killbill12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια.. μηπως εχει παιξει κανεις τα games heavy rain-call of duty modern warfare 3? διοτι απο αυριο που θα εχω χρονο θα τα ξεκινισω απλα να μου πει καποιος εντυπωσεις σαν games..
kitrina-podilata Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 έχω παίξει το heavy rain τέλειο παιχνίδι αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για το πάτημα των κουμπιών
NitromanseR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ και εγώ για το Heavy Rain. Ιδιαίτερο παιχνίδι σα ταινία. Πολύ καλό! 1
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το Modern Warfare 3 είναι ένα συνηθισμένο Call Of Duty φιλε... Δεν θα βρεις κάτι το τρομερό... Εγω το έχω από τότε που βγήκε στο ps3 και παίζω ακόμα γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετουτσικο κόσμο online( 30-40 χιλιάδες) στο psn αλλά και στο Xbox live... Σε pc θα σου πρότεινα να μην το αγοράσεις γιατί χάνει το πλεονεκτήμα που ανέφερα πάνω, τους online παίκτες( 2-3 χιλιάδες online βαριά βαριά)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα