christosfazer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα στο forum.Μ εφεραν δωρο ενα playstation 2!Που το ξεθαψαν εεε;χααχαχαχ Δεν ειναι το slim αλλα αυτο το μπαουλο. Ρε παιδια με ποιον τροπο μπορω να αντιγραφω παιχνιδια και να τα παιζω;Βοηθηστε με γιατι ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν νιωθω! θελετε να σας πω τιποτα χαρακτηριστικα του; Και να θελετε δεν ξερω που θα τα βρω Βοηθηστε καποιος. Αν θελετε καποοια πληροφορια πχ firmware πειτε μoυ που να παω να το δω και θα σας πω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
TechBossGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Είναι τσιπαρισμένο καταρχήν;Παιχνίδια μπορείς να αντιγράψεις με έναν σκασκό προγράμματα αλλά αν δεν έχει τσιπάκι ΔΕΝ πρόκειται να παίξει τίποτα.
christosfazer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομιζω να ειναι!!!αν ειναι πως μπορω να το δω;;;αν οχι που μπορω να παω να το τσιπαρω;;;
TechBossGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω πως μπορείς να το βρεις αλλά δοκίμασε να κατεβάσεις και να γράψεις κάνα μικρό cd παιχνίδι και δες αν το παίζει.
christosfazer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 κατεβαζω το grand turismo 3 pal.ISO με ποιο προγραμμα αντιγραφης να το γραψω???Σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε Επισης: Θα το γραψω σε ενα TDK dvd-r αν δεν ειναι τσιπαρισμενο που μπορω εδω στην αθηνα να το τσιπαρω και ποσο κοστιζει περιπου..
TechBossGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ βασικά γράφω με το Alcohol 120% αλλά έγραφα και με το DVD Decrypter χωρίς πρόβλημα.Θυμήσου μόνο να χρησιμοποιείς την μικρότερη δυνατή ταχύτητα εγγραφής (εγώ χρησιμοποιώ x4).H τιμή για τσιπάρισμα νομίζω παίζει στα 50-70 ευρώ!Τώρα το που,είναι άλλο θέμα αλλά μπορείς να ρωτήσεις μαγαζιά με κονσόλες!
christosfazer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οκ σ ευχαριστω παρα πολυ!Ελπιζω να παιξει τωρα σε λιγο που θα το γραψω!
TechBossGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οκ φίλε μου,αν δεν παίξει (και δεν είναι και τσιπαρισμένο) υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για αντιγραμμένα παιχνίδια,περισσότερες πληροφορίες με PM. 1
christosfazer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σου εστειλα φιλε μου!Αν θες πες μου............
Προτεινόμενες αναρτήσεις