MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πάντως έχει μια διαφορά το "έλα μωρέ όλοι ντοπάρονται" από το "πιάστηκε να ντοπάρεται και είναι τιμωρημένος". Η εθνική κάποτε -υποτίθεται τουλάχιστον- πρέσβευε κάποιες αρχές και το διαφλημιζε σε πρώτη ευκαιρία. Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να κάνει ήττες σκοπιμότητας, να μιλάει ο Ελληνιάδης με διαιτητές, να παίρνουμε wild cards, να μη μας πειράζουν οι ντόπες κτλ. Κάτι μου λέει ότι οι αποτυχίες δεν είναι άσχετες με αυτή την αλλαγή της νοοτροπίας. Παντα ιδια νοοτροπια επικρατουσε στην εθνικη, απλα η γενια των σημερινων 30ρηδων εως 35ρηδων ειχε τετοια προσωπικοτητα, hype και συνοχη (μια περιοδο, οχι παντα) που υπερισχυσε της ηλιθιας νοοτροπιας που συνοδευει την εθνικη απο την κορυφη ως τα νυχια. Και πριν απ'τα περιστατικα που περιγραφεις, υπηρξαν αλλες γελοιοτητες αντιστοιχου μεγεθους, με νατουραλιζε 5ρια επειδη οι δικοι μας φτανανε ως το 2.04 κλπ κλπ. Η φετινη εθνικη παντως, εχει περγαμηνες για κατι αξιολογο σε σχεση με τις προηγουμενες. Λιγοτερο pr (οπως ειχαν καταντησει την εθνικη ορισμενοι τα τελευταια 3-4 χρονια) και περισσοτερο νεο αιμα με -ελπιζω- διαθεση για διακρισεις.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (E καλά και συ ΈΧΕΙΣ θέμα με τις αντωνυμίες, και την ..υπεράσπιση γενικώς ε) Αλήθεια ακόμα δε μάθαμε απο που πήρε τα χρήματα για την wildcard? Συγχαρητήρια βεβαίως βεβαίως σε όσους επικροτούν τακτικές Τζέκου και Άρσης Βαρών.. Αυτοί είμαστε τελικά, στο βωμό της νίκης, θυσιάζουμε τα πάντα. Aυτό με τις αντωνυμίες δεν το 'πιασα. Όσο για την "υπεράσπιση", απ' τη μια μιλάς "σταυροφοριακά" για την ηθική - απ' την άλλη σε χαλάει η τάση μου για "υπεράσπιση"; Τί ηθικότερον από το να υπερασπίζεσαι τρίτους χωρίς πάθη, αρκεί να θεωρείς ότι υπάρχει βάση; (Βtw και εσένα έχει τύχει να σε έχω "υπερασπιστεί". Που απ' τη μια "αποδεικνύει" το προηγούμενο που είπα -το περί "βάσης"- κι από την άλλη δεν θα έπρεπε να είναι λόγος προσωπικός σου για να εκτιμάς αυτήν ακριβώς την τάση για υπεράσπιση -γενικά, όχι απαραίτητα από εμένα- αντί να αφήνεις να εννοηθεί ότι δεν είναι σωστή ως έννοια; Εκτός κι αν εννοούσες/φρονείς ότι είναι "επιλεκτική" η δική μου αυτή τάση...). Εν τω μεταξύ, δεκάρα δεν δίνω για τον Καλάθη ε. Έρθει-δεν έρθει. Για την ακρίβεια θα προτιμούσα να μην, και να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες γηγενή παιδιά, και όχι αμερικανο-τουρίστες όπως αυτός και ο Κουφός. Άσε που και γενικώς καν δεν μου πολυάρεσαν αυτά που έβλεπα παλιότερα από αυτόν ως παίκτη κτλ (Σε τί φάση είναι τώρα, ιδέα δεν έχω βέβαια). Ολ' αυτά όμως, ουδεμία σχέση έχουν με την περίφημη ιστορία του ντοπαρίσματός του. Η οποία, mind you, δεν ήταν κάτι φόλα ξεκάθαρο, αλλά ως γνωστόν την άρπαξε επειδή λέει ανιχνεύτηκε στα τεστ του ουσία που είθισται να χρησιμοποιείται για να καμουφλαίρνει..."δυναμωτικά". Άσχετος είμαι -όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι άλλωστε- για να ξέρω να εκτιμήσω παρασκηνιακά τί ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει η όλη φάση που παίχτηκε. Όπως όμως και να 'χει, υποθέτω πως δεν έπαιρνε δα και ΤΑ φάρμακα, για να πηδάει 2 μέτρα ας πούμε - και σίγουρα ό,τι (ίσως) έπαιρνε, δεν τον έκαναν καλύτερο πασέρ και ευστοχότερο σουτέρ κτλ. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, στην καλύτερη βελτίωση αντοχής του προσφέρανε τα όσα ΙΣΩΣ πήρε. Το οποίο βεβαίως και εμπίπτει στον "αθέμιτο ανταγωνισμό", αλλά παν' απ' όλα το ζήτημα είναι η μη συμμόρφωση με συγκεκριμένους θεσπισμένους κανόνες. Και μάλιστα από φορέα του ΝΒΑ, και όχι από κάποιον άλλο σχετικό με τους αθλητές παγκοσμίως (ο WADA δηλαδή). Για να μην πω ότι παίζει και θέμα για τα κριτήρια "ουσιών" και τα όρια που θέτει ο κάθε φορέας κτλ. Κοντολογίς και συμπερασματικά, πολύ κακό για μια κατάσταση που δεν είναι ούτε για να γίνει τόσο κακό (να πω ότι έγινε υπεραθλητής ο Νικολάκης και σπάει παγκόσμια ρεκόρ το ένα πίσω απ' τ' άλλο, να το καταλάβω). Περισσότερο ζήτημα υποκρισίας και ευκαιρία δακτυλοδειξίματος μου φαίνεται εμένα, για όποιον δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο περιστατικό. Μέχρι και κακεντρέχειας. Όσον αφορά εσένα που το έθεσες όπως το έθεσες, θα πω διακριτικά ότι μιλάμε για "υπερβολή". Διότι όπως είπα, αν έχεις τόση ηθική ευαισθησία, καλύτερα -θεωρώ- να την διαθέτεις κόντρα στον Βασιλακό και τα χαΐρια του τα τελευταία χρόνια, που πραγματικά έχει ξεφτιλίσει το ζήτημα Εθνική Μπάσκετ, από έμμεσα έως άμεσα. Δεν είναι το ζήτημα να μας πειράζει ο Καλάθης και οι -ίσως φτηνές/ίσως κι όχι, δεν ξέρω- δικιολογίες του για την φαλάκρα του. Όχι όταν ζει σε έναν κόσμο που η πλειονότητα χαπακώνεται γιατί δυστυχώς α) μπορεί β) έτσι κάνουν κι οι άλλοι γ) του δίνει την γαμημένη δυνατότητα η "τεχνολογία" και οι μαλάκες είναι όχι αυτοί που το κάνουν, αλλά εν τέλει αυτοί που πιάνονται....(έστω και δια της πλαγίας). Για να μην πω ότι σπάνια πιάνονται "μεγάλοι", αλλά τα ξεκαρφωτικά κορόϊδα..... Όσο για την "νίκη" που λες, αφ' ενός η περίπτωση Τζέκου είναι από κάθε μπάντα διαφορετική (αθλητής-μονάδα που έχει να κάνει εμ ρεκόρ και μετάλλια και ξεκάθαρη περίπτωση ντοπαρίσματος), αφ' ετέρου προσωπικά θα προτιμούσα η Εθνική, ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό το "μουντιάλ της ντροπής = το πληρωμένο" να πάει με την Νέων ας πούμε. Ή έστω γενικά με νέα παιδιά, όπου οι μεγαλύτεροι να είναι οι 90άρηδες ξερωγώ. Οπότε κάθε άλλο παρά οι "νίκες" είναι αυτές που εμένα μ' ενδιαφέρουν και με εκφράζουν. Άσε που αφού με διαβάζεις, θα έπρεπε να ξέρεις ότι το δικό μου ζόρι δεν είναι οι νίκες, αλλά άλλα πράγματα. - - - - - Τέλος όσο για τα λεφτά της αγριόκαρτας, τα έχουμε πει : τα έσοδα τα είχε η ΕΟΚ. Κυρίως από τη "μόνιμη" χορηγία της Eurobank. Μόνο που ΑΥΤΑ, κανονικά θα έπρεπε να διατεθούν για το άθλημα σε όλα τα επίπεδα, σε όλη τη χώρα. Και τώρα για να ρεφάρει έχει βάλει χαράτσι στα δελτία. Δεν τα πήρε από κα'ναν Τράκη όπως εδώ και καιρό άφησαν οι Αγγελόπουλοι να εννοηθεί (ναι, θα δώσει ο Τράκης λεφτά....Χαχ...), αλλά απλά άδειασε τα ταμεία και την νύφη θα την πληρώσουν -πάλι- οι αποκάτω... (Υπ' όψιν ότι δεν υπερασπίζομαι Τράκη - τουναντίον θα προτιμούσα να πήγαινε κι αυτός και τα γκαφρά του -...τα ποιά..;!- στα τσακίδια και όσο πιο μακρυά γίνεται από το μπάσκετ. Κι από την άλλη, σαφώς και προτιμώ τους Αγγελόπουλους. Καλώς ή κακώς, από τα όσα έχω δει ως τώρα, τους θεωρώ πολύ πιο "καθαρούς". Μέχρι τουλάχιστον να τυχόν βγει κάτι άλλο στην επιφάνεια. Disclaimer KAI EΔΩ, για να μη νομίζεις, δηλαδή...)
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γουος το θεμα ειναι ξεκάθαρο, μην τα μπλέκεις τόσο και μπερδεύεσαι και ο ίδιος. Θέλουμε στην Εθνική μας ομάδα, παίκτες που τελούν υπο τιμωρία, για ντοπάρισμα, ναί ή όχι? Δε μιλάμε για κάποιον που κάπως κάποτε πιάστηκε με απαγορευμένη ουσία (αν και εκεί θα υπήρχε θέμα όπως π.χ. με τον Μπουρούση), μιλάμε για παίκτη που εκτίει την ποινή του. Τώρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, και να βάζει το όριο της ηθικής του όσο χαμηλά τον βολεύει. Δε θα με παραξένευε καθόλου να ακούσω απο βάζελους πως το παιδί απλά προσπαθούσε να ..βγάλει μαλλιά. Όσο για την δική μου - επιλεκτική - ευαισθησία, όπως προφανώς υπονοείς, μάλλον το ίδιο ευαίσθητοι είναι και οι Αμερικανοί που γκρεμίζουν αθλητές σύμβολα και τους παίρνουν πίσω ολυμπιακά μετάλλια- λόγω ελέγχων ντόπιγκ. Ευαίσθητοι και αυτοί. Το τεράστιο θετικό της προεπιλογής Κατσικάρη, είναι πως δεν προσπαθεί να κάνει πρ όπως πέρυσι ο Αντρέας, που προσπάθησε να μη στενοχωρήσει κανένα και κατέληξε με ράστερ τερατούργημα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σόρρυ, αλλά λέτε μαλακίες, ήθος my ass. Υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα που λαμβάνουν αποφάσεις, αν αυτά αποφασίσουν πως δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του Καλάθη, ο Καλάθης δε θα συμμετέχει. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Kαι φυσικα δεν αργησε να γυρισει στα οπαδικα, απ'το πρωτο ποστ εκανε νιαου νιαου δηλαδη. Γενικα απορω γιατι απαντατε με επιχειρηματα σε ατομο που απ'τη μια αυτοπροσδιοριζεται ως "αθλητικα ηθικος" και απ'την αλλη περιοριζεται μονο στο νομικο του ζητηματος. Με λιγα λογια, ενας που δε σηκωνει μυγα στο σαπθι του περι ηθικης, σας λεει την ιδια ωρα πως οτι νομιμο και ηθικο. Συνεπως για τον Μπουρουση δεν υπαρχει προβλημα, διοτι πολυ απλα δεν τιμωρηθηκε! Ερχομαι λοιπον κι εγω με την ιδια ακριβως λογικη ΤΟΥ και λεω οτι ο Καλαθης ειναι τιμωρημενος απο το ΝΒΑ. Μονο. Δεν εχει τιμωρηθει απο καμια παγκοσμια ομοσπονδια μπασκετ, αρα οπως μας λεει και με τον Μπορουση Και δεν ειναι η αντιφαση το ζητημα, αυτα τα συνηθιζει. Το ζητημα ειναι πως ο αντιφατικος αυτος τυπος, δε χανει ευκαιρια να πει τις μπηχτες περι χαμηλης ηθικης των συνομιλητων του. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από MiDi_MiLiZ 1
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γουος το θεμα ειναι ξεκάθαρο, μην τα μπλέκεις τόσο και μπερδεύεσαι και ο ίδιος. Θέλουμε στην Εθνική μας ομάδα, παίκτες που τελούν υπο τιμωρία, για ντοπάρισμα, ναί ή όχι? Δε μιλάμε για κάποιον που κάπως κάποτε πιάστηκε με απαγορευμένη ουσία (αν και εκεί θα υπήρχε θέμα όπως π.χ. με τον Μπουρούση), μιλάμε για παίκτη που εκτίει την ποινή του. Τώρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, και να βάζει το όριο της ηθικής του όσο χαμηλά τον βολεύει. Δε θα με παραξένευε καθόλου να ακούσω απο βάζελους πως το παιδί απλά προσπαθούσε να ..βγάλει μαλλιά. Όσο για την δική μου - επιλεκτική - ευαισθησία, όπως προφανώς υπονοείς, μάλλον το ίδιο ευαίσθητοι είναι και οι Αμερικανοί που γκρεμίζουν αθλητές σύμβολα και τους παίρνουν πίσω ολυμπιακά μετάλλια- λόγω ελέγχων ντόπιγκ. Ευαίσθητοι και αυτοί. Δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις ότι "μπλέκομαι". Απλά είναι τα πράγματα : Προσωπικά είμαι άνθρωπος που έχει αλλεργία με την τυπολατρεία και το γράμμα του νόμου και μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα αναλόγως την περίπτωση, διότι πιστεύω ότι ανθρωπίνως ηθικά, είναι το σωστότερο/το δικαιότερο. Υπό το πρίσμα των παραπάνω, και μετά από όσα επιχειρήματα έχουν λεχθεί, θεωρώ ότι το ζήτημα "τιμωρημένος Calathes" δεν μου λέει κι ούτε θα έπρεπε να λέει σε κανέναν τίποτα, τη στιγμή που έχουμε παλούκι στον κώλο μας (wildcard) ώστε να ασχολούμαστε με τέτοιες τσίμπλες. Γι' αυτό και επιμένω ότι το να παίρνεις ντουντούκα και να φωνάζεις "κοίτα ρε ποιοί είμαστε" για την εν λόγω περίπτωση, η οποία αντιθέτως χρήζει ανάλυσης ώστε να την αξιολογήσει σωστά κανείς, είναι το λιγότερο υπερβολή. Έγραψε ο Μίντι περί "οπαδικών", κι ενώ δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο σε επηρρεάζουν ή όχι, από την μπολνταρισμένη σου φράση "εκτίει την ποινή του", τείνω να πιστεέψω αυτό που ήδη νόμιζα για 'σένα : ότι ΔΕΝ λες αυτά που λες "για οπαδικούς λόγους", αλλά επειδή πράγματι πιστεύεις αυτά που λες (και μάλλον θα έλεγες ακριβώς τα ίδια εάν το θέμα ήταν για παίκτη που θα σχετιζόταν με ΟΣΦΠ). Αυτό όμως, δεν παύει να μη σε δικαιώνει στα μάτια μου, για κάτι με το οποίο διαφωνώ : την "νομιμολατρεία" που βγάζεις (η οποία εν είδει ντουντούκας που είπα, δίνει άλλη διάσταση σε ένα ζήτημα του κώλου, στην ουσία). Το μόνο με βάση το οποίο θα μπορούσα να σε δικαιολογήσω, θα ήταν ότι στα μάτια των ΞΕΝΩΝ γίνεται ρεζίλι η βιτρίνα μας, καθώς αυτοί σίγουρα θα βρουν να γράψουν διάφορα περί ντόπας και ατιμωρησίας κτλ, ΕΙΔΙΚΑ αν τυχόν ο Kαλάθης γίνει Καλαθομηχανής στην Ισπανία. Ακόμη και αυτό όμως, απέχει παρασάγγας από το να βγαίνεις και να μιλάς για την "δική μας" την ηθική συλλήβδην. Namely, ο Νικ μπορεί να έχει πιεί τα κέρατατά του, και οι 20 ( ; ) αγωνιστικές που έφαγε να ήταν αεροπατέρας. Where's the "justice" in that, then ; Aντίστοιχα, η τιμωρία που εισέπραξε μπορεί να είναι και μεγάλη. Κάποιο συμβούλιο άλλωστε είναι που τα ορίζει ολ' αυτά, κι όχι κάποιος θεός. Θα μπορούσαν λοιπόν να του είχαν ρίξει 10 ας πούμε αγωνιστικές, αν έτσι τις είχαν ορίσει εξ' αρχής. Οπότε τώρα θα ήταν "καθαρός". Και; Δεν θα είχαμε δικαίωμα να μιλάμε περί ντόπας (κάτι το μη σωστό ΚΑΙ ανήθικο και όλα όσα κακά συνεπάγεται) και να τον δεχτούμε στους κόλπους του..."κόλπου" της Εθνικής; Μιας και από "νομιμοφροσυνιστικής" άποψης, θα ήταν εντάξει; Ή θα το γυρνάγαμε στο "από άποψη εξέτισης ποινής είναι κούκλος, ΑΛΛΑ μένει το ΑΛΛΟ ηθικό ζήτημα : ότι τα πήρε (τα ντρόγκια)...ΘΕΛΟΥΜΕ έναν άνθρωπο που έχει τέτοιο παρελθόν;". Όπως -ελπίζω- καταλαβαίνεις, τραβάει πολύ έτσι το πράμμα. Και ολ' αυτά, μέσα σε μια -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- παγκόσμια πρακτική που λέει ότι οι αθλητές ΖΟΥΝΕ σε ένα τέτοιο περιβάλλον (πηγμένο στα "δυναμωτικά"). Γι' αυτό και νομίζω ότι πιο πολύ εσύ είσαι που το μπερδεύεις και μπερδεύεσαι, κολλώντας "στο γράμμα του νόμου", για μια κατάσταση ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. Γι' αυτό και νομίζω ότι πιο πολύ αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς με την βασιλακοπούλεια ηθική που μας έχει πλέον κουρελιάσει εθνικομπασκετικά, και εντός (από κάθε μπάντα), αλλά και στα μάτια των τρίτων.... Μην βλέπεις τον δεντροκαλάθη και χάνεις τον δασοβασιλακόπουλο.
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Kαι φυσικα δεν αργησε να γυρισει στα οπαδικα, απ'το πρωτο ποστ εκανε νιαου νιαου δηλαδη. Γενικα απορω γιατι απαντατε με επιχειρηματα σε ατομο που απ'τη μια αυτοπροσδιοριζεται ως "αθλητικα ηθικος" και απ'την αλλη περιοριζεται μονο στο νομικο του ζητηματος. Με λιγα λογια, ενας που δε σηκωνει μυγα στο σαπθι του περι ηθικης, σας λεει την ιδια ωρα πως οτι νομιμο και ηθικο. Συνεπως για τον Μπουρουση δεν υπαρχει προβλημα, διοτι πολυ απλα δεν τιμωρηθηκε! Ερχομαι λοιπον κι εγω με την ιδια ακριβως λογικη ΤΟΥ και λεω οτι ο Καλαθης ειναι τιμωρημενος απο το ΝΒΑ. Μονο. Δεν εχει τιμωρηθει απο καμια παγκοσμια ομοσπονδια μπασκετ, αρα οπως μας λεει και με τον Μπορουση Και δεν ειναι η αντιφαση το ζητημα, αυτα τα συνηθιζει. Το ζητημα ειναι πως ο αντιφατικος αυτος τυπος, δε χανει ευκαιρια να πει τις μπηχτες περι χαμηλης ηθικης των συνομιλητων του. Δεν είπα οτι έχεις θέμα με την ηθική σου. Λέω οτι έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης του συνομιλητή σου. Αλλιώς δε θα γραφες αυτα που γραφεις για τον Μπουρουση. ΥΓ αντιπαρέρχομαι βεβαίως τα παιδικά επιχειρήματα σου "οτι νόμιμο και ηθικό" γιατί ούτε ξέρεις τι γράφεις, ούτε υπάρχει καμία σχέση με το θέμα που συζητάμε. Άλλοι είναι υμνητές τέτοιων εκφράσεων και πρακτικών "μαζί τα φάγαμε" εξάλλου.
bigstar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Παντα ιδια νοοτροπια επικρατουσε στην εθνικη, απλα η γενια των σημερινων 30ρηδων εως 35ρηδων ειχε τετοια προσωπικοτητα, hype και συνοχη (μια περιοδο, οχι παντα) που υπερισχυσε της ηλιθιας νοοτροπιας που συνοδευει την εθνικη απο την κορυφη ως τα νυχια. Και πριν απ'τα περιστατικα που περιγραφεις, υπηρξαν αλλες γελοιοτητες αντιστοιχου μεγεθους, με νατουραλιζε 5ρια επειδη οι δικοι μας φτανανε ως το 2.04 κλπ κλπ. Η φετινη εθνικη παντως, εχει περγαμηνες για κατι αξιολογο σε σχεση με τις προηγουμενες. Λιγοτερο pr (οπως ειχαν καταντησει την εθνικη ορισμενοι τα τελευταια 3-4 χρονια) και περισσοτερο νεο αιμα με -ελπιζω- διαθεση για διακρισεις. μακάρι το νέο αίμα να φέρει αλλαγές στην εθνική ομάδα .όμως χρειάζεται και κάποιος έμπειρος παίκτης για τα δύσκολα καλάθια
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γουος δε χρειάζομαι κανένα πιστοποιητικό φρονημάτων, απο τη στιγμή που μιλάω με γεγονότα. Ο Καλάθης είναι τιμωρημένος για ντόπα, period. Άν είχα θέμα γενικότερα με τους ντοπαρισμένους βάζελους, θα έκανα θέμα για άλλους παίκτες τους που συνέχιζαν να παίζουν στο πρωτάθλημα του Βασιλακόπουλου χωρίς να περνούν ποτέ απο ντόπιγκ κοντρολ κτλ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ΥΓ αντιπαρέρχομαι βεβαίως τα παιδικά επιχειρήματα σου "οτι νόμιμο και ηθικό" γιατί ούτε ξέρεις τι γράφεις, ούτε υπάρχει καμία σχέση με το θέμα που συζητάμε. Άλλοι είναι υμνητές τέτοιων εκφράσεων και πρακτικών "μαζί τα φάγαμε" εξάλλου. Οταν ηθικα βλεπεις διαφορα στην περιπτωση Καλαθη και Μπορουση, γινεσαι αστεια αντιφατικος. Και 500 φορες να δηλωσεις οτι "αντιπαρερχεσαι" ο βιασμος της λογικης παραμενει στη θεση του. Ηθικη η συμμετοχη του ντοπε Μπορουση επειδη δεν καταδικαστηκε (στην ελληνικη μπανανια, συμπληρωνω εγω), ανηθικη του Καλαθη επειδη καταδικαστηκε** . Ο ορισμος του "οτι νομιμο και ηθικο". Μπορει να ειχες μισο δικιο αν απλως παραδεχοσουν οτι ηταν ξεφτυλα και η συμμετοχη του Μπορουση, αλλα οι παρωπιδες δεν σου αφηνουν περιθωριο να ξεπερασεις ουτε αυτην την προφανη αντιφαση. **Καταδικαστηκε απο αλλη ομοσπονδια, ασχετη με αυτη που διοργανωνει το Μουντομπασκετ. Αφου λοιπον η λογικη σου (και η ηθικη σου) βασιζονται πανω στο γραμμα του νομου, αν η FIBA δεν εχει προβλημα με τη συμμετοχη του Καλαθη στο Μουντομπασκετ, δεν καταλαβαινω για σεντοναρεις εσυ περι ανηθικοτητος. edit: Κι επειδη το κουραζουμε. Δε δικαιουται να μιλα για ηθικη καποιος, οταν για το θεμα του Μπουρουση στο απο 'κει thread ζηταει link για να πιστεψει οτι ηταν ντοπαρισμενος. Αν υπηρχε ιχνος ηθικης και τσιπας περι ντοπας, θα ξεκινουσε τονιζοντας/συμφωνωντας οτι ντρεπεται για τη συμμετοχη του Μπορουση στους τελικους της Α1 και στη συνεχεια στην εθνικη. Αλλα δεν το κανει. Ζηταει links για να ενεργοποιησει την ηθικη του γυρω απτο ζητημα του Μπορουση. Ηθικη by default ενεργοποιημενη οταν αναφερομαστε σε πρασινους/πρωην πρασινους παικτες, σαν τον Καλαθη πχ. Υποκρισια. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από MiDi_MiLiZ
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Θα προσπαθήσω να μεινω οντοπικ γιατι αλλιως θα το παμε ΠΑΛΙ σε γαυροβαζελο κλπ Τελικα βγηκε αποφαση γαι τον Καλάθη απο τη Fiba? Δεν διάβασα κάτι.
gamanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 20 Ιουνίου θα παρουσίαζε την υπόθεσή του, αν και νομίζω ζήτησε παράταση. http://www.eurohoops.net/2014/07/dribbling/52430
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γουος δε χρειάζομαι κανένα πιστοποιητικό φρονημάτων, απο τη στιγμή που μιλάω με γεγονότα. Ο Καλάθης είναι τιμωρημένος για ντόπα, period. Άν είχα θέμα γενικότερα με τους ντοπαρισμένους βάζελους, θα έκανα θέμα για άλλους παίκτες τους που συνέχιζαν να παίζουν στο πρωτάθλημα του Βασιλακόπουλου χωρίς να περνούν ποτέ απο ντόπιγκ κοντρολ κτλ. Μα και εγώ ο ίδιος είπα ότι πιστεύω πως πάλι "τα ίδια" θα έλεγες, κι αν ήταν άλλος. Οπότε ούτε εγώ έθεσα θέμα "πιστοποιητικού φρονημάτων", αλλά το πήγα αλλού, όπου επίσης νομίζω ότι είναι πρόβλημα, ακόμη και αχρωμάτιστο : η υπερβολή σου σχετικά με τη "νομιμοφροσύνη". ...και για να πω την πάσα αλήθεια, ΠΙΣΤΕΥΩ (=...δεν ξέρω) πως αν ήταν άλλος, ναι μεν "τα ίδια" (... ) θα έλεγες,,,,αλλά ίσως χωρίς..."ντουντούκα"...(...πιθανώς δεν θα έβγαινες καν να σχολιάσεις -πιστεύω- και μόνο πχ αν σε ρωτούσαν θα συμφωνούσες ότι "είναι ντροπή" κτλ...) (...εγώ πάλι, είτε κόκκινος, είτε πράσινος, είτε σομόν με κίτρινες βούλες να ήταν, αν κατά τ' άλλα ήταν ακριβώς η περίπτωση σαν του Καλάθη, πάλι θα έλεγα "δεν αξίζει τον κόπο τόσος χαμός για το ΤΙΠΟΤΑ"...Διότι αυτό είναι : Τίποτα.)
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εντάξει, οτι η υπερβολή της μίας πλευράς θα φέρει και τη ντουντούκα στην "άλλη", είναι αναμενόμενο.
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ο Κουφος τελικα εριξε ακυρο, Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ απλα. Ελπιζω να μη τον καλεσουν ποτε ξανα στην εθνικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα