κουξκουκ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς πρέπει να προσέξω άμα αγοράσω κινητό από eBay συγκεκριμένα iPhone και τι ακριβώς παίζει με το IMEI ICLOOD KAI ESN μιας και δεν γνωρίζω τίποτα..
panoyker10rp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 φίλε εγώ θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον top rates seller για να αγοράσεις
κουξκουκ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ούτε καν τι είναι δεν ξέρω λογικά Κάπιος που έχει πουλήσει πολλά και έχει αξιολογηθεί Αξίζει φιλε γνωρίζειΣ δλδ ένα 5 c στα 200 ευρω
panoyker10rp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 iphone 5s ?? νομίζω φίλε μου δεν έχει με 200 ευρώ
kinitakias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 iphone 5s ?? νομίζω φίλε μου δεν έχει με 200 ευρώ 5c σου εγραψε φιλε το s που το ειδες...φιλικα...
κουξκουκ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 +1 στον KINITAKIAS : 5c filos exei pola
iMarilina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς πρέπει να προσέξω άμα αγοράσω κινητό από eBay συγκεκριμένα iPhone και τι ακριβώς παίζει με το IMEI ICLOOD KAI ESN μιας και δεν γνωρίζω τίποτα.. Να μην το τολμησεις. Εκτος της μεγαλης πιθανοτητας ναναι κλειδωμενο μπορει να εχεις και ντραβαλο του στυλ να μη μπορεις να το ενεργοποιησεις γιατι θα θελει το ID του οριτζιναλ ιδιοκτητη κλπ και κοινως να κλαις τα λεφτα σου. Sent from my iPad using Insomnia 1
marios1983-g Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας σε αγγελια βρήκα iphone4 με κλειδωμένο όπως μου είπε iclood. υπάρχει περίπτωση να το ξεκλειδώσω με καποιο τρόπο? στην κατάσταση αυτή δουλεύει σαν iPod? ευχαριστώ
matman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας σε αγγελια βρήκα iphone4 με κλειδωμένο όπως μου είπε iclood. υπάρχει περίπτωση να το ξεκλειδώσω με καποιο τρόπο? στην κατάσταση αυτή δουλεύει σαν iPod? ευχαριστώ Αστο φίλε μ καλύτερα γιατι δεν ξεκλειδώνει. Και αν δεν εχει γίνει ενεργοποίηση ούτε στο μενού δεν μπαίνεις. Sent from my iPad using Insomnia
ramarg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Να μην το τολμησεις. Εκτος της μεγαλης πιθανοτητας ναναι κλειδωμενο μπορει να εχεις και ντραβαλο του στυλ να μη μπορεις να το ενεργοποιησεις γιατι θα θελει το ID του οριτζιναλ ιδιοκτητη κλπ και κοινως να κλαις τα λεφτα σου. Sent from my iPad using Insomnia +1 στη μαριλινα..τετοιες αγορες απο ebay ΟΧΙ...καλυτερα ψαξε μεταχειρισμενα απο ελλαδα
κουξκουκ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 eyxaristw magkes an kai akoma exw antitheti apopsi
Προτεινόμενες αναρτήσεις