foutzos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να βάλω open graph tags στον blogger ωστε το post ενός άρθρου στο facebook να παίρνει την πρώτη παράγραφο του άρθρου και όχι την περιγραφή του blog. έχω βάλει το ακόλουθο tag <b:if cond='data:blog.metaDescription'> <meta expr:content='data:blog.metaDescription' property='og:description'/> </b:if> το οποίο παίρνει την meta description ( άν υπάρχει ) την οποία έχω τοποθετήσει εδώ <meta content='εδώ η περιγραφή' name='description'/> και όταν ποστάρεις ένα άρθρο στο facebook βάζει προεπιλεγμένα αυτή. Για να μην βάζει αυτή και να βάζει την παράγραφο που έχω ορίσει ανάμεσα σε <p> και </p> πρέπει να σβήσω την κανονική name='description' . (ωστε να ψάξει για περιγραφή άρθρου η οποία αν δεν υπάρχει βάζει για περιγραφή σχόλια κλπ.) Αν φύγει όμως αυτό , τότε δεν φευγει αυτόματα και το description από την google; Κάτι μου λέει ότι η όλη ιστορία είναι στο og:description και στις παραμέτρους που δίνεις αλλά τι να δώσω για να παίρνει μόνο την description του εκάστοτε άρθρου; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα