polyandras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον. Αυτο θα ειναι δυσκολο αλλα ελπιζω να βρουμε λυση . Ειμαι στην wind χρονια τωρα και δεν εχω παθει παλι κατι τετοιο που να μην μπορει να λυθει με τιποτα. Το προβλημα ξεκινησε πριν απο 3 βδομαδες. Απο τοτε καθε μερα κατα τις 8 το απογευμα το ping μου φτανει στα υψη και η ταχυτητα πεφτει . Αυτο σταματαει περιπου στις 12 τα μεσανυχτα και η ταχυτητα και το ping επανερχονται παλι .Ειναι απίστευτο και εκνευριστικό για μενα που εκείνη την ωρα παιζω online παιχνιδια. Κανονικη ταχυτητα : μετα τις 8 : εκανα τα παντα. απο την wind που ειπαν οτι η γραμμμη δεν εχει προβλημα και ουτε αυτοι μπορουν να καταλαβουν τι συμβαινει. Ζήτησα βοηθεια και απο αλλο foroum http://www.pchelpforum.com/xf/threads/ping-ms-problem.162669/ Εκει φενεται οτι εχω κανει σχεδον τα παντα απο μερος μου. Οποιος λυσει αυτο το μυστηριο ας μου ζητησει οτι θελει μετα
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 λογικα πιταρει το dslam της περιοχης σου απο συνδεσεις,δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ αν ειναι οντως αυτο.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εχωσε η wind κοσμάκη επανω στο dslam, οταν λοιπον ειναι ολοι σπιτι σε γονατίζουν, καιρος να την κανεις για αλλη γη αλλα μερη,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα