Προς το περιεχόμενο

Θολή εικόνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!'Εχω αγοράσει καινούργιο pc και απο την ώρα που το άνοιξα είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα της εικόνας. Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις της οθόνης και του catalyst control center αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω.Το πρόβλημα δεν είναι κάποια ρύθμιση οθόνης (νομίζω) γιατί τη σύνδεσα στο λάπτοπ μου που έχει ακριβώς την ίδια έκδοση των windows και φαινόταν τέλεια. Αν ξέρει κάποιος θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθεια γιατί είναι πολύ κουραστικό στα μάτια...Στη φώτο φαίνεται ελπίζω το πρόβλημα αν παρατηρήσετε τα γράμματα.

post-284717-0-06049000-1391206250_thumb.png

Δημοσ.

Η οθόνη είναι Envision 193FW.Σύνδεση vga  και ανάλυση 1440x900 που είναι η μέγιστη και η πιο υποφερτή απο τις άλλες που δοκίμασα..

Δημοσ.

Η οθόνη είναι Envision 193FW.Σύνδεση vga  και ανάλυση 1440x900 που είναι η μέγιστη και η πιο υποφερτή απο τις άλλες που δοκίμασα..

Αυτο ειναι το προβλημα σου, αλλο πρωτόκολλο δεν εχει, λιγο πιο σύγχρονο, dvi hdmi?

Δημοσ.

Αυτο ειναι το προβλημα σου, αλλο πρωτόκολλο δεν εχει, λιγο πιο σύγχρονο, dvi hdmi?

οχι ειναι σχετικα παλια η οθόνη και δεν έχει κάποια άλλη σύνδεση :/ 

Δημοσ.

Αν εχεις βαλει συχνοτητα ανανεωσης πανω απο 60hz πχ 75hz να το βαλεις παλι στα 60 και να ρυθμισεις και το clear type

Στο 60 είναι και έχω ρυθμίσει το clear type  αλλα δεν βοήθησε δυστυχώς..

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο vga καλωδιο με βαρελακια φερριτη

χρησιμοποιεις οπως κ δηποτε την μεγιστη αναλυση που υποστηριζει η οθονη σου

εννοειται οτι διπλοτσεκαρεις οτι εχει συνδεθει σωστα (οχι πολυ σφιχτα) στην οθονη κ στην εξοδο vga

αλλαζεις κ μετατροπεα dvi to dsub αν χρησιμοποιεις τετοιο

κ τελος οι οθονες οταν συνδεονται αναλογικα (vga) εχουν ενα κουμπι που κανει auto adjust

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια!Θα δοκιμάσω άλλο καλώδιο κι ελπίζω να φτιάξει γιατί είμαι στα πρόθυρα της τύφλωσης!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...