Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι που με εχει απασχολησει και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος κατι να απαντησει,μου εφεραν να δω εναν καινουργιο υπολογιστη ,που τον εβγαλαν απο το κουτι και ειναι τοσιμπα ,λαπ τοπ με 500γιγα μνημη,...8 windows.πως ειναι δυματον να ειναι αδειος και ο δισκος να εχει ελευθερη μηνμην μονο 5,23 γιγα; ολο το αλλο να ειναι πιασμενο;τον κοιταξα αρκετες φορες στα προγραμματα και στα αρχεια εφαρμογων,δεν ειδα τιποτα που να εχει παραπανω αφου ειναι ολοκαινουργιος

Δημοσ.

Δώσε αν θέλεις λιγο καλύτερη περιγραφή γιατι δεν βγαίνει και μεγάλη άκρη απο αυτα που γράφεις .... , 500gb δίσκο ενοεις προφανώς και μετα τι λες δεν καταλαβαίνω , εχει windows 8 η εχει 8gb ram ? :unsure:

Δημοσ.

ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου και δεν τον εχω εδω για να σας πω λεπτομερειες αυτη την στιγμη οταν θα μου τον ξανα φερουν θα σας πω ,απλα μου τον εφεραν  να τους περασω καποια πραγματα και οταν κατεβασα αυτα που ηθελαν και πηγα να κανω εγκατασταση μου εβγαλε δεν υπαρχει αρκετος αποθηκευτικος χωρος,ετσι κοιταξα την χωρητικοτητα του σκληρου και ειδα οτι απο 484 γιγα περιπου που ελεγε ,ελευθερα ειναι τα 5,23,ολη η γραμμη του ηταν κοκκινη.γεματη δηλαδη.πηγα στα προγραμματα και του εσβησα κατι αποθηκευμενα παιχνιδια που ειχε ως ντεμο και ελευθερωθηκαν λιγα μεγαμπαητ ακομα αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση πως δεν εχει αρχεια και προγραμματα, φουλ και ειναι γεματη η μνημη.τωρα τι μνημη ραμ ειχε δεν θυμαμαι.ο υπολογιστης ειναι αγορασμενος μια εβδομαδα  και ειναι με windows 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...