Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα!Εχω ενα λαπτοπ HP Pavillion G6-2051SD που το πηρα απο eshop.gr. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.901047 Μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι εκτος απο ενα θεμα.Ακομα και απλο internet browsing να κανω ξεκιναει το ανεμιστηρακι για 6 δευτερολεπτα,μετα σταματαει για αλλο τοσο και ξανα παλι.Αυτο το κανει ολη την ωρα και να πω την αληθεια ειναι ενοχλητικο.Ξερει κανεις τι να κανω για να δουλευει πιο λογικα το ανεμιστηρακι; Μηπως πρεπει να πειραξω κατι στο BIOS; Αν παιζει ρολο στη θεση του 1TB σκληρου δισκου εχω βαλει ενα 128gb SSD δισκο οπου και εχω βαλει και τα windows 7.Και τον 1TB τον εχω βαλει στη θεση του DVD disk.Mε αυτο τον τροπο εχω 2 σκληρους ενσωματομενους. Το λαπτοπ ουτε 24 ωρες δεν εχει δουλεψει και ειναι πεντακαθαρο απο βρωμιες ακομα και εσωτερικα. ΥΓ.Θα μπορουσα να κανωω κατι με την εφαρμογη speedfan που ηδη εχω εγκατεστημενη;
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τα συστηματα ψυξης της HP ειναι για κλαμματα...Προσφατα ανοιξα το δικο μου (G7) και αλλαξα παστα..Τα ιδια κανει, θορυβο, 70C+ και τρελο throttling..Πλεον μετα απο 3μιση χρονια ουτε βιντεο στο youtube δε μπορω να δω, μετα απο 2 λεπτα σερνεται..Με το speedfan δεν ειχα καταφερει κατι, δεν επειρεαζεται ουτε για πλακα το cpu fan. 1
Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ειχα ενα HP dv5-1160 για 5-6 χρονια και δεν ειχα κανενα θεμα.Ολα δουλευαν μια χαρα(ωσπου επεσε ενα ποτηρι νερο στο πληκτρολογιο και του καναμε κηδεια,φαγαμε κολυβα,ζωη σε σας κτλ.) Απο θερμοκρασιες που δεν εγραψα ο SSD ειναι απο 25-35 βαθμους,κοντα στους 50 ο επεξεργαστης και 50-55 βαθμους η καρτα γραφικων.Καλα ειναι..
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 το ιδιο θεμα εχω παρατηρησει και εγω στα dell,προβλημα δεν ειναι αλλα ετσι δουλευουν. Ο ανεμιστηρας ανοιγει μετα απο μια συγκεκριμενη θερμοκρασια και σβηνει επισης. Πχ στο δικο μου αν περασω τους 60 βαθμους στον επεξεργαστη,ανοιγει ο ανεμιστηρας και με του που πεσει στους 55 σβηνει.Καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο γινεται και σε σενα.
GasT Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 καλο ειναι να αναβαθμισεις στο τελευταιο bios μεσα απο το site της HP ωστε εαν εχει βρεθει προβλημα μπορει να το εχουν λυσει. παντως γενικα ετσι δουλευουν για να μην καταναλωνουν ενεργεια.
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τα συστηματα ψυξης της HP ειναι για κλαμματα...Προσφατα ανοιξα το δικο μου (G7) και αλλαξα παστα..Τα ιδια κανει, θορυβο, 70C+ και τρελο throttling..Πλεον μετα απο 3μιση χρονια ουτε βιντεο στο youtube δε μπορω να δω, μετα απο 2 λεπτα σερνεται..Με το speedfan δεν ειχα καταφερει κατι, δεν επειρεαζεται ουτε για πλακα το cpu fan. αυτο ειναι το μονο σιγουρο..για κλαματα δεν λες τιποτα..τα hp εχουν κλασσικα θεμα ψυξης χρονια τωρα,like toshiba..ειμουν ενας απο τους ατυχους τοτε,τοσο με θεμα ψυξης,αλλα και ελλατωματικης nvidia που καιγοταν...dv9000...ντροπή σκέτη...και το ειχα αγορασει και 800 θυμαμαι το 17''ιντσο...ακομα το εχω και μαλλον θα παει για ανταλλακτικά.. εγώ του προτεινω να αλλαξει καμια θερμοαγωγιμη παστα,να επιλέξι μια καλή μπας και βελτιωθει λιγο..
Fronimitis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εβαλα την τελευταια εκδοση BIOS που βρηκα στο site και ηρεμησε.Τωρα δεν δουλευει για ψηλου πηδημα το ανεμιστηρι και δειχνει αρκετα ησυχο.Μεσα απο τα BIOS δεν με αφηνει να ρυθμισω το οτιδηποτε παντως οσο αφορα την συχνοτητα του ανεμιστηρα. Τελος παντων ολα καλα 3 μερες που το χρησιμοποιω κι απο θερμοκρασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα