whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 1. Τι πυροβόλο μαλακίας, ο σχολιαστής του αντένα! 2. Σλούκας; 5 λεπτά παίζουμε με 4 και τον ανταγωνίζεται ο Καλάθης.
Chris_85 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλα και ο μαυρουκος μας δειχνει προοπτικες all star.
Chris_85 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 O καλαθης πιεζει καλα στη μπαλα. Μ' αρεσει ειναι πολυ μετρημενος. Ο Σλουκας οντως, τιποτα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 O Καλάθης επιθετικά, δεν έδωσε ρυθμό στους συμπαίκτες του κι είχε 2-3 ασταθείς πάσες/ενέργειες όταν η ομάδα ανέβαινε. Δεν παραπονιέμαι, αλλά δεν έχει νόημα να εστιάσουμε και σε ότι κάνουμε καλά. Σχολιαστής: "αποσυναρμολογούμε την άμυνα των αντιπάλων"... Η πρώτη άμυνα lego.
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Εγώ πάλι βλέπω ότι οι μόνοι συγκεντρωμένοι σε όρους ομάδας, είναι ο Μπουρούσης και σχετικά ο Αντετό. Το ότι μπαίνουν (ελέυθερα ή μη, με αμπάσκετους απέναντι ή όχι) τα τρίποντα, δεν λέει κάτι. Πρώτος αγώνας βέβαια και τί ασφαλή συμπεράσματα να βγάλεις, αλλά γενικά δεν μου αρέσουν οι τάσεις μας. Πολύ αδυναμία και στην κυκλοφορία της μπάλας και στις λειτουργίες των 4ριών, των 3ων, των γκαρντ. Με τέτοιους ανύπαρκτους απέναντι, θα έπρεπε να βλέπαμε σώου διαφοράς +20φεύγα, χωρίς ούτε μισό τρίποντο/βολές. Τεσπα θα δείξει η πραγματική τους κατάσταση, όταν παίξουν με πραγματικές ομάδες. 2
Chris_85 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ο σχολιαστης φοβαται να μιλησει γ οτι βλεπει κ αβανταρει τους δικους μας αβερτα. Οντως εκανε καποια λαθη ο Καλαθης, αλλα αυτος και ο Ζησης εχουν αποκοψει τελειως την πασα προς τους ψηλους. Που ειναι κ ολο τ παιχνιδι μεχρι στιγμης.
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 washcloud, η μπάλα φτάνει σχετικά εύκολα στη ρακέτα, από όλους και και για όλους. Δεν είναι αυτοματοποιημένες όλες οι συνεργασίες, πχ pnr σλούκα-μπουρούση, ο δεύτερος βρέθηκε να τρέχει μόνος του και ο πρώτος να μπιστάει στα 9 μέτρα, αλλά όπως είπες και εσύ, πρώτο επίσημο παιχνίδι, σε 2-3 παιχνίδια νομίζω πως θα διαβάζουν το παιχνίδι καλύτερα και θα εκτελούν γρηγορότερα. Το ίδιο πιστεύω και με τον καλάθη και τα 4αρια μας.
scullyist Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Βλέπει κανείς από webtv; Αν ναι, σέρνεται και κάνει όλο διακοπές και σ' εσάς ή να ευχαριστήσω την σύνδεση μου;
Xero1991 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δεν βλέπω αλλά από σχόλια στο σπορτ24 και gazzetta ναι, κολλάει και σε άλλους.
scullyist Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Υπέροχα [not], προς εύρεση ξένου stream τότε. Ευχαριστώ Xero.
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σκαλάκι, δοκίμασε εδώ : http://live-agones.blogspot.gr/p/tv-2.html (με Chrome, αν με άλλον σου πετάξει redirection σε διαφήμιση) 1
gatokoritso Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 θέλω να δω τον αγώνα αλλά τα μάτια μου τσινανε...δεν λειτουργώ σε τέτοια ανάλυση
scullyist Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 @W, Υep, αυτό παίζει μια χαρά (από FF). Το έβλεπα πλέον στο stream2u.me αλλά κόντεψε να με πάρει ο ύπνος με τους σχολιαστές και ειδικά τον χαμηλωμένο ήχο από το γήπεδο (άμα δεν ακούς το παπούτσι να κολλάει στο παρκέ...), ξαναξύπνησα τώρα, thank you sir!
margaritagr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ενταξει δεν ειναι για σχολιασμο το ματς, οι απεναντι δε ξερουν τι ειναι μπασκετ. Παμε για το επομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα