ektelion Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι ήταν λίγα τα official και υπήρχαν εκατομμύρια unofficial; Μπορεί, ίσως να το μπερδεύω με το Witcher
Greygore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σίγουρα πρέπει να κάνεις μια επένδυση σε ένα combat ability Μα αυτό είναι που δεν "χώνεψα" ποτέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι (το οποίο σε όλους τους υπόλοιπους τομείς το θεωρώ top, ακόμα και χωρίς κάποιο unofficial patch), αν και εδώ θα παραδεχτώ οτι είμαι κάπως... δύσκολο ακροατήριο, μια και τα μόνα παιχνίδια που σε αυτό τον τομέα θεωρώ πως δώσανε ρέστα ήταν το Planescape: Torment και το πρώτο Deus Ex - in fact, το holy trinity μου όσο αφορά τα "σωστά" RPG είναι PS:T, DX, VtMB, με το Vampires να χάνει λίγο λόγω αύτης της κλίσης προς action παρά roleplay. Στην τελική, vampire υποδύομαι god damn it, αν δεν μπορώ να ξελογιάσω/υπνωτίσω/πείσω/ξεγελάσω τους πάντες και τα πάντα όταν παίζω ένα clan το οποίο είναι συγκεκριμένα φτιαγμένο για social/manipulation (ανάλογα Toreador ή Ventrue), τότε υπάρχει πρόβλημα. σα να βιάζονταν να το τελειώσουν. Φαντάζομαι ισχύει αυτό, μια και η Troika Games είχε ξεκινήσει ήδη την κατηφόρα προς διάλυση κατά την ανάπτυξη του VtMB. Ειδικά κάπου στα μισά του Society of Leopold και μέχρι το finale (άσχετα με ποιό διαλέγεις) το θυμάμαι ως συνεχές combat-fest. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2014 από Greygore
TheSlayer2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάζομαι ισχύει αυτό, μια και η Troika Games είχε ξεκινήσει ήδη την κατηφόρα προς διάλυση κατά την ανάπτυξη του VtMB. Ειδικά κάπου στα μισά του Society of Leopold και μέχρι το finale (άσχετα με ποιό διαλέγεις) το θυμάμαι ως συνεχές combat-fest. Οντως...τελικα δεν ειμαι ο μονος που το εχω παρατηρησει .
ikaruga24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ισχυει οτι πρεπει να επενδυσει καποιος σε μια combat τεχνη. Ενα πραγμα που να κανει πραγματικα πολυ καλο Killing. Προς το τελος επισης το XP που παιρνεις ειναι τοσο πολυ που μπορεις κυριολεκτικα απο σκραπας σε ενα τομεα να γινεις expert με 2-3 αποστολες. Εγω τερματισα το παιχνιδι 2 φορες μεχρι τωρα (Tremere την πρωτη και Gangrel τη δευτερη). Η πρωτη φορα με τον Tremere χαρακτηρα μου ηταν κυριολεκτικα παλουκι στην αρχη αλλα το μυστικο ειναι οπως και δηποτε να φτασεις το level 3 θαυματουργια για την ασπιδα. Μετα απο αυτο ενας συνδιασμος θαυματουργιας, stealth (οχι πολυ) και ranged (παλι οχι πολυ) εχεις θεαματικα αποτελεσματα. Ειδικα αν σκεφτεις οτι ο tremere χαρακτηρας θα κανει συλογη ολοκληρη απο μυστικιστικα αντικειμενα τα οποια αυξανουν πολυ τις δυναμεις του. Μιλαμε για area of effect damage spells που κανουν 120+ damage σε ολους(εννοειται πρεπει να προσεχεις με τους αθωους).Τον προτεινω σιγουρα σαν πρωτο χαρακτηρα γιατι εχει τη δυνατοτητα να ειναι φοβερος σε οτιδηποτε επιλεξει να κανει και ας εχει πεναλτι στα physical χαρακτηριστικα του. Συνδιαστικα με τις μαγειες του μια χαρα φτιαχνεις τερας melee warrior αν θες. Ο gangrel απο την αλλη ειναι εντελως overpowered εναντια σε στοχους 1 vs 1 με το protean και σε συνδιασμο με τη σθεναροτητα πραγματικα δεν καταλαβαινει τιποτα ενω ριχνει τρελο ξυλο σε melee. Μιλαμε για καθε μπουκετο να κοβει 40-50 damage ενω το ξυλο που τρως εσυ και ειδικα αν φορας και κανα καλο ρουχο να μην ειναι τιποτα. Και αυτοι εχουν την δυνατοτητα να ανεβασουν social χαρακτηριστικα αλλα μαλλον θα δωσετε βαση σε δεξιοτητες. Οποιος θελει RP τοτε Ventrue και Malkavian ειναι σιγουρα οι καλυτερες φυλες γιατι μπορουν να χρησιμοποιουν τις δυναμεις τους μεσα στους διαλογους. Οι μεν ventrue μπορουν να χρησιμοποιουν την φουλ δυναμη της domination δυναμης και οι malkavians φυσικα dementation. Οι tremere εχουν μονο level 1 domination δυνατοτητες μεσα σε διαλογο. Οι ventrue μπορουν κυριολεκτικα να γινουν σοβαροτατοι πιστολερο τανκ που θα μπορουν να γαζωνουν τους παντες απο αποσταση και ταυτοχρονα να μην νιωθουν τιποτα απο ξυλο αν σε περιπτωση καποιος ερθει κοντα. Εχουν ομως ενα σοβαρο μειωνεκτημα οτι δεν μπορουν πινουν αιμα απο ποντικια ή low life ανθρωπους και ειδικα προς το τελος εχει πολυ μπουντρουμι η υποθεση. 1
Plug Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτη φορά είχα παίξει τρεμερ, επειδή μου άρεσαν από το wod. Είναι λίγο δύσκολοι στην αρχή αλλά με κάτι blood boil κλπ γίνονται θεαματικοι! Έπαιζα μόνο melee. Τη δεύτερη μαλκαβιαν, πολύ overpowered ρε παιδί μου.. Παιδική χαρά από δυσκολία, εκτός κι αν μου φάνηκε έτσι, λόγω τρεμερ. Πολύ σουρεαλ καταστάσεις οι διάλογοι!
TheSlayer2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Η πρωτη φορα με τον Tremere χαρακτηρα μου ηταν κυριολεκτικα παλουκι στην αρχη αλλα το μυστικο ειναι οπως και δηποτε να φτασεις το level 3 θαυματουργια για την ασπιδα. Εγω εβαζα exp στο stamina,strength και dodge πιο πολυ στο τελος γιατι επεφτε ξυλιδι οποτε επρεπε να εχω αυτα αναπτυγμενα και μετα με celerity εκανα δουλεια...
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εγω εβαζα exp στο stamina,strength και dodge πιο πολυ στο τελος γιατι επεφτε ξυλιδι οποτε επρεπε να εχω αυτα αναπτυγμενα και μετα με celerity εκανα δουλεια... Δεν εχουν celerity οι tremere. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι κυριολεκτικα level 5 θαυματουργια και 3-4 level απο auspex για τα ranged και hacking bonus που προσφερει. Με τους tremere για οποιονδηποτε στοχο το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι blood vomit και μετα να σπαμαρεις 2-3 blood spits (μου διαφευγει το ονομα τωρα) για να παρεις πισω το αιμα που χρησιμοποιησες για το blood vomit. Αργοτερα που θα παρεις και το αντικειμενο που αυξανει την ισχυ ολων των δυναμεων αιματος κατα 40% αυτος ο συνδιασμος ειναι απολυτα φονικος για single targets ενω το blood boil εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμη AOE. Πρεπει ομως να προσεχεις με τους αθωους γιατι μπορεις να χασεις πανευκολα ολους σου τους ποντους humanity (οπως την επαθα εγω μεσα στο club στην chinatown).
Tobajara Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μα αυτό είναι που δεν "χώνεψα" ποτέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι (το οποίο σε όλους τους υπόλοιπους τομείς το θεωρώ top, ακόμα και χωρίς κάποιο unofficial patch), αν και εδώ θα παραδεχτώ οτι είμαι κάπως... δύσκολο ακροατήριο, μια και τα μόνα παιχνίδια που σε αυτό τον τομέα θεωρώ πως δώσανε ρέστα ήταν το Planescape: Torment και το πρώτο Deus Ex - in fact, το holy trinity μου όσο αφορά τα "σωστά" RPG είναι PS:T, DX, VtMB, με το Vampires να χάνει λίγο λόγω αύτης της κλίσης προς action παρά roleplay. Θα τουμπάρω λίγο το επιχείρημα - όσο μονοδιάστατος είναι ένας χαρακτήρας που βασίζεται μόνο στη μάχη, άλλο τόσο είναι και ένας χαρακτήρας που βασίζεται μόνο στο μπλα-μπλα, άλλο που αφήνει πολλά περιθώρια role - playing. Τα παιχνίδια που αναφέρεις, και θα προσθέσω τα δύο Fallout και το DE: Human Revolution, είχαν και αυτά αρκετή έμφαση στη μάχη αλλά διαφοροποιούνταν στο ότι μπορούσες να παρακάμψεις πολλές καταστάσεις με social skills. Αυτό όντως δεν το κάνει το Bloodlines και είναι κρίμα γιατί οι δυνατότητες είναι εκεί.
TheSlayer2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχουν celerity οι tremere. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι κυριολεκτικα level 5 θαυματουργια και 3-4 level απο auspex για τα ranged και hacking bonus που προσφερει. Με τους tremere για οποιονδηποτε στοχο το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι blood vomit και μετα να σπαμαρεις 2-3 blood spits (μου διαφευγει το ονομα τωρα) για να παρεις πισω το αιμα που χρησιμοποιησες για το blood vomit. Αργοτερα που θα παρεις και το αντικειμενο που αυξανει την ισχυ ολων των δυναμεων αιματος κατα 40% αυτος ο συνδιασμος ειναι απολυτα φονικος για single targets ενω το blood boil εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμη AOE. Πρεπει ομως να προσεχεις με τους αθωους γιατι μπορεις να χασεις πανευκολα ολους σου τους ποντους humanity (οπως την επαθα εγω μεσα στο club στην chinatown). Οντως δεν εχουν...πως μου 'ρθε...ο ρημαδης ο πονοκεφαλος φταει Στο club στην chinatown ειχα παθει frenzy λογω χαμηλου Humanity και επειδη δεν ειχα κανει feed...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Θα τουμπάρω λίγο το επιχείρημα - όσο μονοδιάστατος είναι ένας χαρακτήρας που βασίζεται μόνο στη μάχη, άλλο τόσο είναι και ένας χαρακτήρας που βασίζεται μόνο στο μπλα-μπλα, άλλο που αφήνει πολλά περιθώρια role - playing. Τα παιχνίδια που αναφέρεις, και θα προσθέσω τα δύο Fallout και το DE: Human Revolution, είχαν και αυτά αρκετή έμφαση στη μάχη αλλά διαφοροποιούνταν στο ότι μπορούσες να παρακάμψεις πολλές καταστάσεις με social skills. Αυτό όντως δεν το κάνει το Bloodlines και είναι κρίμα γιατί οι δυνατότητες είναι εκεί. Σε αυτο συμφωνουμε αν και προς το τελος το παιχνιδι καπως σε ωθει σε μαχη με πολυ δυσκολους αντιπαλους και πρεπει να επενδυσεις σε οποιοδηποτε stat βοηθαει στη μαχη. Να πω την αληθεια οι ποιο "βολεμενοι" απο αποψη μαχης ειναι σιγουρα οι ranged καθως απαιτειται ελαχιστο (σχετικα) XP για να αποδοσουν καλα. Συνδιασμο με λιγο stealth για να μην σε πυροβολανε απο του διαολου τη μανα και εχεις ευκολη σχετικα προοδο για ολες τις καταστασεις εκτος απο τα bosses. Στα bosses οι melee σαφεστατα και εχουν πολυ καλυτερα εργαλεια για να διαχειριστουν την κατασταση. Επισης προς το τελος ειναι πληρως απαραιτητο να αυξησεις το defense σου σε μεγαλυτερο απο 5 αλλιως φευγεις 4-5 σφαιρες απο χαρακτηρες με Stayer Aug οπλισμους ή ριπες εξ επαφης απο Uzi οπλα. Εγω σαν Tremere ειχα 8 defense +blood shield και δεν καταλαβαινα τιποτα. Ενω ημουν ranged χαρακτηρας την τυπισα στην China town την εφαγα με melee ενω ειχα αδειασει ολα τα πυρομαχιμα μου πανω της (και της ειχα φαει μολις το 60% του HP της). Stayer Aug ειναι μακραν το καλυτερο οπλο στο παιχνιδι για ολους τους στοχους ενω για απλους εθρους (οτι και αν ειναι) το φλωγοβολο ειναι σχεδον instadeath και εχει ranged requirement 1 οποτε ολοι το χρησιμοποιουν με ανεση.
iPnos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Με πορώσατε άσχημα. Θυμάμαι όταν το είχα παίξει σερνότανε απίστευτα και νόμιζα ότι έφταιγε το PC
TheSlayer2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Stayer Aug ειναι μακραν το καλυτερο οπλο στο παιχνιδι. Συμφερει να το εχεις εσυ,αλλα οχι οι αλλοι γιατι καταληγεις σουρωτηρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα