facebookcase Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια.εχω εναν σκληρος της western digital WD1600BEVT και θελω να τον περασω στον υπολογιστή μου dekstop.ο σκληρος ειναι απο λαπτοπ και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να τον βαλω.ακομα ο σκληρος εχει windows 7 starter και ο σκληρος που εχω τωρα εχει windows 7 home premium.θα υπαρχει επιπλοκη;αυτο που θελω να κανω ειναι να αυξησω τον χορο.τελος θελω να ρωτησω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω μολις τον εγκαταστησω.ευχαριστω! ξεχασα να πω το συστημα που εχω.ο σκληρος ειναι western digital 250 gb η μητρικη ειναι asus η μνημη ειναι 2,5 gb και ο επεξεργαστης ειναι intel pentium d 2.8 ghz
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 τον συνδεεις με σβηστο υπολογιστη και μπαινεις στο bios να δεις οτι αναγνωριζεται ο δισκος και οτι το συστημα θα bootαρει απο τον 250αρη σου και οχι απο τον 160αρη γιατι θα πεσει bsod μετα,ριχνεις μια διαμορφωση του 160αρη αφου αναγνωριστει απο τα windows και τελειωσες!
facebookcase Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 επειδη εχει τα windows 7 starter μεσα αυτος πως θα τα βγαλω;
TheELF Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πρώτα από όλα δες αν μπαίνει καν,σε μητρική για pentium d μπορεί να έχει μόνο ide θύρες και για να είναι 160gb ο δίσκος του laptop σχεδόν σίγουρα είναι sata.
yiannis71 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Λογικά θα χρειαστείς και ένα τέτοιο μαραφέτι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345108
facebookcase Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ολα ενταξει τον περασα και τον εγκατεστησα απο τα windows.μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο;θελω να μου πειτε αν γινεται και πως τους δυο δισκους που εχω τωερα μεσα να τους κανω ενα για προσθεθουν τα gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα