Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς Λαθομηχανούλη, μια χαρά θα πάμε. Κι άμα δεν είχαμε και Γουαναμπηάδη, ακόμη καλύτερα θα είμασταν (...ας ελπίσουμε ότι έστω θα του τραβήξει λουριά/αυτιά ο Κατσικοποδάρης όταν θ' αρχίσει τα πετροβολήματα). Είμαστε αουτσάιντερ (αν το πάρεις λογικά), οπότε νομίζω γι' αυτό και θα προκόψουμε.

• Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι προφανως ειναι δηλωση παικτη της Εθνικης Ομαδας, απαντωντας σε ερωτηση για τις απουσιες. Μαντευεις ηδη ποιος το ειπε, ε;

Δημοσ.

Ρε συ Κρις και όλοι οι υπόλοιποι που θα ψηθείτε πάλι με τα οπαδικα, έλεος. Αφήστε μας να χαρουμε το Παγκοσμιο και μπειτε στις σελίδες των ομαδων σας και ξεκατινιαστείτε όσο θελετε εκει. 

• Like 2
Δημοσ.

Χρηστο ειναι εντελως ακυρο αυτο που λες, εως και προσβλητικο.

Η Σενεγαλη στο μονο που μπορει να μας δημιουργησει προβλημα ειναι τα ριμπαουντς. Θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να μας κερδισουν, αλλα οχι ακατορθωτο. Παντως ειναι καθαρα στο χερι μας το ματς.

Δημοσ.

Ήταν προσβλητικό που σπαμάρανε κάποιοι τέσσερα threads (αυτό, της εθνικής και τα δύο οπαδικά), όσο ο Καλάθης έπαιζε να υπογραψει στον ΠΑΟ για τη συμμετοχή του στην Εθνική και μάλιστα ενώ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ, ήταν στον πάγκο με πολιτικά και μόλις κατέληξε ότι δεν θα υπογράψει, όλα καλά κι όλα ωραία ;

Δεν καταλαβαίνουμε τα μεγάλα παιδάκια πότε και πού το πάει ο καθένας;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο και το σταματάω εδώ, όποιος θέλει , εντελώς καλοπροαίρετα κάνει αναφορά στο ποστ μου και συμφωνώ από τώρα.

Απλά για την ακρίβεια, συνέχισα, δεν άρχισα. :-)

Δημοσ.

Αμα εσενα σ αρεσει να σου λενε οτι εισαι κατινα και ξεκατινιαζεσαι, κανε τουμπεκι. Προφανως αυτο ειναι το επιπεδο του χρησταρα.

Οσο για τον Καλαθη, ντροπη η συμμετοχη του. Αλλα να μου πεις, εδω βγαινει ο Μπουρουσης και λεει "δε πιαστηκα ποτε ντοπε", ο Καλαθης μας μαρανε;

Κριμα γιατι στην Εθνικη οι περισσοτεροι ειναι εξαιρετικοι χαρακτηρες και ο προπονητης φαινεται - μετα το αποτυχημενο περασμα του απο τον Αρη - πως μπορει να αποτελεσει μεγαλο κεφαλαιο.

Δημοσ.

Aρχισαμε παλι το ιδιο "ηθικο" ποιημα με τον Καλαθη. Δεν βαρεθηκες 2 μηνες τωρα; Θεωρεις οτι δεν εχεις εξαντλησει το ζητημα μεχρι αηδιας; Πιστευεις οτι εχεις να μας πεις κατι καινουργιο επι του θεματος; Η οτι θα ακουσεις κατι καινουργιο; Η οτι η FIBA που ειναι πιο αρμοδια απο 'σενα για το ποιος δικαιουται να παιξει, θα αλλαξει γνωμη;

Η απλα ολα αυτα ειναι οτι ακριβως ειπε ο Chrisxxx ; Βαλε λιγο τα οπαδικα σου γυαλια στην ακρη (μαζι με τα πικροχολα σχολια για Σπανουληδες και Καλαθηδες καθε 2ο-3ο ποστ) και μετα θιξου ελευθερα απο σχολια σαν του Chrisxxx.

Δημοσ.

Προτροπες εκει που σε παιρνει.

Η επιχειρηματολογια σου ειναι σαθρη και ελλειπης, για πολλοστη φορα. Το "νομιμο" δεν ειναι παντα ηθικο.

Βεβαια βαζελος εισαι οποτε λογικο να μην αντιλαμβανεσαι τη διαφορα.

Δημοσ.

Αμα εσενα σ αρεσει να σου λενε οτι εισαι κατινα και ξεκατινιαζεσαι, κανε τουμπεκι. Προφανως αυτο ειναι το επιπεδο του χρησταρα.

...δε νομίζεις ρε Χρήστο, ότι είσαι υπέρ του δέοντος "ευαίσθητος" από τη μια, κι από την άλλη υπέρ του δέοντος υπερβολικός με "χαρακτηρισμούς";

"Προς υπεράσπιση" του (ΚΑΘΕ) Χρήστου -με ουρά ή χωρίς- φαίνεται καθαρά ότι ο σκοπός του ποστ του ήταν η προτροπή να μην βρεθεί αφορμή να ξεκινήσει ξεκατίνιασμα (πρακτική υπαρκτότατη - ελπίζω να μη διαφωνείς), η οποία θα "δηλητηριάσει" το θρεντ και τα μάτια όσων θα μπαίνουν εδώ για να διαβάσουν περί Εθνικής αυτές τις μέρες. Ούτε προσωπικά προσπάθησε να σου επιτεθεί, ούτε τίποτα.

Αντιθέτως, εσύ ξεκίνησες με το γνωστό κοντροβέρσιαλ ζήτημα "Βασίλειος Σπανούλης". Και αναρωτιέμαι, χρειαζόταν να αναφέρεις την δήλωση κάποιου, για να αποδείξεις τί με αυτήν; ΕΣΕΝΑ δε σου φαίνεται ότι πιο πολύ θα "προκαλέσει" κάποιους αυτό για να αρχίσει ένα γαϊτανάκι που ΘΑ καταλήξει στην όξυνση οπαδικών ενστίκτων;

Γνώμη μου, ήταν και ως "είδηση" περιττό το να την αναφέρεις (πόσο μάλλον που ο Σπάμμερ είναι εκτός ομάδας αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να "δεις" ότι μάλλον θα γίνει η σπίθα για "άλλα").

Αν έχεις κάπου δίκιο, είναι στο ότι εσύ προσωπικά μπορεί να μην ξεκίνησες "για οπαδικούς λόγους", αλλά για την προσωπική εκτίμηση που έχεις για έναν παίκτη (αυτό ας πούμε ότι κάποιοι άλλοι αν θέλουν το πιστέυουν, αλλά εγώ που ας πούμε είμαι καλόπιστος, πιστεύω ότι εκεί έχει τη βάση του. Όσο κι αν επίσης πιστεύω πως η υποκειμενικότητά σου είναι υπαρκτή, και έχει να κάνει και με την καταγωγή του παίκτη). Και πάλι όμως, πιο πολύ άκυρο παρά με δημιουργικό ποτένσιαλ είναι το να πεις ό,τι είπες (και μάλιστα με το ύφος που το είπες).

Κατά τ' άλλα, όταν ο (Μοντε)Χρήστος, κάθε άλλο παρά έχει δείξει ότι μπαίνει στα αθλητικά για να προκαλέσει με τα οπαδικά ή με πιθανό προβληματικό χαράκτήρα/να προσβάλλει κόσμο, είναι φάουλ και μάλιστα φλέιγκραντ το να του αποδίδεις εκφράσεις όπως "το επίπεδο του Χρηστάρα"....(ήμαρτον δηλαδή, λες και είπε καμμιά βαριά κουβέντα για μέλος της οικογένειάς σου, αντέδρασες.....). ΑΝ θες, δες το. Και πράξε και ανάλογα, αν θες....

Επίσης, κι αν δεν το έχεις καταλάβει, η πλειονότητα των όσων έχουμε γκρινιάξει περί Σπανούλη, και δη σχετικά με την Εθνική, δεν είναι ούτε επειδή ο άνθρωπος έχει δώσει παρουσία και ιδρώτα εκεί εδώ και πολλά καλοκαίρια της ζωής του, δεν είναι ούτε γιατί μας χαλάει η προφορά του - είναι γιατί κάπου μας χαλάει η "προσφορά" του.

Έχουμε επίσης γκρινιάξει όχι για να πάρουμε στον οχετό του στόματός και των πλήκτρων μας τον Μπίλη, αλλά για να δείτε κάποιοι επιτέλους ότι φανφάρες τύπου "ο καλύτερος της Ευρώπης έτσι - ο καλύτερος της Ευρώπης αλλιώς", είναι τουλάχιστον παιδικές, όταν εμφανώς ο άνθρωπος έχει εδώ και χρόνια αγωνιστικό πρόβλημα με την απόδοσή του, το οποίο γενικώς οι "αφοσιωμένοι οπαδοί του" το προσπερνάν λέγοντας "ψιχαλίζει".

Τελευταία κουβέντα (αμαρτία είναι σήμερα που ξενικάει το...VasilakopouloBASKET 2014) : μίση ατάκα είπε ο xxx, και φέρθηκες σαν τους Ναζήδες που απορρίπτεις στο αβατάρι σου : σκοτώναμε έναν τους στον Β'ΠΠ, και βάζανε στον τοίχο 30 από τους δικούς μας για αντίποινα. Μην το κάνεις - δεν τιμάει ούτε εσένα.

• Like 1
Δημοσ.

Προτροπες εκει που σε παιρνει.

Η επιχειρηματολογια σου ειναι σαθρη και ελλειπης, για πολλοστη φορα. Το "νομιμο" δεν ειναι παντα ηθικο.

Βεβαια βαζελος εισαι οποτε λογικο να μην αντιλαμβανεσαι τη διαφορα.

Οπα ρε αγριε, οπα ρε σουρουκλεμέ :P

Αποτι βλεπεις δεν ασχολουμαι καν με το τοπικ, κι ουτε προκειται γιατι πολυ απλα εχεις κουρασει και ειμαι βεβαιος οτι κουραζεις και τους ελαχιστους εναπομειναντες να ασχολουνται με αυτα που γραφεις. Απλα το πιο οξυμωρο πραγμα ειναι οτι ο μονος που κανει για αλλη μια χρονια, αλλη μια διοργανωση, αλλο ενα τοπικ, πικροχολα οπαδικα σχολια/υπονοουμενα και χαρακτηριζει ή ειρωνευεται οποιον διαφωνει μαζι του σε οτιδηποτε, ξαφνικα θιγεται επειδη του ειπαν οτι εχει αυτη τη συμπεριφορα.

Κλαμα για Καλαθη, Σπανουλη, ΔΔ κλπ σε ενα ακομα τοπικ. Γιαυτο το πραγμα ζεις, αυτο το πραγμα σε γεμιζει , τοσα χρονια η μονη σου ενασχοληση με το μπασκετ ειναι το ποιον αντιπαλο παιχτη θα κραξεις σε οποιοδηποτε τοπικ, συνεχισε ελευθερα.

Νταξει , οπως λες, εγω ειμαι "βαζελος" ως εκ τουτου δεν εχω στοιχειωδη λογικη να αντιληφθω την αρμονια, την ωριμοτητα και το mindset ενος γαυρου οπαδου, αλλα oι αλλοι 2-3 που σου λενε το ιδιο πραγμα στην τελευταια σελιδα, νομιζω υποστηριζουν αλλη ομαδα. Βεβαια δεν ειναι Ολυμπιακοι, οποτε κι αυτοι στην ιδια κατηγορια μειωμενης αντιληψης θα ανηκουν.

Καλη συνεχεια απο εμενα, αν και δε το βλεπω να υπαρχει τετοια μεχρι να τελειωσει το Μουντομπασκετ, ειδικα οσο σου δινουν σημασια. Ακομα δεν αρχισε και αρχισες τα δικα σου, οποτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...