Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάξτε αυτά που έχετε ποστάρει να δείτε πόσα λάθη έχει το κάθε ποστ…

Ωστόσο ο άλλος φοβάται να ποστάρει σε άλλο forum, βλέπεις εδώ δεν βάζω κάποιον να ποστάρει υπέρ εμένα, fair game, άλλα σε άλλο φορουμ θα γίνεις ρόμπα… Άλλο εγκαταστάτης, άλλο ηλεκτρονικός…

Διάβασε να μάθεις για την γείωση, αφού είσαι εγκαταστάτης…

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να μετρησω την Ωμικη αντισταση εισοδου της

Τα ρέστα μου, δύο χρυσά δόντια και τα κλειδιά τής Bentley, στο ότι η αντίσταση που θα συναντήσεις σε κάθε προσπάθεια εισόδου, ανεξαρτήτως «θύρας», θα είναι μηδενική.

Εγω βαζω τσιπουρο-λουκανικα, φερτε εσεις την Στελλα.

Ωραίος είσαι εσύ, ρε μάγκα! Εσύ θα καθαρίσεις με μια σακούλα απ' το χασάπη και κάνα λίτρο οινόπνευμα κι εμείς θα τρέχουμε για αντιλυσσικούς, friskies και φίμωτρα, έχοντας και το μπόγια να μας κυνηγάει...καταξοδεύτηκες να πούμε!

Λαμβανουμε,ως δεδομενο οτι καθε παλλομενος αγωγος ειναι,απολυτως ευθυγραμμος?

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο εν προκειμένω παλλόμενος αγωγός, ευθυγραμμίζεται τμηματικά, στιγμιαία, σε συγκεκριμένο σημείο πίεσης ανά μονάδα χρόνου, κατά τη διαδικασία διείσδυσης, έως ότου αποθέσει το περιεχόμενο αυτού εντός τού προκαθορισμένου αποθηκευτικού χώρου. Υπό συνθήκες Στέλλας το παραπάνω δεν ισχύει, λόγω τής προαναφερθείσας δεδομένης μηδενικής αντίστασης, η οποία, εάν δεν ήταν όντως δεδομένη, θα με είχε οδηγήσει στην οριστική απώλεια πολύτιμων αντικειμένων και μετρητών. Κοινώς...ξέρω που ποντάρω...  

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε αυτά που έχετε ποστάρει να δείτε πόσα λάθη έχει το κάθε ποστ…

Ωστόσο ο άλλος φοβάται να ποστάρει σε άλλο forum, βλέπεις εδώ δεν βάζω κάποιον να ποστάρει υπέρ εμένα, fair game, άλλα σε άλλο φορουμ θα γίνεις ρόμπα… Άλλο εγκαταστάτης, άλλο ηλεκτρονικός…

Διάβασε να μάθεις για την γείωση, αφού είσαι εγκαταστάτης…

Να σου πω πρόσεχε τι λές και μην το κανείς προσωπικό το θέμα.

1. Κανε ένα search το ψευδώνυμο μου στο Google και δες σε πόσα forum είμαι γραμμένος και που πόσταρω. ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΞΕΝΑ. Από το 2005. (πόσο χρόνων ήσουν Τότε?) Το ίδιο avatar εχω. Ρόμπα για την ώρα δεν εχω γίνει. Ίσα ίσα με ευχαριστούν όπου γράφω για τις ΔΩΡΕΑΝ λύσεις που εχω δώσει.

2. Δεν έβαλα κανέναν να ποσταρει για εμένα. Δεν το εχω ανάγκη. Εχω 1400 post, βλέπεις σε πολλά από αυτα να εχω δικηγόρους?

3. Ποιος σου είπε ότι δεν είμαι ηλεκτρονικος? Με ρώτησες και σου είπα όχι?

4. Τι να διαβάσω για την γειωση? Αφού στα εξήγησα όλα με τεκμηρια, εσυ τι Έκανες? Που είναι τα τεκμηρια Σου? Αφού το παίζεις ειδημων άντε φτιαξε ένα σωστό τεχνικό άρθρο και αιτιολόγησε το.

Σε παρακαλώ γράψε ότι θες (σε έχουν πάρει χαμπάρι έτσι και αλλιώς) αλλά μην ξανά αναφερθεις σε έμενα. Πόσο μάλλον όταν δεν με ξέρεις προσωπικα. Δες πρώτα δουλειές μας και μετά κρίνε. Αν μπορείς.

Το τοπικ δικό σου.

Καλό απόγευμα σε όλους

• Like 1
Δημοσ.

Τα ρέστα μου, δύο χρυσά δόντια και τα κλειδιά τής Bentley, στο ότι η αντίσταση που θα συναντήσεις σε κάθε προσπάθεια εισόδου, ανεξαρτήτως «θύρας», θα είναι μηδενική.

Ωραίος είσαι εσύ, ρε μάγκα! Εσύ θα καθαρίσεις με μια σακούλα απ' το χασάπη και κάνα λίτρο οινόπνευμα κι εμείς θα τρέχουμε για αντιλυσσικούς, friskies και φίμωτρα, έχοντας και το μπόγια να μας κυνηγάει...καταξοδεύτηκες να πούμε!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο εν προκειμένω παλλόμενος αγωγός, ευθυγραμμίζεται τμηματικά, στιγμιαία, σε συγκεκριμένο σημείο πίεσης ανά μονάδα χρόνου, κατά τη διαδικασία διείσδυσης, έως ότου αποθέσει το περιεχόμενο αυτού εντός τού προκαθορισμένου αποθηκευτικού χώρου. Υπό συνθήκες Στέλλας το παραπάνω δεν ισχύει, λόγω τής προαναφερθείσας δεδομένης μηδενικής αντίστασης, η οποία, εάν δεν ήταν όντως δεδομένη, θα με είχε οδηγήσει στην οριστική απώλεια πολύτιμων αντικειμένων και μετρητών. Κοινώς...ξέρω που ποντάρω...

ΟΚ τοτε, επιδει, πολυ σε συμπαθησα εσενα (οχι γιατι εχεις Ροτελ), θα γινει οπως θελεις. ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (Τελλα) ΚΟΜΕΝΑ
  • Like 1
Δημοσ.

Φιλτατε Ziant ειλικρινα μου θυμιζεις εμενα οταν τελειωσα την σχολη πριν απο 25 χρονια.(Αν σε εχω κρινει σωστα ή τελειωνεις καποια σχολη ή μολις εχεις τελειωσει και ψαχνεσαι επαγγελματικα)  Δεν τολμαγε ανθρωπος να μην συμφωνησει μαζι μου ή να εχει μια καλυτερη οπτικη γωνια απο την δικη μου. Λυσαγα μεχρι να του αποδειξω οτι ντε και καλα εκανε λαθος. Ο καιρος ομως περασε σιγα σιγα και εμαθα να σεβομαι και να αποδεχομαι τεκμηριωμενες αποψεις εμπειροτερων και σοφοτερων ανθρωπων απο εμενα. Μια αναλογη περιπτωση θεωρω οτι ειναι και ο graphist83. Δεν το παιζει θεος ή φωτεινος παντογνωστης για θυμηθουμε και τα νειατα μας αλλα προσπαθει στο μετρο του δυνατου να δωσει σε καποιον με απλα λογια να καταλαβει τι προσπαθει να πει. Δεν διεκδικησε σε καμμια περιπτωση το αλαθητο και σε αρκετες περιπτωσεις εχει ζητησει και συγνωμη για καποια λαθη που εκανε.Σε καμμια περιπτωση ομως δεν εκανε ανουσιες προσωπικες επιθεσεις σε κανενα.

Καποιοι τον καταλαβαινουν καποιοι οχι και αλλοι αρνουντε πεισματικα (εχοντας το θεικο κομπλεξ μεσα τους) να αποδεχτουν την αποψη του. Εσυ σε ποια κατηγορια αυτο-κατατασεσαι ??

Για να μην παρεξηγειθω τον graphist83 ΔΕΝ τον ξερω. Τον διαβαζω οπου τον πετυχαινω διαφωνω οριζοντια και καθετα και διαγωνια με την εμφανεστατη προτιμηση του σε ορισμενη εταιρεια τηλεορασεων αλλα αυτα ειναι γουστα και βιωματα τα οποια και σεβομαι...

Και για να σε προλαβω δεν με εχει βαλει κανενας να τον υπερασπιστω.

Τελειωνοντας λιγη ευγενεια και ευπρεπεια δεν εβλαψε ποτε κανενα.

Φιλικα παντα

PS. Με πηραν τηλεφωνο απο την φιλοζωικη. Με ρωτανε τι να κανουν με το ΣΚΛΙ (Βλεπε Στελλιτσα) . Να το γυρισουν πισω στο μαγαζι που το βρηκαν στην εθνικη ή να του ριξουν φωλα και να απαλλαξουν τα αυτακια μας απο τα τσιριγματα της που θεωρουνται και σημεια αναφορας τρομαρα του αλλα και απο το φυσημα της ?? (εδω μου θυμιζει το παλιο ανεκδοτο "φυσα φυσα μωρη  και μου μπηκε το σεντονι στον.....) :)

Δημοσ.

Φιλτατε Ziant ειλικρινα μου θυμιζεις εμενα οταν τελειωσα την σχολη πριν απο 25 χρονια.(Αν σε εχω κρινει σωστα ή τελειωνεις καποια σχολη ή μολις εχεις τελειωσει και ψαχνεσαι επαγγελματικα)  Δεν τολμαγε ανθρωπος να μην συμφωνησει μαζι μου ή να εχει μια καλυτερη οπτικη γωνια απο την δικη μου. Λυσαγα μεχρι να του αποδειξω οτι ντε και καλα εκανε λαθος. Ο καιρος ομως περασε σιγα σιγα και εμαθα να σεβομαι και να αποδεχομαι τεκμηριωμενες αποψεις εμπειροτερων και σοφοτερων ανθρωπων απο εμενα. Μια αναλογη περιπτωση θεωρω οτι ειναι και ο graphist83. Δεν το παιζει θεος ή φωτεινος παντογνωστης για θυμηθουμε και τα νειατα μας αλλα προσπαθει στο μετρο του δυνατου να δωσει σε καποιον με απλα λογια να καταλαβει τι προσπαθει να πει. Δεν διεκδικησε σε καμμια περιπτωση το αλαθητο και σε αρκετες περιπτωσεις εχει ζητησει και συγνωμη για καποια λαθη που εκανε.Σε καμμια περιπτωση ομως δεν εκανε ανουσιες προσωπικες επιθεσεις σε κανενα.

Καποιοι τον καταλαβαινουν καποιοι οχι και αλλοι αρνουντε πεισματικα (εχοντας το θεικο κομπλεξ μεσα τους) να αποδεχτουν την αποψη του. Εσυ σε ποια κατηγορια αυτο-κατατασεσαι ??

Για να μην παρεξηγειθω τον graphist83 ΔΕΝ τον ξερω. Τον διαβαζω οπου τον πετυχαινω διαφωνω οριζοντια και καθετα και διαγωνια με την εμφανεστατη προτιμηση του σε ορισμενη εταιρεια τηλεορασεων αλλα αυτα ειναι γουστα και βιωματα τα οποια και σεβομαι...

Και για να σε προλαβω δεν με εχει βαλει κανενας να τον υπερασπιστω.

Τελειωνοντας λιγη ευγενεια και ευπρεπεια δεν εβλαψε ποτε κανενα.

Φιλικα παντα

PS. Με πηραν τηλεφωνο απο την φιλοζωικη. Με ρωτανε τι να κανουν με το ΣΚΛΙ (Βλεπε Στελλιτσα) . Να το γυρισουν πισω στο μαγαζι που το βρηκαν στην εθνικη ή να του ριξουν φωλα και να απαλλαξουν τα αυτακια μας απο τα τσιριγματα της που θεωρουνται και σημεια αναφορας τρομαρα του αλλα και απο το φυσημα της ?? (εδω μου θυμιζει το παλιο ανεκδοτο "φυσα φυσα μωρη  και μου μπηκε το σεντονι στον.....) :)

Ενταξει σκυλι, αλλα καλο σκυλι!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχεις καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται η συζήτηση, προσπαθώ να βγάλω άχρηστες τις κάρτες ήχου, σε θέμα ποιότητας ήχου, όταν πάρουμε ήχο αναλογικά, από λάθος κάρτα ήχου, με λάθος καλώδια, στον τελικό ενισχυτή του Ts.

Η κάρτα ήχου είναι ένα εργαλείο, ανάλογα πως θα την χρησιμοποιήσουμε, θα πάρουμε το ανάλογο αποτέλεσμα, δεν είναι μαγική, ούτε κάνει θαύματα. Όταν οποιοδήποτε εργαλείο το χρησιμοποιήσεις με λάθος τρόπο, δεν θα πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, όταν πάρουμε ήχο unbalanced αναλογικά, έχουμε θόρυβο, θόρυβο λόγω της γείωσης του καλωδίου /καρτας ήχου/pc/ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Περνάμε στα ηχεία σήμα με θόρυβο, τον ακούμε (όχι όλοι). Μια λύση είναι να βάλεις μια κάρτα ήχου που βγάζει balanced σήμα (μηδέν θόρυβος), αλλά ο τελικός ενισχυτής του Ts δεν δέχεται balanced σήμα, άρα πάλι δεν κάνεις τίποτα. Είναι απλό, δεν είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν, δεν θέλουν να το καταλάβουν, γιατί ακυρώνει αυτά που έχουν γράψει.

Έτσι ο Ts αν θέλει να έχει ποιότητα, δεν του κάνει μια κάρτα ήχου, ακυρώνω όλες τις κάρτες ήχου, και όποια προσπάθεια σύνδεσης αναλογικά κάρτας ήχου, με τον συγκεκριμένο τελικό ενισχυτή.

Έτσι λοιπόν δεν έχουν επιχειρήματα, δεν υπάρχουν, οι λύσεις του προβλήματος είναι ακριβές, ο Ts δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα να πάρει ένα προενισχυτή, και ψάχνει λύσεις, δεν υπάρχει λύση, έκτος αν ρίξει την ποιότητα του ήχου.

Η ποιότητα του ήχου είναι κάτι υποκειμενικό, άλλη αίσθηση/ακοη έχει ο καθένας, το αυτί πρέπει να το εκπαιδεύσεις, η εκπαίδευση χρειάζεται χρόνια, δεν είναι θέμα θεωρίας, είναι θέμα πράξης. Με τα κατάλληλα μηχανήματα μπορώ όλα αυτά να στα αποδείξω σε 5 λεπτά, και αν δεν μπορέσεις να τα ακούσεις, θα κάνω μια ηχογράφηση από τα ηχεία με ένα μικρόφωνο, και θα στο αποδείξω με το κατάλληλο πρόγραμμα σε ένα pc, θα σου δείξω τι δεν ακούς, και θα σου απομονώσω θόρυβο για να το ακούσεις. Μπορώ να σου συνδέσω μια συσκευή σε μια μπρίζα, και θα περάσω θόρυβο στα ηχεία να τον ακούσεις, τότε θα καταλάβεις την διαφορά. Ότι και να κάνεις ένα μέρος του θορύβου θα περάσει στον τελικό ενισχυτή μέσω της γείωσης του τελικού με την μπρίζα, αυτό είναι θέμα ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και θέμα συνδεσμολογίας του τελικού, που ο ts δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτό που μπορεί να κάνει, είναι να οδηγήσει τον τελικό με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί ώστε να μειώσει τον συνολικό θόρυβο που θα ακούει στα ηχεία. Δηλαδή σε οποιοδήποτε σύστημα ήχου μέσα σε 5 λεπτά, χωρίς να δω τα μηχανήματα, τις συνδέσεις κτλ, μπορώ από μια μπριζα να σου περάσω θόρυβο στα ηχεία, και να κρίνω αν έχεις θέμα γείωσης γενικά.

Σε ένα high-end σύστημα, που έχει λυθεί το θέμα γείωσης στο βαθμό που μπορεί να λυθεί, και αν πας με λάθος συνδεσμολογία / καλωδια στον προενισχυτή, ακούς την διαφορά επιτόπου, δεν χρειάζεται να πεις κάτι το ακούς, εκεί είναι η διάφορα. Άντε τώρα αυτό που μπορείς να ακούσεις μέσα σε 5 λεπτά, να το εξηγήσεις σε ένα forum. Παίρνει ο καθένας με quote ένα κομμάτι κειμένου, και προσπαθεί να σε βγάλει άσχετο/τρελο για να περάσει την δική του άποψη. Ο άλλος λέει ότι είναι ηλεκτρονικός, και προσπαθεί να μας πείσει βάση του επαγγέλματος που κάνει, όχι βάση επιχειρημάτων, δεν υπάρχει επιχείρημα, και αν βρεθεί,  έχω άλλα επιχειρήματα, που μπορώ να αποδείξω ότι κάρτα ήχου είναι εντελώς ανίκανη για οποιαδήποτε χρήση βάση ποιότητας (εκτός επαγγελματικές χιλιάδων ευρώ).

Άρα μέρος του προβλήματος αποτελεί η έλλειψη επιχειρημάτων, δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, όταν έχεις επιχειρήματα μπορείς να στηρίξεις αυτά που γράφεις, όταν μείνεις από επιχειρήματα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τρολάρεις / αποδείξεις ότι ο άλλος είναι άσχετος. Είναι μια τακτική που συμβαίνει σε όλες τις μορφές διαλόγου, η δική μου τακτική έχει να κάνει με επιχειρήματα, και να αποφεύγω όσο μπορώ τα quote με παγίδες, αν ξαναδιαβάσεις το νήμα θα δεις μια σειρά από παγίδες, η παγίδα δεν είναι επιχείρημα, είναι τακτική απελπισίας.

Δηλώνω απλός χρήστης, δεν προσπαθώ να αναβαθμίσω / στηρίξω το nickname που έχω στο forum, δεν αποσκοπώ σε κέρδος / παραπλάνηση, απλά γράφω κείμενα. Δηλαδή δεν προσπαθώ να πείσω όποιον διαβάζει τα κείμενα βάση nickname / επαγγέλματος κτλ, λέω την άποψη μου, μπορεί να είναι σωστή, μπορεί να είναι λάθος, με το κατάλληλο επιχείρημα μπορεί να ανατραπεί η άποψη του καθενός. Εδώ όμως για ποιο λόγο να προσπαθείς με μεγάλα κείμενα, με τρολαρισμα κτλ να αποδείξεις σε ένα απλό χρηστή ότι κάνει λάθος ? Εδώ είναι το θέμα, γιατί κάποιος να χαλάσει χρόνο κτλ, όταν δεν έχει κάποιο κέρδος να προσπαθεί να σε βγάλει άσχετο ? Είναι τόσο σημαντικό το θέμα ? Αφορά τόσο πολύ κόσμο ? Μπορεί ο μέσος χρήστης να καταλάβει αυτά που λέμε ?  

Γιατί κάποιος να θέλει να υποβαθμίσει την γνώμη ενός πωλητή ? Εγώ είπα να πάει ο ts βόλτα σε εξειδικευμένα κατάστημα του είδους και να ρωτήσει. Γιατί απομονώνουμε τον ts και οποιοσδήποτε άλλο από την πληροφόρηση ? Φοβάται κάποιος εδώ μέσα ότι αυτά που λέω μπορεί να του τα πει και κάποιος άλλος ? Και αν πει τα ίδια ή τα ανάποδα τι έγινε ? Άρα σε αυτό το νήμα όπως και σε αρκετά άλλα νήματα σε όλα τα forums, εκτός από την διαφωνία, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που τους γνωρίζει ο καθένας προσωπικά. Δεν είναι θέμα επιμονής, είναι θέμα συμφέροντος, και πως κοιτάζει ο καθένας να κερδίσει αυτό που θέλει μέσα από ένα forum, δηλαδή χρησιμοποιεί το forum ως εργαλείο και όχι ως μέσο συζήτησης / επικοινωνίας.

Επεξ/σία από Ziant
Δημοσ.

Σας παραθέτω ενα μέρος απο ενα μήνυμα που έστειλα σε ενα moderator (λιγο επεξεργασμένο)

''Τα όρια ενος ανθρώπου κάποτε τερματίζουν. Οχι τοσο στο κομματι της αντιπαραβολής οσο στην προσωπική δυσφήμηση ως πωλητή καρτών, πελατοψαρεμα κτλ.

Δεν νομίζω να εχω συνηθίσει το φόρουμ σε ανάγωγη συμπεριφορά.

Για την δίκη μου ηρεμία, καθώς νιώθω οτι ο συγκεκριμένος χρήστης αρέσκεται να ασκεί flaming ασύδοτα χωρίς προειδοποίηση,(απο εσας)  θα αποφασίσω να απέχω απο το φόρουμ και την προσφορά μου σε αυτό για ενα εύλογο (ισως και μόνιμο) χρονικό διάστημα.

Το νευρικό σύστημα έχει μεγαλύτερη άξια.

Ευχαριστώ.''

Ως γνωστών πότε δεν εχω ψαρέψει πελάτη απο το φόρουμ, εαν υπάρχει έστω ενας να το πει δημοσια!!!.

Οτιδήποτε εχω γράψει εδω μέσα συνοδεύεται απο τεχνικά άρθρα και επεξηγήσεις, κατι που ο χρήστης εδω πότε δεν έκανε. Ποτε δεν είδαμε κανένα επιχείρημα που να συνοδευτείτε απο τεχνικό άρθρο η εστω κάποια απόδειξη. Μονο η προσωπική του άποψη η οποία βαφτίζεται ως επιχείρημα...

Αυτο ομως ειναι το λιγότερο, καθώς η μισαλλοδοξία δεν ειναι σπάνια στα φόρουμ και δεν εχει ηλικιακά σύνορα.Όταν ομως λαμβάνει χωρο η δυσφήμηση, τοτε δεν εχω κανένα λόγο να συνεχίσω να συνεισφέρω.

Καλή συνεχεία σε όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλτατε Μαριε

Πηρες νομιζω βιαστικη και εν θερμω αποφαση. Εχω την εντυπωση οτι για πολλα μελη σε αυτο το σαιτ, μετραει η γνωμη σου, η γνωση σου και ο τροπος επικοινωνιας με τους αλλους. Σηγουρα πιστευω, ασχετα με το παρον θεμα, οτι αν αμφυσβητησει καποιοσ η καποιοι την γνωμη σου, υπαρχουν, υπαρχουν υπαρχουν υπερδιπλασιοι που την σεβονται και την εκτιμουν. Ειναι πασηφανες οτι δεν ποσταρεις, ουτε προς αγραν πελατων, ουτε προς επιδειξη γνωσεων. Φιλικα λοιπον σε καλω να αναθεωρησεις την αποφαση σου

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα είχα μία ζημιά στον RAV 3300 της DENON τον οποίο τον χρησιμοποιούσα και για την προ ενίσχυση ενός τελικού της sherbourn τον 7/2100 https://www.manualslib.com/manual/152066/Sherbourn-7-2100a.html?page=5#manual
Τον έστειλα στην DENON για επισκευή και μου είπε ότι δεν αξίζει επισκευή λόγο του ότι έχουν αρχίσει να σκουριάζουν οι πλακέτες.

βρήκα έναν ολοκληρωμένο της Yamaha τον RX-V781 http://www.skroutz.gr/s/8918155/Yamaha-RX-V781.html και έλυσα το πρόβλημα πολύ φθηνά ( ποιο φθηνά από την αγορά ενός προ ενισχυτή )

Δημοσ.

Σας παραθέτω ενα μέρος απο ενα μήνυμα που έστειλα σε ενα moderator (λιγο επεξεργασμένο)

''Τα όρια ενος ανθρώπου κάποτε τερματίζουν. Οχι τοσο στο κομματι της αντιπαραβολής οσο στην προσωπική δυσφήμηση ως πωλητή καρτών, πελατοψαρεμα κτλ.

Δεν νομίζω να εχω συνηθίσει το φόρουμ σε ανάγωγη συμπεριφορά.

Για την δίκη μου ηρεμία, καθώς νιώθω οτι ο συγκεκριμένος χρήστης αρέσκεται να ασκεί flaming ασύδοτα χωρίς προειδοποίηση,(απο εσας)  θα αποφασίσω να απέχω απο το φόρουμ και την προσφορά μου σε αυτό για ενα εύλογο (ισως και μόνιμο) χρονικό διάστημα.

Το νευρικό σύστημα έχει μεγαλύτερη άξια.

Ευχαριστώ.''

Ως γνωστών πότε δεν εχω ψαρέψει πελάτη απο το φόρουμ, εαν υπάρχει έστω ενας να το πει δημοσια!!!.

Οτιδήποτε εχω γράψει εδω μέσα συνοδεύεται απο τεχνικά άρθρα και επεξηγήσεις, κατι που ο χρήστης εδω πότε δεν έκανε. Ποτε δεν είδαμε κανένα επιχείρημα που να συνοδευτείτε απο τεχνικό άρθρο η εστω κάποια απόδειξη. Μονο η προσωπική του άποψη η οποία βαφτίζεται ως επιχείρημα...

Αυτο ομως ειναι το λιγότερο, καθώς η μισαλλοδοξία δεν ειναι σπάνια στα φόρουμ και δεν εχει ηλικιακά σύνορα.Όταν ομως λαμβάνει χωρο η δυσφήμηση, τοτε δεν εχω κανένα λόγο να συνεχίσω να συνεισφέρω.

Καλή συνεχεία σε όλους.

Οσες φορες εχω ζητησει βοηθεια σε θεματα ηχου/εικονας εχεις απαντησει και με εχεις βοηθησει φιλε μου. Δημοσια και χωρις ποτε να πεις κατι του τυπου "εχω ενα μαγαζι, ξερω ενα τυπο, κλπ" που να δειχνει οτι ψαρευεις πελατες.

Ακομα και για τους Led vs Lamp projectors που διαφωνουσαμε η συζητηση γινοταν σε μορφη ευχαριστης κουβεντας.

Δεν θα ηθελα να σταματησεις να γραφεις, παντως  απο εμενα εχεις ενα ευχαριστω.

Δημοσ.

Οσες φορες εχω ζητησει βοηθεια σε θεματα ηχου/εικονας εχεις απαντησει και με εχεις βοηθησει φιλε μου. Δημοσια και χωρις ποτε να πεις κατι του τυπου "εχω ενα μαγαζι, ξερω ενα τυπο, κλπ" που να δειχνει οτι ψαρευεις πελατες.

Ακομα και για τους Led vs Lamp projectors που διαφωνουσαμε η συζητηση γινοταν σε μορφη ευχαριστης κουβεντας.

Δεν θα ηθελα να σταματησεις να γραφεις, παντως  απο εμενα εχεις ενα ευχαριστω.

Το θέμα αυτό είναι άνω των 3 ετών...Ο φίλος graphist83 ευτυχώς γράφει ακόμα και είχε βοηθήσει και εμένα σχετικά πρόσφατα με τις χρήσιμες συμβουλές του.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα αυτό είναι άνω των 3 ετών...Ο φίλος graphist83 ευτυχώς γράφει ακόμα και είχε βοηθήσει και εμένα σχετικά πρόσφατα με τις χρήσιμες συμβουλές του.

Kαι ευτυχως, για καλη τυχη ολων των συμφορουμιτων, δεν βλεπω να γραφει ο Ziant.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...