπα τα λεφτά για τη wild card...

Οι αμερικάνοι κατά τ άλλα ας χαλαρώσουν και λίγο, αύριο ξαναπαίζουν και με δυσκολότερο αντίπαλο...

Ναι στα παπακια τους,με αυτα που παιρνουν.Μεχρι αυριοπ να τους βαλεις να τρεχουν θα το κανουν.

Δημοσ.

Δεν κοβει ουτε με βαλέ, τι του κοβει λες??

Μπασκετικά είναι αγγούρι. Τεχνική μηδέν και σε σουτ και σε κινήσεις σώματος. Αλλά σαν άνθρωπος κοιτάζει να τσιμπήσει κανένα χαμένο-για χαμένο- ρημπάουντ, να βάλει τον όγκο του όπου ίσως βοηθήσει/να εκμεταλλεύτει κανένα κενό στην επίθεση (γιατί σε σώμα-με-σώμα είναι χαμένος από χέρι). Ταγάρι είναι δηλαδή, αλλά όχι χαϊβάνι. Αυτό εννοώ (και είχαμε μπόλικα χαΐβάνια κατά καιρούς).

Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι γουστάρω κι όλας, αλλά απλά δεν είναι και για κρέμασμα...

Ο Πρίντεζης που λες "καλός", εγώ δεν είδα καν να ήταν παρών. Έχασα βέβαια και φάσεις, αλλά δεν νομίζω τόσο πια.

Ο δε Σπάμμερ, από το ΝΒΑ κι εντεύθεν έχει γίνει άλλος παίκτης. Χάλια παίκτης, σε σχέση με το παρελθόν της νιότης του. Αρκετά μας σκόρπισε τα τελευταία χρόνια με τις λάθος επιλογές του, με τα αβίαστα λάθη του, με την αστοχία του. Αρκετά αποδιοργάνωσε την ομάδα σε έναν στρεβλό ρυθμό. Ας πορευτεί χωρίς αυτόν πια κι ας μην ελπίζουμε πως "με αυτόν θα ήμασταν καλύτεροι". Διότι δεν θα ήμασταν.

Ο χοντρός συμφωνώ ότι δεν θα ήταν άσχημη προσθήκη. Αν όχι στη θέση του Βουγιούκα, έστω στου Γλυνιαδάκη.

Τον Ζήση επίσης τον πήγαινα παλιά, αλλά είναι επίσης ξοφλημένος. Σέβομαι την φιλοτιμία του βέβαια, και είμαι σίγουρος λοτι θα έρθουν στιγμές που θα δώσει λύσεις ίσως και από το πουθενά, αλλά καλύτερα να ήταν πια στην θέση του κάποιος άλλος, νέος.

Ο Καλάθης είναι ίσως πολύ νωρίς για να κριθεί. Πάντως, όπως φοβόμουν, δεν βλέπω και τρομερή εξέλιξη σε σχέση με τον παίκτη που έβλεπα στην Ελλάδα πριν 2 χρόνια, καθώς από τότε έχω να τον δω. Ελπίζω να δώσει παραπάνω στη συνέχεια. Η ηλικία του και το επίπεδο στο οποίο ανταγωνίζεται, δεν δικιολογεί "λιγοσύνες".

Γενικά πάντως δεν βλέπω την ομάδα που "δαγκώνει", όπως η γενιά της περασμένης δεκαετίας, και συγκεκριμένα των ετών '04-'05-'06-'07. Άνευροι και λίγοι μου φαίνονται.

Δημοσ.

H Κροατία στην παράταση... WTF!?!

Παιχνιδάρα. Λιγο ήθελε να βγουμε Λευκο Πυργο να πανηγυρισουμε με τα αλανια τους Φιλιππινέζους στο Λευκο Πυργο τη νικη. Σφαγη στο τελευταιο τριποντο που δεν δόθηκε φάουλ. Ετσι οποως τους ειδα αν καταφερουν να επικρατησουν της Σενεγάλης που μπασκετικα την εχουν αλλά σωματικα ειναι πολυ πισω τους μενει το Πουερτο Ρικο που αν και κατα πολυ ανωτερο ειναι πιθανο να ειναι σφαγμενοι μεταξυ τους μεχρι τότε. 

Δημοσ.

Για πειτε μου εσεις που δε σας αρεσαν οι Ζησης/Καλαθης, γιατι στο πρωτο ημιχρονο ο ψηλος τους ο νβαερ ειχε 4 ποντους και στο 2ο, 20;

Τι παραπανω επρεπε να χουν κανει αυτοι οι 2? Να βαλουν 2-3 σουτ που χασαν; Οκ μαζι σας, αλλα σουτ ειναι αλλοτε χανονται και αλλοτε μπαινουν.

Να δωσουν ρυθμο; Με μπροσταρη αρχικα το Ζηση και με Καλαθη επειτα στον ασσο τους ριξαμε 30αρα.

Να βαλουν εκαστος 30 ποντους; Τοτε ο καιμακογλου και οι λοιποι παικτες που λειτουργουν ως δεκτες και σκοραρουν απο ασιστς, δε θα χαν ουτε τους μισους ποντους.

Πραγματικα θελω να ξερω, τι παραπανω θελετε απο Καλαθη και Ζηση. Το 100% αυτου που πρεπει να κανουν, το καναν σημερα. Χαμηλης δυναμικοτητας ο αντιπαλος, αλλα αυτο δε σημαινει κτ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχω χάσει επεισόδια μήπως; Απ' όσο ξέρω, ένα ματς έχουμε παίξει και αυτό με ομάδα που έχει για βασικό παίκτη της Ελευσίνας. Από πού κι ως πού βγάλατε συμπεράσματα, θετικά ή αρνητικά; Η ομάδα ήταν αρκούντως σοβαρή από το πρώτο λεπτό και δεν ανησύχησε. Μοιράστηκε ο χρόνος, δεν χτύπησε κανείς. Αυτά μόνο μπορεί να πει κανείς.

Με σοβαρές ομάδες απέναντι μιλάμε για άλλο άθλημα. Ο Αντετοκούνμπο, ας πούμε, πού θα ξαναβρεί χώρους για να κάνει αυτές τις εφορμήσεις; Τον περιμένω χειρότερο στο εξής. Ο Παπανικολάου αντίθετα, πού θα βρει τόσο αθλητικούς αντιπάλους να τον ταράξουν στις τάπες; Τον περιμένω καλύτερο. Και τα λοιπά... Υπομονή και ψυχραιμία.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχω χάσει επεισόδια μήπως; Απ' όσο ξέρω, ένα ματς έχουμε παίξει και αυτό με ομάδα που έχει για βασικό παίκτη της Ελευσίνας. Από πού κι ως πού βγάλατε συμπεράσματα, θετικά ή αρνητικά; Η ομάδα ήταν αρκούντως σοβαρή από το πρώτο λεπτό και δεν ανησύχησε. Μοιράστηκε ο χρόνος, δεν χτύπησε κανείς. Αυτά μόνο μπορεί να πει κανείς.

Με σοβαρές ομάδες απέναντι μιλάμε για άλλο άθλημα. Ο Αντετοκούνμπο, ας πούμε, πού θα ξαναβρεί χώρους για να κάνει αυτές τις εφορμήσεις; Τον περιμένω χειρότερο στο εξής. Ο Παπανικολάου αντίθετα, πού θα βρει τόσο αθλητικούς αντιπάλους να τον ταράξουν στις τάπες; Τον περιμένω καλύτερο. Και τα λοιπά... Υπομονή και ψυχραιμία.

Το αυτό, ματς να πιάσουν ρυθμό, επίσημη προπόνηση που δεν αντέχει σοβαρής κριτικής ούτε για τα θετικά, ούτε για τα αρνητικά, γιατί υπήρξαν και τα δυο.

Το θέμα ειναι να δούμε καλά πράγματα όταν η μπάλα θα καίει.

Το μόνο που μπορεί να βγει, ειναι μια εμπιστοσύνη στον Καϊμάκ για κανά δυο σύστηματα επιθετικά .

Δημοσ.

To τουρνουα για την Εθνικη αρχίζει την Τρίτη με Κροατια, Τετάρτη με Αργεντινη και ελπίζουμε για 2 νικες στις διασταυρώσεις. Αυτα τα 4 ματς ειναι όλη η διοργάνωση. Το χθεσινο όπως και το σημερινο δεν χωρανε καμιας κριτικης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...