Heatspreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εισαι σιγουρα σταθερος εκει; Εγω παντως με 1.40 και 4.6GHz δεν ημουν. Οριακα δεν ημουν. Το καταλαβα μετα απο μερες.
STORM1978 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα το cinebench 15 και το hwprime το περναει μια χαρα χωρις να παιζουν τα ρευματα και η συχνοτητα με cpu-z οποτε ολα καλα. θα το δω και με κανενα παιχνιδι και θα απαντησω!
Heatspreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν περνας Prime 95 και τα 10 pass και παιζουν και τα 3Dmark εισαι ok. Παντως τα cpu δεν εχουν τοσο μεγαλες διαφορες μεταξυ τους στο OC, γι' αυτο το λεω.
Ashmadia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Και το digital master εχει rev3.0. Αυτην μου εστειλαν, επιβεβαιωσε το απ οπου και αν παρεις. 1
teo1966 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον περασα σημερα απο το καταστημα visionstudio.gr και μου ειπαν οτι συνηθως εχουν το rev 1.0- 2.0 απο την gigabyte και επειδη δεν ειχαν ετοιμοπαραδωτο απο αυτο το μοντελο πηρα την asus τελικα μαζι με τον 8320 μακαρι να κατσει καλο το σετακι μαζι με corsair vegeance 8gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα