Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε πρωί κατά τις 6 και που φεύγω για δουλειά το τζάμι μου στο Corsa είναι γεμάτο υγρασία απο μέσα και απο έξω είναι και παγωμένη κιόλας...οπότε πρέπει να ξύνω τον πάγο και να ψεκάζω με ένα σπρέι που το ψιλολιώνει αλλά πάλι δεν έχω καλό αποτέλεσμα.

Τι μπορώ να κάνω να μην πιάνει απο μέσα υγρασία ή να μην πιάνει τόσο πάγο απο έξω?.

Το να βάλω το καλοριφέρ δεν με βοηθάει γιατί πρέπει να περιμένω μέσα κανένα 15λεπτο και.

Θέλω καμιά ιδέα αν εσείς κάνετε κάτι..δοκίμασα να βάλω κάτι σαν ηλιοπροστασία που είναι αλλά για την υγρασία και τον πάγο το πρωί εεε ψιλοέκανε δουλειά αλλά πάλι όχι τόσο καλά.

Ιδέες?.

(επίσης αν δεν βαριέτε κάπιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί το δικό μου αμάξι + κάποια άλλα έχει απο μέσα υγρασία ενώ του διπλανού μου δεν έχει? πως εξηγείτε το φαινόμενο?)

Δημοσ.

Κάθε πρωί κατά τις 6 και που φεύγω για δουλειά το τζάμι μου στο Corsa είναι γεμάτο υγρασία απο μέσα και απο έξω είναι και παγωμένη κιόλας...οπότε πρέπει να ξύνω τον πάγο και να ψεκάζω με ένα σπρέι που το ψιλολιώνει αλλά πάλι δεν έχω καλό αποτέλεσμα.

Τι μπορώ να κάνω να μην πιάνει απο μέσα υγρασία ή να μην πιάνει τόσο πάγο απο έξω?.

Το να βάλω το καλοριφέρ δεν με βοηθάει γιατί πρέπει να περιμένω μέσα κανένα 15λεπτο και.

Θέλω καμιά ιδέα αν εσείς κάνετε κάτι..δοκίμασα να βάλω κάτι σαν ηλιοπροστασία που είναι αλλά για την υγρασία και τον πάγο το πρωί εεε ψιλοέκανε δουλειά αλλά πάλι όχι τόσο καλά.

Ιδέες?.

(επίσης αν δεν βαριέτε κάπιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί το δικό μου αμάξι + κάποια άλλα έχει απο μέσα υγρασία ενώ του διπλανού μου δεν έχει? πως εξηγήτε το φαινόμενο?)

Υγρασια απο μεσα?..Κατι δεν παει καλα με τα λαστιχα γυρω απο το τζαμι.μηπως εχουν ξεραθει κτλ?..που μενεις και το πρωι πιανει παγο στον τζαμι? ;/...

Δημοσ.

Τώρα είμαι Γερμανία αλλά και Ελλάδα που είμαι στη Θεσσαλονίκη μένω πάνω σε βουνό (χορτιάτης) οπότε και εκεί τα ίδια και χειρότερα είχα κάθε πρωί...απλά εκεί δούλευα πιο αργά και ξύπναγα κατά τις 7 οπότε το έβαζα δούλευε 15λεπτά και τα έλιωνε το καλοριφέρ...εδώ δεν μπορώ να σηκωθώ απο τις 5μιση και είναι και μακρία το αμάξι για να πάω να το βάλω μπροστά να δουλεύει.

Και ειδικά η υγρασία απο μέσα...δεν μπορώ να τη καταλάβω...την άλλη φορά είχε πιάσει τόση που είχε παγώσει κιόλας χαχαχα

Δημοσ.

για την υγρασια μεσα να ελεγξεις καλα τις τσιμουχες απο τα παραθυρα και να τα περασεις ολα τα λαστιχα σε πορτες ενα σπρει σιλικονης, επισης αν το αυτοκινητο ειναι παλιο να γυρνασ το καλοριφερ στην ανακυκλωση.

για τον παγο εξω καποιοι προτεινουν να αλοιφεις τα τζαμια με οινοπνευμα - δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω αν δουλευει -

Δημοσ.

Βαλτο να χτυπαει ο αερας το πισω τζαμι...Για τον εξωτερικο μιλαω...

Δηλαδη αν το παρκαρεις και παγωνει το μπροστα ενω το πισω ειναι καθαρο, παρκαρετο την αλλη φορα αντιθετα....

Δημοσ.

εδώ που κάνει πραγματικό κρύο, έχουμε κάτι σαν ξύστρες που όσο το βάζουμε μπροστά το καθαρίζουμε κιόλας..... θα ψάξω να βρω φωτογραφία....

Δημοσ.

εδώ που κάνει πραγματικό κρύο, έχουμε κάτι σαν ξύστρες που όσο το βάζουμε μπροστά το καθαρίζουμε κιόλας..... θα ψάξω να βρω φωτογραφία....

Και εδώ έχει τέτοιες ξύστρες αλλά ρε συ...καθαρίζει μεν αλλά δεν μπορείς πάλι όταν μπεις στο αυτοκίνητο να δείς για να οδηγήσεις όλα είναι θολά γιατί έχει ένα τόσο λεπτό στρώμα επάνο ακόμα.

Οινόπνευμα στη Γερμανία δεν ξέρω που να βρώ (δεν υπάρχει στο σούπερ μάρκετ όπως στην Ελλάδα)

Τον αέρα τον βάζω στο τέρμα στο ζεστό μπας και λιώσει αλλά θέλει μιλάμε κανένα τέταρτο να περιμένω για να ξεθολόσει όλο το τζάμι. (και υποτίθεται στη Γερμανία απαγορεύετε να "ζεσταίνεις" το αυτοκίνητο σου λένε, ρύπανση κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει)

Δημοσ.

Και εδώ έχει τέτοιες ξύστρες αλλά ρε συ...καθαρίζει μεν αλλά δεν μπορείς πάλι όταν μπεις στο αυτοκίνητο να δείς για να οδηγήσεις όλα είναι θολά γιατί έχει ένα τόσο λεπτό στρώμα επάνο ακόμα.

Οινόπνευμα στη Γερμανία δεν ξέρω που να βρώ (δεν υπάρχει στο σούπερ μάρκετ όπως στην Ελλάδα)

Τον αέρα τον βάζω στο τέρμα στο ζεστό μπας και λιώσει αλλά θέλει μιλάμε κανένα τέταρτο να περιμένω για να ξεθολόσει όλο το τζάμι. (και υποτίθεται στη Γερμανία απαγορεύετε να "ζεσταίνεις" το αυτοκίνητο σου λένε, ρύπανση κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει)

Ε τοτε να χαλαμε τα μοτερ μας με το χρονο σιγα σιγα.. Ψαξε σε φαρμακειο για οινοπνευμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...