Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέες στατιστικές δείχνουν ότι το antivirus Security Essentials της Microsoft είναι η καλύτερη δωρεάν επιλογή antivirus σε όλο τον κόσμο.H ιστοσελίδα OPSWAT ισχυρίζεται ότι 16,3 % χρήστες σε όλο τον κόσμο τρέχουν τώρα το Security Essentials σε υπολογιστές με Windows, ενώ το avast! free antivirus 2014 έρχεται δεύτερο με 13,2 %.Το Windows Defender, το οποίο είναι προϊόν προεπιλεγμένης ασφάλειας και είναι εγκατεστημένο στα Windows 8 είναι πολύ πίσω με 6,2 % και το Avira Free Antivirus 2014 με 5% στην 4η θέση.

Δυστυχώς για τους χρήστες των Windows XP, η Microsoft θα αφαιρέσει τα download links για το antivirus Security Essentials τον Απρίλιο, σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να πάνε σε μια νεότερη πλατφόρμα.

Πηγή: TheGreeksEnergy

Δημοσ.

Ειναι μια καλη επιλογή ναι αλλα η καλύτερη δεν νομιζω να ειναι δεν ξέρω βασικά αν μπορει να χρησιμοποιηθεί και αυτος ο όρος για το οτιδήποτε. Τωρα απο εκει και πέρα νομιζω οτι το avira το οποιο και χρησιμοποιώ χρόνια μαζι με το avast ειναι απο τις καλες επιλογές που μπορει να εχεις καποιος στο pc του.

Γενικά οτι εχει να κανει παντως με windows security antivirus κτλπ δεν μου κάθεται και πολυ καλα.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος σε μια παλαιότερη έρευνα που είχα διαβάσει εδώ στο Insomnia (δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν εδώ,απλά για να μην ψάξει κάποιος άδικα το τονίζω) είχε διαπιστωθεί ύστερα από πείραμα ότι το Avast για παράδειγμα είχε αντιμετωπίσει περισσότερες απειλές από το security Essentials.Δεν υποστηρίζω κάποιο περισσότερο,ίσα ίσα θεωρώ ότι από τον χρήστη εξαρτάται το πόσο ασφαλές είναι το σύστημα του απλά ένα antivirus τον βοηθά.Τώρα κατά πόσο ίσχυε η έρευνα που είχα διαβάσει ή απλά ήταν ράδιο αρβύλα δεν ξέρω...

Δημοσ.

Η χειρότερη εφαρμογή το security essentials; Αντε πάλι, είδαμε Microsoft, θα βγούμε να γράψουμε κάτι εναντίον της...

Δημοσ.

Δεν είναι ότι καλύτερο δωρεάν υπάρχει αλλά σίγουρα και όχι ότι χειρότερο...
Είναι μέτριο, με αρκετά false reports το οποίο το καθιστά υπερπροστατευτικό αλλά ο άπειρος χρήστης που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει είναι καλύτερα να αντιμετωπίζεται έτσι, κατα την γνώμη μου.

Προσωπικά δουλεύω avast free και bitdeffender free.. 
Αλλά και τα άλλα γνωστά, Avira & AVG είναι αξιοπρεπέστατα, σε συνδυασμό με προσεκτική χρήση του Internet και κάποιου anti-malware νομίζω πως ο μέσος χρήστης είναι καλυμμένος.

Δημοσ.

από τότε που βγήκε το Microsoft Security Essential έχω και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα , πολύ ελαφρύ και μια χαρά κάνει την δουλειά του 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι ότι καλύτερο δωρεάν υπάρχει αλλά σίγουρα και όχι ότι χειρότερο...

Είναι μέτριο, με αρκετά false reports το οποίο το καθιστά υπερπροστατευτικό αλλά ο άπειρος χρήστης που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει είναι καλύτερα να αντιμετωπίζεται έτσι, κατα την γνώμη μου.

Wait... What?  :shock:

Ακριβώς το αντίθετο είναι στη πραγματικότητα. To MSE έχει τα λιγότερα false positives απο όλα τα δημοφιλή antivirus. Όμως έχει ενα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν είναι αποτελεσματικό σε καμία περίπτωση, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μόνο του χωρίς ένα anti-malware της προκοπής είναι επικίνδυνο.

Δες και αυτό το pdf για τα false positives.

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/09/avc_fp_201309.pdf

Για την αποτελεσματικότητα:

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/09/avc_fdt_201309_en.pdf

• Like 4
Δημοσ.

Η χειρότερη εφαρμογή το security essentials; Αντε πάλι, είδαμε Microsoft, θα βγούμε να γράψουμε κάτι εναντίον της...

Το ότι προτιμά κάποιος ένα άλλο antivirus από το MSE δεν νομίζω ότι σημαίνει πως το κάνει επειδή μισεί την microsoft.Και για να μην μιλάω αόριστα,εγώ προσωπικά είμαι φαν της και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με pc χρησιμοποιώ προϊόντα της.Για παράδειγμα,λάτρεψα windows XP,συχάθηκα windows Vista και λάτρεψα ακόμη περισσότερο Windows 7.Θεωρώ πολλά από τα προϊόντα της microsoft εξαιρετικά αλλά και άλλα δεν πιστεύω ότι αξίζουν.Και στην περίπτωση μας όπως είπε και ο φίλος παραπάνω:

Ακριβώς το αντίθετο είναι στη πραγματικότητα. To MSE έχει τα λιγότερα false positives απο όλα τα δημοφιλή antivirus. Όμως έχει ενα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν είναι αποτελεσματικό σε καμία περίπτωση, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι βγήκαμε να γράψουμε εναντίον της microsoft...δεν νομίζω!Τώρα εσύ γιατί θίχτηκες δεν μπορώ να καταλάβω...

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι προτιμά κάποιος ένα άλλο antivirus από το MSE δεν νομίζω ότι σημαίνει πως το κάνει επειδή μισεί την microsoft.Και για να μην μιλάω αόριστα,εγώ προσωπικά είμαι φαν της και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με pc χρησιμοποιώ προϊόντα της.Για παράδειγμα,λάτρεψα windows XP,συχάθηκα windows Vista και λάτρεψα ακόμη περισσότερο Windows 7.Θεωρώ πολλά από τα προϊόντα της microsoft εξαιρετικά αλλά και άλλα δεν πιστεύω ότι αξίζουν.Και στην περίπτωση μας όπως είπε και ο φίλος παραπάνω:

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι βγήκαμε να γράψουμε εναντίον της microsoft...δεν νομίζω!Τώρα εσύ γιατί θίχτηκες δεν μπορώ να καταλάβω...

Δεν ανέφερα πουθενά τη microsoft στο post μου. Τώρα πως έβγαλες το συμπέρασμα, ότι εγω είμαι αντίθετος στο να γράφεται εναντίον της microsoft, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Παρέθεσα στοιχεία που ακυρώνουν αυτό που είπε φίλος, τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Νέες στατιστικές δείχνουν ότι το antivirus Security Essentials της Microsoft είναι η καλύτερη δωρεάν επιλογή antivirus σε όλο τον κόσμο.H ιστοσελίδα OPSWAT ισχυρίζεται ότι 16,3 % χρήστες σε όλο τον κόσμο τρέχουν τώρα το Security Essentials σε υπολογιστές με Windows, ενώ το avast! free antivirus 2014 έρχεται δεύτερο με 13,2 %.Το Windows Defender, το οποίο είναι προϊόν προεπιλεγμένης ασφάλειας και είναι εγκατεστημένο στα Windows 8 είναι πολύ πίσω με 6,2 % και το Avira Free Antivirus 2014 με 5% στην 4η θέση.

Δυστυχώς για τους χρήστες των Windows XP, η Microsoft θα αφαιρέσει τα download links για το antivirus Security Essentials τον Απρίλιο, σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να πάνε σε μια νεότερη πλατφόρμα.

Πηγή: TheGreeksEnergy

XAXAXAXAXAXA

LOL LOL LOL

Εκεί στο greekenergy πρέπει να μάθουν αγγλικά γιατί η αρχική είδηση (στα αγγλικά) αναφέρει οτι το mse ειναι η πιο δημοφιλής και οχι η καλύτερη δωρεάν

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια οτι το mse δεν ειναι η καλύτερη δωρεαν επιλογή. Στα σχετικά tests τα πάει πάντα μέτρια. 

Το ποσοστό προφανώς το τσίμπησε επειδή έρχεται προεγκατεστημένο, όπως παλιά ο ie ήταν ο πιο δημοφιλής για τον ίδιο λόγο.

Εκεί στο greekenergy ... «most popular» δεν σημαίνει «η καλύτερη δωρεάν λύση» και με την ασχετοσύνη σας παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...